Channelings

Verken verleden en toekomst vanuit het prachtige tijdloze heden – Channeling 02-03-2023

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij weer bij je te zijn, en we willen graag wat dieper ingaan op het onderwerp tijd, het verleden, heden en de toekomst.

Onze channeler stelde de vraag of wij inzichten kunnen geven over dingen die nu gebeuren, en of dingen die in het verleden en de toekomst gebeurd zijn, of zullen gebeuren, ervaren kunnen worden, en hoe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waar je werkelijk bent in tijd en ruimte

We weten dat, zoals we in onze vorige boodschap over tijd hebben uitgelegd, velen van jullie op een lineaire manier denken over de tijd die verstrijkt, de jaren of maanden die voorbijgaan.

En je kijkt naar de toekomst alsof je een lijn volgt van waar je nu bent naar waar je over een bepaalde tijd wilt zijn. Of op een bepaalde plaats.

ruimte gezien als lijnen tussen A en BWant in alle eerlijkheid, alles wat we zeggen over tijd, geldt ook voor plaats of ruimte. Als je van de ene plaats naar de andere gaat, kijk je alsof je een denkbeeldige lijn trekt van je beginpunt naar je bestemming.

Maar… er is geen andere plaats dan waar je nu bent.

En als je je verplaatst, of ogenschijnlijk lijkt te verplaatsen, is het enige wat verplaatst je omgeving, je decor.

Je verplaatst je niet echt. Want er is niet echt iets als een tijd of plaats, je bent altijd hier en nu. Altijd!

Leven in de illusie

Maar om je fysieke leven te kunnen leiden, in het hologram, of de illusie zo je wilt, moet je het gevoel hebben ergens naartoe te gaan.

Dus als je je verplaatst, voelt het alsof je lichaam zich verwijdert van een plaats waar je net was. Als je in je auto stapt, lijkt en voelt het alsof je van A naar B gaat.

Maar in werkelijkheid is dat niet wat er gebeurt. Je heb je eigenlijk nooit verplaatst sinds de dag dat je voet zette op deze planeet.

Jij bent BronenergieVergeet niet dat je energie bent, jij bent Bronnenergie, je bent het Al dat Is. Het Al dat Is, de Bron, Source, God, welke naam je er ook aan wilt geven, is alomtegenwoordig.

Het is in alles, en het is alles.

Dus als je als mens ergens heen gaat, of de tijd verstrijkt… gebeurt er in werkelijkheid niets. Je bent altijd daar waar je bent: hier en nu.

Maar de omgeving die je ervaart, het gevoel van voorbijgaande tijd dat je hebt, zijn illusies om je menselijk leven, je verblijf op de planeet Aarde, zo aannemelijk mogelijk te maken. Zo echt mogelijk.

Een glimp van de werkelijkheid

We begrijpen dat dit moeilijk te bevatten is voor je, en dat nemen we je niet kwalijk. Vanuit menselijk perspectief klinkt dit allemaal als science fiction en lijkt het niet echt.

Maar soms zijn er glimpen, of inzichten, die je laten zien dat het waar is. Soms ervaar je dat de tijd verstrijkt zonder dat je het merkt.

Je gaat ergens heen en terwijl je weet hoeveel tijd er op de klok nodig is om er te komen, ben je in een oogwenk op je bestemming.

Of je slaagt erin om, door in je hoogste bewustzijnsniveau te zijn, in een hogere trilling, jezelf van A naar B te focussen zonder te merken hoe je daar werkelijk kwam.

Deze dingen gebeuren vaker dan je beseft. En dit zijn de dingen die voor steeds meer mensen zullen gaan gebeuren.

Verandering van hoe je tijd en ruimte waarneemt

tijd en ruimteOmdat het collectieve bewustzijn van de mensheid naar een hoger niveau stijgt. Ook al kun je het nog niet zien, er gebeuren dingen, jullie lichamen veranderen, jullie bewustzijn groeit, jullie vibratie en die van de Aarde stijgt.

Dus je ervaring van tijd en ruimte zal beginnen te veranderen. Je zult je meer bewust worden van dingen die gebeurd zijn of zullen gebeuren, vanuit in het nu te zijn.

Je zult in staat zijn andere tijdlijnen te zien, tijdlijnen die je ‘verleden’ en ’toekomst’ noemt. Je bent nu, op dit moment, al in staat om met die tijdlijnen te communiceren.

Je kunt je bewust verbinden met je toekomstige zelf, vragen stellen over dingen waarmee je nu wordt geconfronteerd, waarbij je toekomstige zelf je antwoorden geeft hoe ze deze dingen vanuit een toekomstig perspectief zijn doorgekomen.

Of je kunt communiceren met je vroegere zelf, om ze aan te moedigen en te troosten en perspectief te geven vanuit waar je nu bent.

Dit klinkt misschien raar, vreemd, futuristisch, maar we maken geen grapje. Ieder mens heeft het vermogen om dit te doen, om je verleden en/of toekomstige zelf te channelen.

Verbinding maken vanuit het hier en nu naar verleden of toekomst

Want alles wat er is, is hier en nu.

het verledenEr is geen tijd, geen ruimte, geen afgescheidenheid, geen verschil tussen de jij van toen, nu en dan! Het is allemaal jij, altijd, en altijd beschikbaar voor jou.

Je bent één met je verleden, je heden en je toekomst. Zoals je één bent met Al dat Is, jij bent Al dat is.

Kun je dus ervaren wat er in het verleden is gebeurd of wat er in de toekomst zal gebeuren? Ja, dat kun je, en veel mensen boren dit al regelmatig aan.

Wanneer je van je hoofd naar je hart gaat, jezelf focust, jezelf visualiseert, van je hoofd naar je hart, en een paar keer diep ademhaalt, ben je in staat om in elke wereld, elke plaats en elk moment te stappen dat je wenst.

Omdat het allemaal hier is. Je hartruimte is je portaal, en je hebt het altijd bij je. Probeer dit dus.

Dit is voorlopig genoeg om op te kauwen.

Herinner je wie je bent

We houden van je lief mens, en we delen onze boodschappen met je om je te helpen de realiteit van je menselijk bestaan te zien, om het grotere plaatje te zien.

Om de Echte Jij te zien en je te herinneren. De God die je bent, de kracht die je hebt, de grootsheid die jij bent.

Wij zijn Eén, wij zijn jij, jij bent ons, er is alleen Liefde en Eenheid. We houden van je, we houden van je, we houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

5 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van X
Van X
1 jaar geleden

Er zit een dualisme in deze uitleg. Waarom zouden we ons over toekomstige en verleden tijdlijnen en gaven druk maken als tijd niet bestaat en alleen maar het NU IS .Waarom zou ons lichaam op een hogere vibratie moeten komen alles alles al OK is in zichzelf. Tenzij er een onderliggend evolutie plan is. Als dit plan uitgelegd zou worden dan zou dat inzicht kunnen geven en veel mensen opgelucht kunnen maken.

De oorzaak van alles is vermaak van een bewustzijns centrum wat zich verveelde. De Bijbelse God schijnt dit verteld te hebben en Krishna verteld het in de Baghavat Gita. Ook met logica kan je op deze conclusie komen. Indien gewenst kan ik dat nader verklaren Er schijnt een soort planmatige evolutie plaats te vinden om de verveling tegen te gaan waarin we allemaal/Het Ene onze rollen uitspelen. De drijfveer is VERLANGEN om iets te doen om de verveling te doorbreken het hoeft niet eens nuttig te zijn. De sturende kracht is WILSKRACHT om het verlangen tot uitvoer de brengen. Waarom verteld het Collectief niet (tenzij het in eerdere channelingd vermeld is) dat het een groot spel ter vermaak is om verveling tegen te gaan?. Of doe ik/het Collectief dat nu bij deze omdat ik een deel van het Collectief ben?

Rose
Rose
1 jaar geleden

Dank u, we zijn bestaande uit allemaal deeltjes van het Uniiversum of Goddelijke, alleen wijken er veel te veel af, vooral de laatste 3 jaar valt het op dat er met teveel geld en macht veel te vernietigen is in de bestaande Mensheid op deze Planeet.

Back to top button