Channelings

Pesten en gepest worden, wat kun je ertegen doen? – Channeling 13-07-2023

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken en we willen graag wat aandacht besteden aan het onderwerp pesten, gepest worden, en hoe je ermee om kunt gaan.

We weten dat velen van jullie gepest worden hebben ervaren, of nog steeds ervaren. Kinderen ondervinden dit vaak op school en sommigen zelfs thuis door hun broers of zussen en in sommige gevallen zelfs door hun ouders.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Maar pesten gebeurt niet alleen in het leven van kinderen, het is voor velen nog steeds aan de gang in hun volwassen leven. Collega’s, leidinggevenden, partners of andere mensen in je leven kunnen je het leven zuur maken en je kunt je soms wanhopig alleen voelen.

We begrijpen hoe moeilijk dit kan zijn en hoe gekwetst je je kunt voelen als dit in je leven is gebeurd, of nog steeds gebeurt.

Oordelen en de schuld geven

De schuld geven aan degenen die pestenWij zijn hier om je een ander perspectief te geven en we willen je allereerst vertellen dat we nooit oordelen. Niet over de pesters en ook niet over de mensen die in hun leven de rol van slachtoffer hebben in deze specifieke situatie.

We begrijpen dat je als mens over het algemeen de pesters de schuld geeft. Sommigen van jullie houden misschien rekening met de situatie waarin de pester zich bevindt, of met de omstandigheden waarin hij of zij is opgegroeid, maar de meesten van jullie zullen de pester onomwonden de schuld geven en hem of haar veroordelen voor zijn of haar daden, toch?

Aan de andere kant zullen de meesten van jullie medelijden hebben met het schijnbare slachtoffer, degene die wordt gepest.

Hoewel het vaak onopgemerkt blijft dat iemand wordt gepest. Daarom voelen de schijnbare slachtoffers zich zo eenzaam en wanhopig, en velen beroven zichzelf van het leven om het pesten te stoppen, omdat ze geen andere optie zien.

Wij begrijpen dit heel goed.

Verandering van perspectief

Maar nu komt het, het andere perspectief dat we je willen bieden.

Hoewel je misschien denkt dat dit moeilijk te accepteren is, hebben we je al eerder verteld dat iedereen verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn eigen leven, zijn eigen levensverhaal, al zijn ervaringen, of die nu goed of slecht zijn.

En dat geldt ook als het over pesten gaat.

Beschuldigen en met de vinger wijzen heeft nog nooit iets opgelost in de hele menselijke geschiedenis. Beschuldigen is in feite het ontkennen van verantwoordelijkheid, voor jezelf en je leven.

Dus, als je gepest wordt, of in het verleden gepest bent, hoe is dat dan jouw verantwoordelijkheid?

Begin te zien waar het allemaal begon: Source

Alles komt vanuit Source wat Liefde isEerst zul je moeten begrijpen dat alles in je leven afkomstig is van Source, tot in het kleinste detail: elke zandkorrel, elk kleinste insect, elke cel in je lichaam, elk grassprietje.

Bedenk dan wat Source is. De Bron, of God, het Universum, het Al, is alleen maar liefde. Source is pure, onvoorwaardelijke, goddelijke liefde.

Daarom zeggen we altijd dat alles liefde is.

Dus als alles liefde is, dan ben jij liefde, want jij bent Source en een deeltje van Source. En dat is de pester ook. Ook zij komen voort uit Source, uit pure, onvoorwaardelijke, goddelijke liefde.

We kunnen daaruit redelijkerwijs concluderen dat wat ze ook doen op de een of andere manier, in welke vorm dan ook, uit liefde voortkomt.

We begrijpen dat dit misschien ver gaat voor jou, dat je het moeilijk vindt om het op die manier te zien. Maar we gaan nog een stapje verder.

Als jij verantwoordelijk bent voor je leven en je bevindt je in een situatie waarin je gepest wordt, dan is het tijd om je macht terug te nemen.

Wanneer je je kracht voelt, wanneer je je realiseert en begrijpt dat jij Source bent, dat je een soeverein krachtig spiritueel wezen bent, zul je merken dat de angst die je hebt voor de pestkop en zijn daden zal afnemen.

Wat te doen bij pesten en gepest worden

Daarom dringen we er bij iedereen op aan om in zijn of haar kracht te stappen, je macht terug te nemen. Stop met gedachten van zelftwijfel, met denken dat je het op de een of andere manier verdient om slecht behandeld te worden, met gedachten dat je niet goed genoeg bent.

Begin met het opbouwen van je zelfvertrouwen, door jezelf te bevestigen dat je precies bent wie je hoort te zijn, dat je niets te vrezen hebt, dat je de schepper bent in je eigen creatie en dat je de macht hebt om dingen te veranderen.

Begrijp en erken dat je eigen angst de situatie in stand houdt! Je angstgedachten voor de pestkop, je zelftwijfel, je gebrek aan eigenliefde, het maakt allemaal deel uit van de situatie waarin je je bevindt.

Neem de volledige verantwoordelijkheid voor je leven. Begrijp wat we daarmee bedoelen. Het gaat er niet om dat je ergens tegen gaat vechten, want dan ben je in verzet en focus je je op de dingen buiten je, waardoor je meer creëert van datgene waar je je op focust.

Nee, ga naar binnen, neem de volledige verantwoordelijkheid voor je leven en je omstandigheden. Ga in je hart en weet dat je liefde bent, Source, en dat je in staat bent om terug in je kracht te komen, je soevereiniteit terug te nemen en je eigenwaarde, je zelfvertrouwen op te bouwen.

Je gedachten zullen veranderen, je houding zal veranderen, je energie zal veranderen. En samen zal dat ertoe leiden dat de wereld om je heen verandert, inclusief de pestkoppen.

Dit is geen quick fix, waarbij je direct verandering zult zien, maar als je hier vanaf nu elke dag aan werkt, zul je je snel beter gaan voelen.

IK BEN-oefening

Een krachtige oefening om je brein te herprogrammeren met nieuwe gedachten is het gebruik van IK BEN. Dit zijn de krachtigste woorden in de menselijke taal, in welke menselijke taal dan ook.

Je kunt ook ‘Ohm’ gebruiken, maar voor velen van jullie voelt ‘IK BEN’ natuurlijker om te zeggen.

Gebruik IK BEN in meditatieGebruik het als een meditatie. Ga van je hoofd naar je hart en zeg voortdurend ‘IK BEN’, wetende dat je Source bent, het Universum, wetende dat je Liefde bent.

En je kunt het verder invullen: IK BEN liefde, IK BEN geduld, IK BEN krachtig, IK BEN geliefd, IK BEN oneindig, IK BEN het Universum… enzovoort.

Als je dit doet, zul je zien dat het pesten uiteindelijk zal stoppen. En je zult je zoveel beter voelen over jezelf en je leven.

Er zijn altijd oplossingen voor alles wat je ervaart. Denk eraan om naar binnen te gaan, van je hoofd naar je hart, want daar zul je de liefde, de vrede en de antwoorden vinden.

We houden van je, we houden van je, we houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
10 maanden geleden

Mooie begeleidingswoorden om in je EIGEN kracht terug te komen 🙏💪❤💓👍

..Madelief
..Madelief
10 maanden geleden

Begrijp dat het zo werkt, en toch is mijn.probleem die oorlogen,die ondanks alles maar niet eindigen geld en macht,terwijl Liefde veel op kan lossen.inieder geval bedankt voor deze opfrisser.

Back to top button