Channelings

Wees speels en neem het leven niet zo serieus! – Channeling 26-07-2022

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn zo blij dat we weer met je kunnen praten, en we hopen dat je de tijd neemt om vreugdevol en speels te zijn.

Wat bedoelen we daarmee? Misschien vind je het vreemd dat we je dit zelfs vragen, maar voor veel mensen is vreugdevol en speels zijn iets van een andere wereld.

Er gebeurt niets dat zo ernstig is

Veel mensen hebben hun vermogen verloren om speels te zijn, om de dingen met de ogen van een kind te bekijken. Veel mensen nemen het leven in het algemeen, en hun eigen leven in het bijzonder, heel serieus.

Vandaag willen we dat je begrijpt, dat wat er ook aan de hand is in je leven of in de wereld in het algemeen, dat er geen reden is om het allemaal zo serieus te nemen! Er gebeurt niets dat zo ernstig is, hoe je de wereld of je leven ook bekijkt.

We moedigen je dus aan om eens goed te kijken naar hoe je de schijnbare ‘buitenwereld’ bekijkt.

In welke toestand sta je ’s morgens op?

bezorgdWanneer je ’s morgens opstaat, wat zijn dan de eerste gedachten die je denkt? Maak je je zorgen over deadlines, taken die gedaan moeten worden, waardoor je gedachten en je geest onmiddellijk bezet worden door zaken die je noodzakelijk vindt, dingen waarvan je vindt dat je ze moet?

Of verheug je je op de dag, denk je aan plezierige dingen, denk je aan manieren om je dag vol plezier, speels en luchtig te maken?

Als het eerste het geval is, willen we graag dat je ’s morgens, nog voordat je je ogen opendoet, een ogenblik de tijd neemt om te gaan nadenken over hoe je de dingen bekeken zou hebben als je nog een kind was.

Kijk met de speelse blik van een kind

Kinderen hebben het vermogen om van alles een spel, een game te maken, zelfs plezier te vinden in de ergste dingen, en er vanuit een andere hoek, een ander perspectief naar te kijken dan volwassenen doen.

Kun je je voorstellen dat je weer als een kind denkt? Zou het mogelijk zijn dat je weer de schoonheid van je leven zou gaan zien, zonder alle verplichtingen, en zonder je de hele dag zo zwaar op de hand te voelen?

Natuurlijk zien kinderen wel moeilijkheden en maken ze zich soms ook zorgen. Als hun bestaan bedreigd wordt, wat kan komen doordat ouders gaan scheiden, verhuizen naar een andere woning of een andere stad, van school veranderen, ruzies met andere kinderen, gepest worden…

Hun hoofd is nog niet zo vol

Kinderen hebben inderdaad hun zorgen en problemen, maar over het algemeen zijn ze veel gemakkelijker in staat uit die gevoelens te komen dan volwassenen dat doen.

Omdat ze de programmering van een ‘wereldbeeld’ nog niet voltooid hebben. Ze kunnen nog steeds hun speelsheid aanboren, in een toestand van zorgeloosheid, ze kunnen nog steeds geloven in feeën, draken, engelen en kabouters, zonder aan hun bestaan te twijfelen.

Dus alles wat we willen is, dat je in de schoenen van je innerlijk kind stapt en ziet hoe je speelser kunt zijn.

Maak je innerlijk kind wakker

Telkens als je een taak voor de boeg hebt, maak er dan iets leuks om te doen van. En werk aan het stoppen van dat hoofd van je, dat de touwtjes in handen wil nemen en de dingen zwaar en ernstig maakt.

speels als kinderenOmdat, wat je ook denkt, de wereld niet in gevaar is, je leven niet bedreigd wordt, je volkomen veilig bent, en het leven bedoeld is om gevuld te zijn met liefde, vreugde, geluk en speelsheid.

Daarom nodigen we je uit je daarop af te stemmen, en vanaf vandaag weer te beginnen met speels zijn.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en we willen dat je weet dat aan onze kant iedereen klaar staat om met jou te spelen en speels te zijn!

We houden van je, we houden van je, we houden van je, en daarmee zijn we compleet.

4.8 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter Wisman
Peter Wisman
1 jaar geleden

Eh de wereld niet in gevaar is?

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Heel juist gezegd. Je wordt oud als je het kind in jezelf verliest. Aan het begin van de nep corona crisis heb ik me voorgenomen om nog alleen maar leuke dingen te doen. Met mijn 50 jaar jong mag ik nog steeds iedere dag graag in het buitenzwembad zwemmen, ook vanwege mijn vaste contacten aldaar en om de kinderen gewoon onbevangen te zien genieten. Ook dat laatste maakt mij blij, mede omdat ik zelf geen kinderen heb. Gezondheid en geluk zijn niet te koop of te geven aan een ander. Geluk zit in jezelf, hoe je naar de wereld kijkt, en wat je doet.

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Als kind ben ik vanaf het eerste jaar ziek geweest. Ik had liefdevolle ouders maar was geen vrolijk kind. Ik keek beschouwend naar de mensen om me heen en later naar de wereld die steeds groter werd.
Ik haatte school, had wel vriendinnen maar van mij hoefde het allemaal niet.
De ziektes heb ik overleefd, ben getrouwd en kinderen gekregen, zelfs een eigen bedrijf opgezet, alles volgens de regels maar voor mij hoeft het nog steeds niet. Echtgenoot en kind al overleden
nu dus weer alleen. Wat voegt het toe?
Ik heb zomaar het idee dat ik niet vrijwillig aan dit experiment heb meegedaan. Ben niet depressief hoor, zeker niet maar het is een slechte film.

Rose
Rose
1 jaar geleden

Humor voor de volwassen mens houd je recht, helaas bij veel kinderen gaat speelsheid verloren in de smerige volwassen wereld waar je voor de rest van je leven naar volwassenheid de wereld totaal anders beleefd in je innerlijke wereld tot je einde van (bestaan)

Back to top button