Channelings

Waarom gebeuren al die afschuwelijke bosbranden? – Channeling 16-08-2022

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

bosbrandenWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, en we willen het graag even met je hebben over natuurrampen zoals bosbranden.

Zoals je de laatste tijd gezien hebt, zijn er veel bosbranden in de wereld. Niet alleen in Europa, maar over de hele wereld zijn er branden, wat door veel mensen als een bedreiging en een gevaar wordt ervaren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Je weet misschien dat de meeste van deze branden al dan niet opzettelijk door mensen aangestoken zijn, dus voor veel mensen lijken deze branden geen natuurlijke oorzaak te hebben.

We willen je echter nogmaals zeggen, dat de dingen gebeuren zoals het bedoeld is. Niets is toeval, niets is reden om ongerust of angstig over te zijn, en alles is zoals het hoort te zijn.

Alles is goed, hoe vreemd dit ook voor je mag lijken.

Wat is de reden?

Waarom doen deze branden zich dan voor? Wat is het goede van deze branden, en wat proberen ze de mensheid te vertellen?

Ten eerste geven de branden een waarschuwing aan de mensheid. Een waarschuwing dat de mensheid roekeloos is, ongevoelig voor de behoeften van de natuur, en dat ze beter voor haar natuurlijke leefomgeving moet zorgen.

Dat is één van de belangrijkste boodschappen van de branden. Iets anders is dat de branden een nieuw evenwicht in de natuur brengen.

De as die gevormd wordt door de verbrande materialen, bossen, struiken, zelfs huizen en al het andere dat door de vlammen wordt verteerd, is een geweldige voedingsstof voor het oppervlak van planeet Aarde.

Zoals je waarschijnlijk al eerder gezien hebt, herstelt de natuur zich op de meeste plaatsen waar zich branden hebben voorgedaan binnen een paar jaar, en nieuwe planten en bomen verrijzen op die oppervlakten, waardoor nieuwe leefgebieden voor flora en fauna ontstaan.

Dat is allemaal goed voor de planeet, en er is niets om je zorgen over te maken als het om dat aspect van de branden gaat.

Huizen en levens verloren, waarom?

brandend huisEen ander ding echter, is voor veel mensen het verlies van huizen. En het kan zijn dat je denkt dat dat een slechte zaak is, iets om bang voor te zijn.

We begrijpen dat, en we snappen dat alles verliezen in een brand voor de meeste mensen een horrorscenario is.

Maar, zoals we al vaak gezegd hebben, niets gebeurt zonder reden, en alles wat gebeurt, gebeurt ten behoeve van jou. En bosbranden vormen daarop geen uitzondering.

Bosbranden gebeuren altijd met een goede reden, en als een huis afbrandt, of een brandweerwagen in vlammen opgaat, of zelfs als er mensen door het vuur gedood worden, of gewond raken, gebeurt dat altijd ten behoeve van de mensen die erbij betrokken zijn.

Sommigen hebben er bewust voor gekozen, nog voor ze in hun menselijk bestaan geboren werden, om hun menselijk leven in een brand achter te laten.

Anderen hebben ervoor gekozen vermoord te worden, een dodelijke ziekte te krijgen, te verdrinken of in alle rust te sterven in het comfort van hun huis.

Ervaringen en lessen

Alles wat in je leven gebeurt, gebeurt met een goede reden, en een deel ervan (het meeste) wordt veroorzaakt door je vroegere focus, want alles wat nu gebeurt is een gevolg van eerdere gedachten en focus.

En andere dingen gebeuren, omdat ze al gepland waren voordat je in deze menselijke ervaring kwam. Ze bevatten lessen en ervaringen die je graag wilde hebben, en ze helpen je dingen te zien, die je anders niet zou zien.

Branden kunnen je ogen openen voor dingen die je eerder ontkende. Bosbranden kunnen je helpen de schoonheid van je leven weer te zien.

branden maken je sterkerIn het begin kunnen ze je leed en pijn berokkenen, maar voor wie openstaat voor het ontvangen van de boodschappen die ze bevatten, en we zijn blij te zien dat de meeste mensen het op enig moment wel begrijpen, veranderen de vuren in een zegen.

Ook al kan het aanvankelijk als een totale ramp gevoeld hebben, iets waar ze vermoedelijk niet bewust voor gekozen zouden hebben.

Voor het grootste deel van de mensheid geldt dat ze de zegeningen in de moeilijkheden leren zien, en er sterker, wijzer en zelfs gelukkiger uitkomen.

Hoe branden je gelukkiger kunnen maken

Voor jou, die dit leest, klinkt het misschien belachelijk, dat mensen er gelukkiger en tevredener uit kunnen komen, nadat ze hun huis verloren hebben, of geliefden verloren hebben, bij een brand of welke ramp dan ook, maar dat is wat er gebeurt.

Vuur reinigt, vuur breekt muren af, letterlijk en figuurlijk. Het is je perceptie die het verschil maakt.

Hoe je over de dingen denkt, hoe je de dingen waarneemt, en of je open staat om te begrijpen, of tenminste probeert te begrijpen, dat de dingen met een goede reden gebeuren, en nooit per ongeluk, maakt het verschil in hoe een ramp op je inwerkt.

Terug naar de film analogie

We hebben al eerder de analogie van films gebruikt, en in films is alles in scène gezet. Er zijn geen toevalligheden in de dingen die in de film gebruikt worden, alles wat je in een film te zien krijgt is daar door de regisseurs en producenten neergezet.

film van het levenEn hetzelfde geldt voor je menselijk leven, je menselijke ervaring. Niets gebeurt toevallig, je leven is een toneelstuk, een spel, een film, waarin jij de hoofdrolspeler, de hoofdpersoon speelt.

Onze les hierin, voor jou, is dat je anders naar je leven moet gaan kijken. Begin de schoonheid te zien van alles wat er gebeurt, begin de positieve kant van de dingen te zien.

Kom op een punt waar je je focust op het goede, focus je op de dingen die je lief zijn, de dingen die je wilt, en je zult zien dat de dingen gemakkelijker te dragen worden, en op de best mogelijke manier een diepgaande invloed op je leven hebben!

We houden van je lief mens, en we genieten van onze tijd met jou, van het zien hoe je de menselijke ervaring beleeft, en groeit en leert van alles wat er gebeurt, in en om je heen.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Deze berichten vereisen veel meer kennis over het zielenleven om dit te kunnen begrijpen.
Dit werkt er niet aan mee om mensen gerust te stellen en er is al angst genoeg onder de bevolking.
Velen kunnen dit niet bevatten.

Frans Peeters
Frans Peeters
1 jaar geleden

De meeste aangestoken verteld U, toeval bestaat niet maar dat de natuurbranden telkens gebeuren in het zuidwesten van EU laat me vermoeden dat hierdoor de hogere luchtstromen veranderen en hierdoor de droogte is in midden EU, dit is opgezet door ?????

Maria
Maria
1 jaar geleden

Dag Ninefornews, dank voor de geruststellende boodschappen. Echter, waarom wordt er nergens gesproken over het waarnemen van de spuitende vliegtuigen overal waar er landbouwers zijn, overal waar er extreme droogtes en ook bosbranden zijn? Mijn zielevraag is; Zijn droogtes en bosbranden goed als ze als achtergrond en oorsprong misschien iets heels naars bevatten, nl menselijke vergissingen en/of kwaadheid? Mijn vraag is, is dat dan ook voor het goed en wel van de aarde en van iedereen? Dankjewel voor alles en groet vanuit België.

M.Coolen
M.Coolen
1 jaar geleden

Bosbranden worden bewust veroorzaakt om de zgn. klimaatverandering te verklaren en de mens de schuld te geven (en ervoor te laten betalen), terwijl het een terugkerende zonne-activiteit is, die op alle planeten in ons zonnestelsel merkbaar is. Daarvoor zijn zelfs speciale vliegtuigen ontworpen.

Back to top button