Channelings

Rijkdom en hoe het te bereiken – Channeling 21-07-2022

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken. We willen ons gesprek over voorspoed voortzetten, en deze keer willen we dieper ingaan op het onderwerp rijkdom.

Hoe rijk voel jij je?

blutVoel jij je rijk of welvarend? Zoveel mensen beantwoorden deze vraag met dingen als: “niet echt, ik heb wat ik nodig heb, maar ik voel me niet rijk, ik ben niet rijk”.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

En wij vertellen je dat dit het hoofdprobleem is voor de meeste mensen, waarom ze niet de financiële middelen hebben die ze echt zouden willen hebben!

Het begint allemaal met hoe je je voelt, en de vibrationele frequentie waar je in zit. Als je je niet rijk voelt, zul je ook niet rijk zijn, en zul je ook niet rijk worden zolang je in die trillingsfrequentie blijft.

Als je er echt over nadenkt, is dit logisch, toch?

Voel het!

Je moet voelen wat je wilt, om het te kunnen manifesteren. Het is een kwestie van datgene wat je wilt al te leven, voordat je het gematerialiseerd hebt gezien in je fysieke realiteit.

We horen veel mensen heel vaak zeggen: “Ik kan niet het gevoel hebben dat ik in een groot huis woon, of in die prachtige nieuwe auto rijd, terwijl ik in een klein huis woon, of in dit oude voertuig rijd waar ik me voor schaam”.

Vanuit je menselijk standpunt is dat begrijpelijk, maar hier komt de ‘fake it till you make it’ goed van pas!

Je moet beginnen te voelen alsof je je droom al leeft. Je moet beginnen te denken alsof het al gemanifesteerd is. Je moet beginnen te voelen, en gedachten te denken, alsof het al een feit is in je fysieke realiteit.

Je vibratie is de essentie

Zie je, het Universum levert waar je om vraagt. Maar het luistert niet specifiek naar je woorden, in plaats daarvan luistert het nauw naar je vibratie.

En je vibratie wordt gedicteerd door je gedachten. Dus door andere gedachten te kiezen kun je je trillingsfrequentie veranderen en in een hogere vibratie komen, dichter bij datgene wat je wilt manifesteren.

rijkdomNu, als je meer rijkdom wilt hebben, als je je rijk wilt voelen, op alle mogelijke manieren, moet je beginnen te voelen alsof het al bereikt is.

Je moet gedachten gaan denken die passen bij de situatie die je wilt. En je moet in de vibratie zijn van datgene wat je wilt, zodat het Universum in staat is om dat te leveren!

Hoe doe je dat?

Het draait allemaal om verhalen. Als je tegen jezelf zegt dat je huis niet goed genoeg is, niet groot genoeg, niet comfortabel genoeg, dan vertel je een verhaal van gebrek en beperking. Je vertelt een verhaal dat een lage vibratie aanstuurt.

Dus, verander het verhaal! Je gedachten bepalen je vibratie, en je moet in een hogere vibratie zijn om het Universum jou te laten leveren wat je wilt, toch?

Daarom zeggen we tegen je: vertel een nieuw verhaal, verzin het, denk gedachten die bij je nieuwe verhaal passen!

Wil je een groter huis? Begin het huis waarin je woont te prijzen, vertel het verhaal hoe geweldig je huis is tegen jezelf evenals tegen andere mensen. Vertel hoe dankbaar je bent voor de extra slaapkamers die je hebt, voor de ruimte van het huis.

En als je logische geest zich ermee wil bemoeien, roep die dan een halt toe. Zeg “Dank je, maar dit is een nieuw verhaal, jij vertelt een oud verhaal, ik ben niet langer geïnteresseerd!”.

Begin nieuwe verhalen te vertellen, over alles wat je zou willen hebben of zijn.

Vertel het alsof het al is wat je wilt

Wil je rijk en welvarend zijn? Wil je vrienden hebben die op dezelfde golflengte zitten als jij? Wil je meer tijd doorbrengen in de natuur? Wil je je minder zorgen maken en meer van het leven genieten?

Vertel de bijbehorende verhalen! En het maakt niet uit of het ‘waar’ is of niet, je brein zal het verschil niet weten!

vibratieWanneer je je concentreert op dat wat je wilt, je vibratie verhoogt naar het niveau van dat wat je wilt, wanneer je dit doet vanuit een plaats van vreugde en speelsheid, zul je zeker dat wat je wilt manifesteren, en meer.

We houden zoveel van je, lief mens, en we zijn opgewonden voor je, om te zien hoe je deze kleine truc zult gebruiken om je leven te verbeteren!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 10 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ewald in love
ewald in love
1 jaar geleden

Goed voelen wordt echt wel bepaald door HOE je in je lijf zit.

Bv. voel je je goed als je in je lijf de brug achterover uitdrukt??

Je lijf is je meest nabije stukje aarde en je meest nabije partner….

Je ware rijkdom is je levenskracht en vitaliteit die je door je lijf kunt ervaren als gezondheid.

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

De grootste schat hier op aarde is je geestelijke rijkdom…

Liefde madeliefje..
Liefde madeliefje..
1 jaar geleden

Ik voel mij rijk als ik na ziekte gezond ben geworden,als ik kan eten wat ik wil,als ik mensen blij kan maken,mooie natuur mag zien,ja er is veel om op te noemen,en het thuis gezellig mag hebben ook al ben je alleen,je moet het zelf voelen ,hoe en wanneer,overal waar te voorstaat is misschien overbodig,ieder mag het zelf uitmaken,en dat is mooi

Liefde madeliefje..
Liefde madeliefje..
1 jaar geleden

.Al die mensen dide naar Nedl,komen,denken ook aan een beter leven,dat deden ze waarschijnlijk ook al in hun geboorte land, hoe werk dat dan ?

Back to top button