Homepagina » Gezondheid » Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS
coronavaccin
Foto: Bjoertvedt CC BY-SA 4.0

Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS

AstraZeneca is in de meeste landen beschermd tegen eventuele schadeclaims door het coronavaccin, meldt persbureau Reuters. Als je dus in de toekomst dit coronavaccin krijgt toegediend en ziek wordt, dan kun je de producent niet aanklagen.

“We kunnen het ons als bedrijf niet veroorloven om het risico te nemen dat het vaccin bijvoorbeeld over 4 jaar bijwerkingen begint te vertonen,” zei Ruud Dobber, lid van de bestuursraad van AstraZeneca.

In de contracten die het bedrijf heeft gesloten, onder andere met Nederland, staat dat AstraZeneca in zulke gevallen is gevrijwaard van aansprakelijkheid. “Voor de meeste landen is het acceptabel om die last te dragen, aangezien dit in het landsbelang is,” zei Dobber, die niet wilde zeggen om welke landen het precies gaat.

Hij voegde toe dat de veiligheid van het vaccin ‘topprioriteit’ heeft. AstraZeneca zal meer dan 2 miljard doses leveren aan de Verenigde Staten en diverse Europese landen.

We willen niet het totale risico lopen

Nederland speelt een belangrijke rol bij de productie van het coronavaccin van AstraZeneca. Ons land heeft samen met Duitsland, Frankrijk en Italië 300 tot 400 miljoen doses gekocht. Zo sloot de farmaceut voor de productie een deal met het bedrijf Halix in Leiden. “Daar worden heel aanzienlijke aantallen vaccins geproduceerd,” aldus Dobber.

Dobber was zelf betrokken bij de gesprekken met Nederland en de andere drie landen. Hij heeft ‘lovende woorden’ voor minister Hugo de Jonge, zo zei hij tegen het AD. “Hij heeft zich buitengewoon constructief opgesteld in de gesprekken. Want het waren gesprekken, geen onderhandelingen. Wij willen het vaccin tegen kostprijs leveren, en we willen risico lopen, maar we willen niet het totale risico lopen.”

De broer van De Jonge’s coronagezant Feike Sijbesma is overigens directeur van AstraZeneca in Duitsland. Dat kan verklaren waarom het geen onderhandelingen, maar gesprekken waren. Stond alles al vast?

[Reuters]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • salvar schreef:

  dus iedereen aan de fijne spuit en niet kinderachtig doen als je over een paar jaar kanker krijgt.
  het zeg al genoeg als ze zich nu al indekken.

  wie nu nog een vaccin in zijn lijf laat spuiten ben je knettergek.

  we zullen het meemaken.

  0 likes
  • Rob schreef:

   Het feit dat ze zich nu al financieel indekken is des te meer een reden om je niet te laten vaccineren. Als ze nu al bekend maken dat ze geen schade gaan vergoeden betekent dat dat de vaccin schadelijk zijn. Ze willen er alleen niet voor betalen. Alsof geld genoeg is om iets goed te maken in deze wereld. Je krijgt er je leven niet door terug als het al vernietigd is. Geld is ook macht en daarom willen ze niets vergoeden want dan raken ze een deel van hun macht kwijt. De enige optie die dan over blijft is ‘niet laten vaccineren’. Sowieso al niet vanwege alle rotzooi die er in zit maar als ze zo’n statement maken dan zeggen ze zelf in wezen ook dat het gif is.

   0 likes
 • Johan van de Sande schreef:

  Ik kreeg 55 jaar terug als 5 jarige veel visioenen te zien waaronder een wereld burger oorlog. Het kan een begin zijn van wat ik gezien heb destijds.

  0 likes
  • Gea Breuker schreef:

   Ik zag vroeger, ook al decennia geleden, de aarde exploderen, dat was een enge droom, of visioen.

   Echter, recentelijk keek ik weer eens ‘Er was eens… de mens’, de tekenfilm serie uit eind jaren ’70, Europees uitgebracht onder andere door de KRO (of het Vaticaan?). In die toch wel leerzame animatieserie, overigens wel veel aandacht voor Mesopotamie waar ‘de mensheid zijn oorsprong vond’ ergo in de Baphomet Cult waar we nu nog steeds in zitten?

   In het intro, vertrekt de mens uiteindelijk vanaf de aarde in een raket naar ‘betere oorden’ (SpaceX?) terwijl de ook vluchtende mensenmassa door die raket wordt verbrandt en de aarde explodeert in een enorme vuurbal.
   Het heeft een blijvende indruk gemaakt. De muziek (ja, dat is wel muziek) van Bach bij dat intro is ook een superieur stuk.

   Subliminale informatie, dat wist ik toen nog niet maar nu wel. Ik ben de serie nu aan het her-kijken, er zit vast meer verborgen info in.
   En ik kan toch iedereen wel aanraden om de serie te kijken, het vormt het leven…

   0 likes
 • FRED schreef:

  de belangenverstrengelingen, geld en arrogantie moeten wel enorm zijn .Dit gif ,want dit is gif,is bedoeld voor de wereldbevolking?
  je moet wel heel naif en dom zijn om deze bagger voor een verzonnen griepje te laten inspuiten.

  mensen ,weiger dit en ga het gevecht met deze misdadigers aan.
  Sleur ze uit hun kantoortjes en knoop ze op ,dit is wat ze verdienen

  0 likes
 • Ron schreef:

  We zouden kunnen voorstellen iedere CEO en viroloog minstens 4 injecties te geven van dat spul. Zoals iedere wetenschapper de moed zou moeten hebben het eerste proefkonijn te zijn.

  0 likes
 • De Wilde Luizen schreef:

  Direct stoppen met die vaccine maffia. Die hele industrie floreert op klinklare onzin . Eerst heel veel commentaar hebben op HCQ want dat wat toch wel zo gevaarlijk. En nu dit excuus? Schaam je diep! Deze sociopaten moeten direct opgesloten worden. De burger heeft niet om dit vaccine gevraagd. Dat hebben jullie farmaceutenmaffia er door willen rammen. Nu dat de burgers door hebben dat ze besodemietert worden trekken jullie heel snel je keutel in.
  Ruud Dobber we hebben jouw in het vizier. Jij gaat hier echt niet zo makkelijk mee wegkomen. Wel de financieele lusten maar niet de lasten? Dat zou iedere ondernemer wel willen. Alle medicijnen voor alle stadia zijn al voor handen. Dus een vaccine waar jullie geen verantwoordlijkheid willen dragen houd die maar lekker zelf. steek die maar lekker in je eigen familie. De mensheid heeft ieder virus overleeft. Ook moet er een onderzoek komen wie deze virussen uberhaupt produceert. Want eerst experimenteren met misselijke virussen en dan zogenaamd met een oplossing komen staat gelijk aan zwaar crimineel gedrag. Die gene die denkt mij een vaccine op te kunnen dringen en niet gerant wil staan voor zijn product is een volslagen idioot.
  Die gene die denkt, mij te kunnen vaccineren of mij uit wil spelen tegen de rest van de bevolking zal van een koude kermis thuis komen.
  Wij zijn voorbereid. Als de battle van Helm’s Deep hier uitgevochten dient te worden dan ben ik er klaar voor.

  0 likes
 • Jur schreef:

  Broer Sijbesma is directeur bij “vaccinleverancier” AstraZeneca
  https://commonsensetv.nl/broer-sijbesma-is-directeur-bij-vaccinleverancier-astrazeneca/

  “Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

  AstraZeneca, de “vaccinleverancier” van Hugocaust heeft een langer strafblad dan crimineel George Floyd.

  Bij deze criminelen kocht Hugo de Jonge 300 miljoen potentiële “coronavaccins” namens en voor Nederland bij deze criminelen. Dat dat geen coronavaccins worden in realiteit dat moge duidelijk zijn.

  De bronnen liegen er niet om.”

  Overheid geeft toe dat mondkapje een psyop is
  https://wakkeren.nl/overheid-geeft-toe-dat-mondkapje-een-psyop-is/

  0 likes
  • Dive schreef:

   de pandemie en haar regels en beperkingen (wel of niet een virus of gewoon griep) is eigenlijk een rookgordijn zoals oa;de betogingen door linkse radicalen/BLM, onrusten overal, bv Wit/zwart, rechts/links, democraat/republiek, godsdienst (bv christ/islam), Vluchtelingen, Amerika/China/Ussr; dit is Psychologische oorlogsvoering;Angst verspreiden en tweedracht overal. wij worden al mak gemaakt om te volgen en het vaccin te nemen.De allergrootste bedoeling is NOW, Het zijn grote Megarijke families die alles sturen (bankwezen, macht). Er werd in 1913 een Rockefeller Foundation opgericht, voor het behoud van de aller grootsten. Schwartz Peter (futurist, democraat) en zijn joodse broer George Soros (geboren György Schwartz,verwierf verschrikkelijk groot vermogen met beursspeculaties), steunt ook BLM. Samen met Bill gates is het de bedoeling dat met inspuiten van vaccin, andere rommel wordt ingebracht (AI), waardoor we overal tracebaar zijn en zelfs kunnen betalen met ons lichaam . Geld (papier) wordt gewoon onbruikbaar en liggende gelden kunnen dan naar bovenkomen. De economie wordt belast. Kleine zaken gaan falliet (mischien ook zelfmoorden), stress en sociale distance zorgt ook voor zieken/doden . Maar dat is allemaal deel van het plan en ingecalculeerd (Bv direct en indirekt geschatte doden 8 miljoen). Misschien zullen er wel sterven door het nieuwe vaccin, maar dat is al meegerekend. Natuurlijk mensen die in ver gelegen uithoeken leven (bv afrika, vluchtelingenkampen over de wereld, afgelegen dorpen) waar het te kostelijk is om winkels en 5g uit te bouwen worden de laatste jaren al overvloedig geimmigreerd naar welfaire landen.
   enkele linken:
   https://journal-neo.org/2020/03/10/lock-step-this-is-no-futuristic-scenario/
   https://needtoknow.news/2020/03/rockefeller-foundation-paper-published-in-2010-predicted-how-a-pandemic-can-be-used-as-an-excuse-to-establish-global-authoritarian-power/
   https://needtoknow.news/2020/07/vaccine-companies-partner-with-mastercard-to-merge-vaccines-with-cashless-money-system/

   0 likes
 • W.A. v.d. Berg schreef:

  Dit is wereldwijd al tientallen jaren zo. De overheid, dus de belastingbetaler, is de klos!

  0 likes
 • johan den haag schreef:

  hahah en het volk maar allemaal slikken.

  Het is net een slecht sprookje

  maar in dit geval zijn de spelers allemaal slecht :
  reus (big pharma), heks (olongren) pinokkio ( Rutte) etc…
  Helden? Helaas geen helden

  0 likes
 • H.J. schreef:

  Dus zo gaat het Linkse Rutte Kartel om met de NEDERLANDSE bevolking.
  Garantie tot aan de deur.
  Tot de dood er op volgt.???

  0 likes
 • Zomaar iemand schreef:

  Eerst maar eens zien hoe het in de USA uitpakt, waar minder dan de helft zich nog wil laten vaccineren.
  Uiteraard zal met chantage en dwang worden geprobeerd dit percentage op te krikken, maar ik hoop dat velen daar kunnen ontsnappen.

  0 likes
  • salvar schreef:

   print uit : URVM en draag het op zak.
   niemand mag je iets opdringen mits je geen misdadiger bent etc.
   ieder mens is soeverein en kunnen ze niets maken.
   geen mondkapje , geen 1,5 meter , geen vaccin etc.

   0 likes
   • Gladiator schreef:

    @salvar,

    Beste,

    Ik speel nu even advocaat van de duivel oké!!!???

    U print dit mooi uit, en ziet een busje agentjes bij uw deur stoppen om u op te halen….
    U begint met uw verhaal en men neemt u mee, simpel, u wordt tegen de grond gewerkt zoals u dit reeds tientallen keren gezien heeft bij “illegale demo’s” en wordt in een busje gesmeten met uw hoofd onder een zitting!!
    Dan wordt de persoon “salvar” netjes eruit gehaald bij de eerste de beste psychiatrische kliniek en VERPLICHT opgenomen, en beste, dit kan ewoon want de wet ervoor is reeds afgelopen januari in werking getreden!!

    Aanklacht, verwarde man/vrouw en een gevaar voor zijn omgeving en daar zien we nooit meer iets van terug!!

    En vandaar dat ik alk gedurende een klein jaartje of tien aan het roeptoeteren ben om GROEPEN te vormen en elkaar af te schermen of te beschermen tegen deze achterlijk geworden pliesie-ezels welke waakzaam en nou ja, laat ook maar!!

    U begrijp hiermee toch hopelijk wat ik bedoel!!

    Sta je er alleen voor, en ik garandeer dat dit bijna 100% is, dan ben je het bokkie….

    Capiche….

    En beste, dat weten ze en die 100% ook en dus……is er he le maal niemand die salvar zal helpen…….en helaas, ik zit ergens in Zuid-Limburg!!

    Fijne en rustige avond gewenst verder…

    Gladiator

    0 likes
    • salvar schreef:

     beste Gladiator
     natuurlijk zal je gelijk hebben maar je moet toch iets om de burger die slapend ten ondergaat wakker te schudden.
     groeperingen zullen er helaas (waarschijnlijk ) niet komen.
     kijk maar hoe slim ze zijn bij het kabinet,rivm en de andere trawanten.
     1,5 meter betekend veel mensen die niet kunnen demonstreren.
     zo meteen mondkapje dat iedereen braaf opdoet.
     etc. etc.

     goede dag verder

     0 likes
 • Petrus schreef:

  Met medewerking van onze regering.

  0 likes
 • Lalo schreef:

  Prachtig bedrijfsmodel. Verkoop zonder enige inspanning. Geen enkele garantie. Produktie op voorhand verkocht. Misschien is de betaling ook al gedaan. Belangen verstrengeling voor diverse bestuursleden geen probleem. Ze zijn onaantastbaar.

  0 likes
 • Tony schreef:

  Dat van de wet in de USA is oud nieuws, en ik begrijp dan ook niet waarom Reuters, die altijd goed geinformeerd is, daar nu pas achter komt. Als journalisten bij Reuters echt goed waren, zouden zij maar eens gedegen onderzoek doen naar wat er nu precies aan de hand is. Namelijk dat de complete wereldbevolking voor de gek gehouden wordt!

  De farmaceutische industrie in de USA die serums voor inentingen produceert, heeft zich al veel eerder ingedekt tegen eventuele schade berokkend door het toedienen van inentingen. Het betreft niet alleen het Coronavaccin, maar alle vaccins, dus ook die in de toekomst gemaakt gaan worden.

  Daarvoor is in het geniep de wet in de USA veranderd. Deze wet zorgt er voor dat fabrikanten van serums nooit en te nimmer aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de gevolgen die door inentingen kunnen ontstaan. Bill Gates bouwt niet voor niets nieuwe fabrieken die serums gaan produceren, hij had voorkennis, want hij is daar zelf onderdeel van en heeft daar financieel belang bij.

  De nieuwe wet in de USA. In de praktijk betekent dit: wanneer mensen ziek worden, verlamd worden of zelfs dood gaan door inentingen is de farmaceutische industrie, die deze serums produceert, door deze wet vrij gewaard en kan nooit aansprakelijk gesteld worden. De fabrikanten of producenten van serums kunnen dus, wanneer zij willen, mensen bewust ziek maken of zelfs doden. Er is niemand die daar iets tegen kan doen. Het is dus legaal geworden!

  Deze industrietak hoeft zich ook niet meer voor de gevolgen vanen door inentingen te verzekeren, te verantwoorden en gaat vrij uit. De farmaceutische industrie heeft dus een vrijbrief om, wanneer zij willen, de hoeveelheid mensen in de wereld te elimineren. Dat had zelfs Adolf Hitler niet. Dat hebben de belanghebbenden, waartoe Bill Gates dus ook behoord, goed geregeld. Vandaar zijn smerige grijns op zijn gezicht. Het aannemen van deze wet was cruciaal om het Coronavirus wereldwijd te verspreiden. Dat is dus inmiddels gebeurd. Het is dus niet zo maar een virus!

  Ik hoop dat doctoren en andere medici eens gaan inzien dat dit Coronavirus niets met een natuurlijk griepvirus te maken heeft. Vergelijk het met Ebola, Sars en HIV, dia allemaal in laboratoria ontwikkeld zijn en bewust op mensen zijn los gelaten om deze ziek te maken.

  Maar nu is er een virus, die de aanleiding geeft om plannen te verwezenlijken, die niet voor te stellen zijn.

  Het is dus legaal om in de toekomst mensen in de wereld uit te roeien en blijkbaar vindt Hugo de Jong en zijn broer dat OK en ondersteunen dat. Dat men haast heeft om de mensen uit te roeien blijkt wel: het vaccin komt 10 a 15 jaar eerder op de markt dan andere vaccins. Ook Ruud Dobber behoort dus tot die kliek, die de mensheid naar de kloten wil helpen. Dat hij dan ook nog eens die gladjanus, Hugo de Jong dus, looft om zijn medewerking zegt al genoeg. Je moet al overgeven als je er alleen aan denkt.

  En natuurlijk is hier absoluut geen sprake van belangenverstrengeling, gelooft U het ook! Politiek is zo’n smerig spelletje en dat de naam van Mark Rutte niet eens genoemd wordt verbaasd mij. Maar hij zal achter de schermen, of bij voorbaat, wel zijn OK gegeven hebben.

  Wat is het risico, wanneer je van te voren weet dat vaccins niet werken en je nooit aansprakelijk gesteld kunt worden. Juist, totaal geen risico!

  Het is niet voor te stellen dat mensen in de politiek dit accepteren. Politici wordt wakker en kom op voor de mensen in Nederland. Dat is jullie taak, want anders gaan jullie zelf ook op de slachtbank. Maar eerst krijgen jullie ook zo’n lekker spuitje. Omtzigt, Wilders en Baudet, is dat ook jullie wens?

  Ruud Dobber zegt dus eigenlijk dat het in het landsbelang is om mensen zo snel mogelijk ziek te maken. De topprioriteit ligt hier dus niet op de veiligheid, maar om zo snel mogelijk de onmenselijke plannen te verwezenlijken.

  Dat is de laatste stap geweest die nodig was om het plan, namelijk mensen wereldwijd ziek te maken, te verwezenlijken en om daar mee weg te komen.

  Waar houdt deze onzin op? Mogen mensen ook voor eigen rechter gaan spelen?

  0 likes
 • William schreef:

  Het is ONMOGELIJK om een vaccin binnen zo n korte tijd te ontwikkelen.. no way.. en waar vaccineren ze eigenlijk voor? De griepprik werkt ook niet een voor AIDS zijn ze al tientallen jaren bezig om een werkend vaccin te ontwikkelen en nu opeens komt er een bedrijf die met een toverstaf een vaccin heeft gemaakt en zich vrijwaart als mensen bij bosjes doodgaan? We betalen onze eigen doodvonnis.. ik laat me NOOIT vaccineren..

  0 likes
  • jan doornbos schreef:

   Zo is het. En, wat IS een virus? Een virus is een eiwitreiniger. Het virus zoals een hele grote groep mensen dat denkt te kennen is pure zwendel. Aan het eind van de negentiende eeuw is het ‘virus’ uit wetenschappelijk bedrog ontstaan. Vandaar dan ook dat alle coronamaatregelen niet alleen volslagen idioot zijn, het is nog veel erger. Deze zijn crimineel. Er IS geen besmettingsgevaar. Dat wil zeggen, blijf uit de buurt van de uiterst frauduleuze PCR test en zoiets als een griepprik. Over de rotzooi waar sinister De Jonge mee bezig is wil ik het niet eens hebben. Verder moeten wij zoals door onze eigen knetterende spetter Doutzen zeer terecht opgemerkt onze gezondheid voeden. Niet onze angst. Mwa, ik heb veel vertrouwen in mijn medemens. Als iedereen klaar is met het gesodemieter wordt als vanzelf de selecte groep criminelen die ons het leven zuur maken de (niet aanwezige) hersens in geslagen. Ja, dat krijg je er van. Wij zijn met meer weet je wel.

   0 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Even de Bijbel erbij halen. In de openbaring wordt gesproken over het merkteken van het Beest en ieder die het krijgt is voor eeuwig verloren. Deze eindtijd zou 7 jaren duren en in die 7 jaren zullen de mensen levend wegrotten.
  Ik zal blij zijn als er mensen zijn die de Bijbel zullen gaan lezen

  0 likes
 • Elise schreef:

  Rusland gaat in oktober beginnen met vaccineren.

  0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  mondkapjes verbod ja : op die met een keur merk in de openbare ruimten..
  dat is ook om geen claim bij de fabrikant te kunnen leggen als je verhoopt toch covid 19 corona 2020 ontvangt ondanks het maskertje.. dhu so simpel alle maal..

  0 likes
 • Lawke schreef:

  De stelling dat ze niet verantwoordelijk kunnen gemaakt worden voor eventuele bijwerkingen of lichamelijke schade gaat rechtstreeks in tegen de UNESCO verklaring van bio-ethiek en menselijke rechten! Deze vlieger gaat niet op! Mijn lichaam mijn keuze! Ik hoop dat er massaal NEEN wordt gezegd.. Het moet en het zal. F* dit schaamteloze bestuur van onze regeringen!

  0 likes
 • Pieternella schreef:

  Ik ga natuurlijk dat vaccin niet nemen, want ik wil die verantwoordelijkheid niet dragen. Dat lijkt me dan een logische reactie. Verder doet dit me heel erg denken aan het gedrag van een narcist. Voorbeeld: Die heeft dan een plannetje en als jou dat plannetje niet schikt, dan is hij verontwaardigd, omdat dan blijkt dat hij het beter anders had kunnen aanpakken. Ze zijn dus verontwaardigd omdat het voor jou niet handig is en dan heb jij het gedaan. Verantwoordelijkheid afschuiven is dus ook zoiets. Verantwoordelijkheid draagt de narcist nooit. De ander krijgt de schuld van de slechte verhouding.

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Natuurlijk niet, want ze weten wat voor rotzooi ze in die vaccins stoppen. Mocht dat ooit uitkomen, bijv. door een klokkenluider, dan zijn ze gedekt.
  Als ze de ingrediënten niet openbaar willen maken, dan moeten ze het in een gesloten envelop aan een rechtbank geven en bij massale melding van ernstige bijwerkingen kan de envelop worden geopend en nagegaan kan dan worden of toen al (dus 2020) bekend was dat bepaalde ingrediënten schadelijk waren voor de menselijke gezondheid. Zo ja, dan kan hen poging to letsel worden aangerekend.

  0 likes
 • Philip schreef:

  Coronastudies blijken al te vaak haastwerk: “We zien modellen gebruikt worden waarvan we niet weten of ze deugen”

  Over het coronavirus worden met ongeziene snelheid wetenschappelijke studies gepubliceerd. Maar hoe betrouwbaar zijn die? “We hebben 170 studies geanalyseerd. Stuk voor stuk gaan ze de mist in”, zegt onderzoekster Laure Wynants.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200801_97318340

  0 likes
 • Marco schreef:

  Maart !!! massaal stemmen op PVV / FvD.

  0 likes
 • walter schreef:

  Ik dacht dat de doodstraf in nederland was afgeschaft

  0 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Alles komt goed, we gaan van de Vissen naar de Waterman tijdperk. De bevolking komt wereldwijd in opstand. DLD 1.3Miljoen demonstranten dat is ongekend! 500.000 was het grootste in de jaren 80 tegen kernenergie.
  De belangenverstrengeling is zo groot van de Jong en Sijbesma dat binnenkort (onder druk) zelfs de MSM dit gaat oppikken. Bouwfraude van Jorritsma is hier niks bij. Het goede zal altijd overwinnen.
  Rutte en de ministers houden zich te veel en te lang aan de stigma’s, dit zal hun duur komen te staan. Het volk is allang wakker. Als er 1 klaagt zijn er 7 die de bek dichthouden maar wel hetzelfde denken. Ik praat onderweg op mijn werk met veel mensen. Heel veel mensen denken ook dat het een hoax is maar durven hun mond niet los te trekken om als gekkie of complot terrorist weggezet te worden door famillie vrienden en collega’s. Dat word me letterlijk verteld door klanten die ik al jaren ken.
  Dat is de kracht van de media, maar hoogmoed van de MSM de de ministers zal hun ondergang zijn….
  Ik heb geen vertrouwen in de regering maar nog wel in de Nederlandse bevolking. Enkel de vrouw van Hans, tja dit soort zombie’s zullen er altijd zijn.
  OH Hans ga in een bad met ontsmettingsmiddel zitten! Ohhh Hans nu!

  0 likes
 • x

  Check Also

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  >