Channelings

Waarom ben je juist nu hier op aarde? – Channeling 20-01-2022

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, we zijn blij je weer te treffen op deze mooie dag. Heb je weleens nagedacht over het doel van jouw leven? Waarom je juist nu op dit moment in de tijd op aarde bent?

Misschien dat je denkt dat het toeval is. Of mogelijk dat je denkt dat je hier gewoon bent omdat je nu eenmaal geboren bent doordat je ouders misschien op een bepaald moment kozen om kinderen te krijgen. En toen kwam jij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Hoe zit het echt?

Waarom ben je juist nu op aarde?Toch zit de realiteit van jouw bestaan iets anders in elkaar dan je zo op het eerste gezicht zou denken. Je weet dat we al vaker hebben gezegd dat je bewust gekozen hebt om in deze tijd te leven. Dat het een vooropgezet plan was, dat je niets liever wilde dan júist op dit moment in de tijd op aarde te zijn.

En dat is precies de situatie zoals die is. Jij bent hier, nu , en op de plek waar je je bevindt, omdat je dit van tevoren al hebt bepaald. Natuurlijk zijn er omstandigheden geweest in je leven die hebben bijgedragen aan waar je je nu bevindt.

Maar denk je dat die toevallig waren? Nee, dat kunnen wij je met zekerheid zeggen. Dat zijn situaties geweest die vanuit onze kant, door goddelijke interventie, zo zijn georchestreerd.

Waar je je nu bevindt, in welk land, in welke stad, op welke plek dan ook, is door jou van tevoren bepaald. Lang geleden, al voordat je als mens op aarde kwam.

De weg naar waar je nu bent had een doel

Wat is dan het doel? Waarom wilde je zo graag op dit moment in de tijd hier op aarde zijn? Wat is er nu zo bijzonder?

Wellicht kijk je naar de wereldtoestanden en zie je het vanuit de meest donkere optiek, zie je ellende, angst, machtsspelletjes van overheden en politici, en mogelijk dat je daardoor denkt dat je op de meest vreselijke plek in het universum terecht bent gekomen.

schaakspelNee, lief mens, alles wat er gebeurt, gebeurt vóór jou. En jij bent hier omdat je van dichtbij wilde meemaken hoe dit hele spel zich in deze bijzondere fase zou gaan ontvouwen. Het is al jarenlang bekend, eerlijk gezegd al eeuwenlang, hoe de wereld er nu aan toe zou zijn.

De mensheid heeft zoveel uitgeprobeerd. Verschillende regeringsmethoden, er is op alle mogelijke gebieden geëxperimenteerd met manieren van leven. Ook door jou. In de loop van je leven heb je dingen meegemaakt, en je conclusies getrokken: dit wil ik wel, dat wil ik niet.

Je hebt zelf uit eigen ervaring geleerd welke dingen bij je passen en welke situaties je voortaan wilt vermijden.

We zeggen het vaker, de wereld is een speeltuin. Je bent hier om te ontdekken, om te spelen, om te leren. En gaandeweg ben je gegroeid, in je menszijn, in wijsheid, en je bent langzaam steeds wakkerder aan het worden.

Waarom juist nú?

Het grote ontwakenEn mét jou vele andere mensen. Wereldwijd is op dit moment het ‘Grote Ontwaken’ van de mensheid aan de gang. En jij bent erbij. Jij mag dit uit eerste hand beleven.

En wellicht voel je je geroepen om andere mensen te helpen, door ze te wijzen op dingen, door ze te vertellen hoe jij over de wereldtoestanden denkt. Mogelijk dat je inmiddels zelf ziet en voelt, en ervaart, dat je méér bent dan de fysieke mens die je in de spiegel ziet.

Als dit zo is willen we je aanmoedigen om je juist nu te gaan verdiepen in manieren waarop je mensen kunt helpen. Er zijn nog veel mensen níet wakker, wat op zich niet erg is. We hebben geen oordeel over de staat waarin wie dan ook zich bevindt.

We willen alleen aanmoedigen om zoveel mogelijk kennis te verspreiden, zodat de mensen die op het randje van ‘wakker worden’ zitten, ook daadwerkelijk hun figuurlijke ogen zullen openen.

En dan bedoelen we niet dat ze de politiek moeten gaan zien voor de corrupte bende die jij misschien vindt dat ze zijn, maar dat je mensen gaat vertellen dat ze veel meer zijn dan slechts een fysiek, sterfelijk mens.

De kracht van verbinding

verbindingGa zelf in je kracht staan, en help anderen dit eveneens te gaan doen. In liefde, saamhorigheid, eenheid en verbinding, is de mensheid een onoverwinnelijke reus. Zoek die verbinding, en help elkaar.

En dat is onze boodschap voor vandaag.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor vandaag compleet.

4.4 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nuchtere hollander
Nuchtere hollander
2 jaren geleden

Mooi stuk.

philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
2 jaren geleden

woeih. com natural law inniciate take action and help your loved ones ???

Rose
Rose
2 jaren geleden

? ? ? ? ❤ ? ? ?

Hans
Hans
2 jaren geleden

Prachtig!

Back to top button