Channelings

Waarom is in het NU zijn zo belangrijk? – Channeling 13-01-2022

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, wat fijn om je op deze mooie dag weer te kunnen spreken. Wat kunnen we je vandaag vertellen om je te helpen het leven lichter en leuker in te laten zien?

gelukkigZoals we al meerdere keren hebben aangegeven is het belangrijk om in de hogere vibratie te zijn, door de dingen te doen die je leuk vindt, waar je blij en gelukkig van wordt. Vanuit die hogere vibratie kun je je wereld vormgeven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wat als je je niet happy voelt?

Je moet begrijpen dat je gedachten de triggers zijn voor je emoties, en hoe je je voelt bepaalt vervolgens in welke vibratie je bent. Wanneer je merkt dat je je niet prettig voelt, somber, niet blij, of erger nog, misschien zelfs gedeprimeerd, boos of ongelukkig, dan ligt de oorsprong hiervoor altijd in je gedachten.

In die gevallen is het belangrijk dat je gaat kijken ‘wat dénk ik nu eigenlijk?’ Wat zijn de gedachten die er in je hoofd rondgaan die maken dat je je niet fijn voelt?

Wat is in het NU zijn?

Een belangrijke oefening om hier achter te komen is door in het NU te zijn. Kijk om je heen, en gebruik al je zintuigen om te voelen hoe het in het NU is.

Alles wat je ziet, hoort, ruikt, voelt en/of proeft geeft weer waar je op dit moment bent. En dat je kunt ervaren wat dit moment voor jou is. Zit je op de bank, op een stoel, of sta je achter een werkbank, een keukenblad, of ben je in een winkel en heb je een winkelmandje in je handen?

Wanneer je in het nu bent, ben je je bewust van de dingen in je directe omgeving. Van alles wat je zintuigen doorgeven. En dáár focus je op.

De illusies van verleden en toekomst

En als je in het moment bent, zul je al snel merken dat er geen ruimte is om met je gedachten ergens anders te zijn. Want zodra je afdwaalt met je gedachten… ben je niet meer in het nu!

niet in het nuDan zit je of in het verleden, of in de toekomst. Beiden zijn illusies. Het verleden is een nu-moment dat is geweest, het is er niet meer. En de toekomst is een nu-moment dat nog moet komen, en dat er ongetwijfeld anders uit zal zien dan wat jij in je gedachten kunt bedenken.

Dus je zult je op het nu moeten concentreren. En elke gedachte die afleidt van het nu-moment, wijs je vriendelijk af. En je blijft focussen op het moment dat daadwerkelijk nu is.

Speel hiermee, ga hiermee oefenen.

Word de baas over je ego

Waarom is het ‘nu’, het in het moment zijn, zo belangrijk? Omdat er niets anders bestaat. Je ego, je denkmachine, wil niet in het nu zijn. Die probeert doorlopend met afleidende gedachten om je elders te krijgen. In het nu-moment is namelijk geen ruimte voor het ego, althans, véél minder ruimte.

En het ego is altijd bang om in het ‘niets’ te zullen verdwijnen, niet erkend te worden, op te houden te bestaan. Dáárom zijn je gedachten zo vaak in het verleden of in de toekomst en niet in het moment!

egoEn wanneer je niet de controle over je gedachten, je denkmachine, je ego, terugpakt, ben je een slaaf geworden van je ego. Dan is het je ego die de lakens uitdeelt, en ben jij overgeleverd aan de willekeur aan gedachten, angsten, frustraties, enzovoort, die het ego je toewerpt om je maar bezig te houden en vooral uit het nu te houden.

Zodra je dit herkent en ermee aan de slag gaat, zul je zien dat je je beter gaat voelen. Dat het kiezen van betere gedachten makkelijk wordt, en dat de ego-gedachten steeds minder frequent worden, minder indringend en met veel minder invloed op je dagelijks leven.

Dáárom zeggen we altijd dat je in het NU moet zijn.

Maak je gedachten stil en luister

We hopen dat we je hiermee wat handvaten hebben kunnen geven om je leven leuker en lichter te maken.

Wij houden van jou zoals we van de hele mensheid houden. We zijn er altijd voor je, en je kunt ons ook zelf altijd vragen stellen. Wanneer je je gedachten stil maakt, zul je ons via jouw innerlijke stem kunnen horen.

Ieder mens is een kanaal, een channel, voor de innerlijke wijsheid die al in ieder mens is opgeslagen. Wij zijn jij, jij bent ons, alles is één, alles is Source, de Bron.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor vandaag compleet.

4.4 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ricardo
Ricardo
2 jaren geleden

kort door de bocht naar de bodem van je ziel?
Je zult eerst je emoties moeten kunnen begrijpen en plaatsen voordat je ze niet meer ziet als je stil bent, om vervolgens nog dieper te kunnen zien, net zo lang tot je echt de bodem kunt zien. Daarna kun je verder naar je hogere zelf of geest.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Mijn nu is dat ik op dit moment een ernstig ziek kind heb. Moet ik dan denken o wat fijn is het toch om in het nu te zijn? Want dat is mijn nu op dit moment! Mijn hoofd staat er echt niet naar om in de supermarkt te denken,wat fijn ik heb nu een boodschappen mandje in mijn hand en ga nu leuk boodschapjes doen. Kom op zeg!

ewald in love
ewald in love
2 jaren geleden

Tis me wat :)….. Gedachten zijn verleden tijd…. ge… dacht…. ooit. En ook gedachten zijn geesten die “je” willen bezitten, zuigen van levenskracht. Bewustzijn van je mind kan alle kanten op. Bewustzijn van je lijf, hoe je je voelt in de eindoefeningen van de YORT® met name de brug achterover, geeft aan hoe je je NU voelt en is je concrete, ervaringsgerichte en praktische werkelijkheid. Zo laag daar beneden en zo anders als gedacht. Het HART KLOPT.
Don’t worry, be happy met een innerlijke glimlach in de maya van het dagelijkse leven gedacht!! HierNUmaals zomaar nothing in all. Gelijkend de kosmisch, komische energie van bloemen en kinderen.

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

In het NU zijn betekent niet dat je altijd blij moet zijn maar dat je accepteert wat zich Nu voordoet, ook je zieke kind. Want weerstand, angst of boosheid maakt de situatie niet anders.
Ik heb recht van spreken vind ik, want mijn man en kind zijn beiden verongelukt.

Back to top button