Homepagina » Gezondheid » Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS
coronavaccin
Foto: Bjoertvedt CC BY-SA 4.0

Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS

AstraZeneca is in de meeste landen beschermd tegen eventuele schadeclaims door het coronavaccin, meldt persbureau Reuters. Als je dus in de toekomst dit coronavaccin krijgt toegediend en ziek wordt, dan kun je de producent niet aanklagen.

“We kunnen het ons als bedrijf niet veroorloven om het risico te nemen dat het vaccin bijvoorbeeld over 4 jaar bijwerkingen begint te vertonen,” zei Ruud Dobber, lid van de bestuursraad van AstraZeneca.

In de contracten die het bedrijf heeft gesloten, onder andere met Nederland, staat dat AstraZeneca in zulke gevallen is gevrijwaard van aansprakelijkheid. “Voor de meeste landen is het acceptabel om die last te dragen, aangezien dit in het landsbelang is,” zei Dobber, die niet wilde zeggen om welke landen het precies gaat.

Hij voegde toe dat de veiligheid van het vaccin ‘topprioriteit’ heeft. AstraZeneca zal meer dan 2 miljard doses leveren aan de Verenigde Staten en diverse Europese landen.

We willen niet het totale risico lopen

Nederland speelt een belangrijke rol bij de productie van het coronavaccin van AstraZeneca. Ons land heeft samen met Duitsland, Frankrijk en Italië 300 tot 400 miljoen doses gekocht. Zo sloot de farmaceut voor de productie een deal met het bedrijf Halix in Leiden. “Daar worden heel aanzienlijke aantallen vaccins geproduceerd,” aldus Dobber.

Dobber was zelf betrokken bij de gesprekken met Nederland en de andere drie landen. Hij heeft ‘lovende woorden’ voor minister Hugo de Jonge, zo zei hij tegen het AD. “Hij heeft zich buitengewoon constructief opgesteld in de gesprekken. Want het waren gesprekken, geen onderhandelingen. Wij willen het vaccin tegen kostprijs leveren, en we willen risico lopen, maar we willen niet het totale risico lopen.”

De broer van De Jonge’s coronagezant Feike Sijbesma is overigens directeur van AstraZeneca in Duitsland. Dat kan verklaren waarom het geen onderhandelingen, maar gesprekken waren. Stond alles al vast?

[Reuters]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
5 maanden geleden

dus iedereen aan de fijne spuit en niet kinderachtig doen als je over een paar jaar kanker krijgt.
het zeg al genoeg als ze zich nu al indekken.

wie nu nog een vaccin in zijn lijf laat spuiten ben je knettergek.

we zullen het meemaken.

Rob
Rob
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

Het feit dat ze zich nu al financieel indekken is des te meer een reden om je niet te laten vaccineren. Als ze nu al bekend maken dat ze geen schade gaan vergoeden betekent dat dat de vaccin schadelijk zijn. Ze willen er alleen niet voor betalen. Alsof geld genoeg is om iets goed te maken in deze wereld. Je krijgt er je leven niet door terug als het al vernietigd is. Geld is ook macht en daarom willen ze niets vergoeden want dan raken ze een deel van hun macht kwijt. De enige optie die dan over blijft is ‘niet laten vaccineren’. Sowieso al niet vanwege alle rotzooi die er in zit maar als ze zo’n statement maken dan zeggen ze zelf in wezen ook dat het gif is.

Johan van de Sande
Johan van de Sande
5 maanden geleden

Ik kreeg 55 jaar terug als 5 jarige veel visioenen te zien waaronder een wereld burger oorlog. Het kan een begin zijn van wat ik gezien heb destijds.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Johan van de Sande
5 maanden geleden

Ik zag vroeger, ook al decennia geleden, de aarde exploderen, dat was een enge droom, of visioen.

Echter, recentelijk keek ik weer eens ‘Er was eens… de mens’, de tekenfilm serie uit eind jaren ’70, Europees uitgebracht onder andere door de KRO (of het Vaticaan?). In die toch wel leerzame animatieserie, overigens wel veel aandacht voor Mesopotamie waar ‘de mensheid zijn oorsprong vond’ ergo in de Baphomet Cult waar we nu nog steeds in zitten?

In het intro, vertrekt de mens uiteindelijk vanaf de aarde in een raket naar ‘betere oorden’ (SpaceX?) terwijl de ook vluchtende mensenmassa door die raket wordt verbrandt en de aarde explodeert in een enorme vuurbal.
Het heeft een blijvende indruk gemaakt. De muziek (ja, dat is wel muziek) van Bach bij dat intro is ook een superieur stuk.

Subliminale informatie, dat wist ik toen nog niet maar nu wel. Ik ben de serie nu aan het her-kijken, er zit vast meer verborgen info in.
En ik kan toch iedereen wel aanraden om de serie te kijken, het vormt het leven…

FRED
FRED
5 maanden geleden

de belangenverstrengelingen, geld en arrogantie moeten wel enorm zijn .Dit gif ,want dit is gif,is bedoeld voor de wereldbevolking?
je moet wel heel naif en dom zijn om deze bagger voor een verzonnen griepje te laten inspuiten.

mensen ,weiger dit en ga het gevecht met deze misdadigers aan.
Sleur ze uit hun kantoortjes en knoop ze op ,dit is wat ze verdienen

Ron
Ron
5 maanden geleden

We zouden kunnen voorstellen iedere CEO en viroloog minstens 4 injecties te geven van dat spul. Zoals iedere wetenschapper de moed zou moeten hebben het eerste proefkonijn te zijn.

H
H
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

Tegelijkertijd met ministers en alle andere politici, daarna de artsen en verplegend personeel.

Lawke
Lawke
Reactie op  H
5 maanden geleden

Ik zou onze artsen en verplegend personeel graag beschermd zien tegen het vaccin.. Niemand moet deze rotzooi krijgen.. punt, enkel de pushers!

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
5 maanden geleden

Direct stoppen met die vaccine maffia. Die hele industrie floreert op klinklare onzin . Eerst heel veel commentaar hebben op HCQ want dat wat toch wel zo gevaarlijk. En nu dit excuus? Schaam je diep! Deze sociopaten moeten direct opgesloten worden. De burger heeft niet om dit vaccine gevraagd. Dat hebben jullie farmaceutenmaffia er door willen rammen. Nu dat de burgers door hebben dat ze besodemietert worden trekken jullie heel snel je keutel in.
Ruud Dobber we hebben jouw in het vizier. Jij gaat hier echt niet zo makkelijk mee wegkomen. Wel de financieele lusten maar niet de lasten? Dat zou iedere ondernemer wel willen. Alle medicijnen voor alle stadia zijn al voor handen. Dus een vaccine waar jullie geen verantwoordlijkheid willen dragen houd die maar lekker zelf. steek die maar lekker in je eigen familie. De mensheid heeft ieder virus overleeft. Ook moet er een onderzoek komen wie deze virussen uberhaupt produceert. Want eerst experimenteren met misselijke virussen en dan zogenaamd met een oplossing komen staat gelijk aan zwaar crimineel gedrag. Die gene die denkt mij een vaccine op te kunnen dringen en niet gerant wil staan voor zijn product is een volslagen idioot.
Die gene die denkt, mij te kunnen vaccineren of mij uit wil spelen tegen de rest van de bevolking zal van een koude kermis thuis komen.
Wij zijn voorbereid. Als de battle van Helm’s Deep hier uitgevochten dient te worden dan ben ik er klaar voor.

Johnny Exlex
Johnny Exlex
Reactie op  De Wilde Luizen
5 maanden geleden

Reken maar dat er veel meer mensen klaar zijn voor de strijd en dat we ons zullen verenigen.

Jur
Jur
5 maanden geleden

Broer Sijbesma is directeur bij “vaccinleverancier” AstraZeneca
https://commonsensetv.nl/broer-sijbesma-is-directeur-bij-vaccinleverancier-astrazeneca/

“Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

AstraZeneca, de “vaccinleverancier” van Hugocaust heeft een langer strafblad dan crimineel George Floyd.

Bij deze criminelen kocht Hugo de Jonge 300 miljoen potentiële “coronavaccins” namens en voor Nederland bij deze criminelen. Dat dat geen coronavaccins worden in realiteit dat moge duidelijk zijn.

De bronnen liegen er niet om.”

Overheid geeft toe dat mondkapje een psyop is
https://wakkeren.nl/overheid-geeft-toe-dat-mondkapje-een-psyop-is/

Dive
Dive
Reactie op  Jur
5 maanden geleden

de pandemie en haar regels en beperkingen (wel of niet een virus of gewoon griep) is eigenlijk een rookgordijn zoals oa;de betogingen door linkse radicalen/BLM, onrusten overal, bv Wit/zwart, rechts/links, democraat/republiek, godsdienst (bv christ/islam), Vluchtelingen, Amerika/China/Ussr; dit is Psychologische oorlogsvoering;Angst verspreiden en tweedracht overal. wij worden al mak gemaakt om te volgen en het vaccin te nemen.De allergrootste bedoeling is NOW, Het zijn grote Megarijke families die alles sturen (bankwezen, macht). Er werd in 1913 een Rockefeller Foundation opgericht, voor het behoud van de aller grootsten. Schwartz Peter (futurist, democraat) en zijn joodse broer George Soros (geboren György Schwartz,verwierf verschrikkelijk groot vermogen met beursspeculaties), steunt ook BLM. Samen met Bill gates is het de bedoeling dat met inspuiten van vaccin, andere rommel wordt ingebracht (AI), waardoor we overal tracebaar zijn en zelfs kunnen betalen met ons lichaam . Geld (papier) wordt gewoon onbruikbaar en liggende gelden kunnen dan naar bovenkomen. De economie wordt belast. Kleine zaken gaan falliet (mischien ook zelfmoorden), stress en sociale distance zorgt ook voor zieken/doden . Maar dat is allemaal deel van het plan en ingecalculeerd (Bv direct en indirekt geschatte doden 8 miljoen). Misschien zullen er wel sterven door het nieuwe vaccin, maar dat is al meegerekend. Natuurlijk mensen die in ver gelegen uithoeken leven (bv afrika, vluchtelingenkampen over de wereld, afgelegen dorpen) waar het te kostelijk is om winkels en 5g uit te bouwen worden de laatste jaren al overvloedig geimmigreerd naar welfaire landen.
enkele linken:
https://journal-neo.org/2020/03/10/lock-step-this-is-no-futuristic-scenario/
https://needtoknow.news/2020/03/rockefeller-foundation-paper-published-in-2010-predicted-how-a-pandemic-can-be-used-as-an-excuse-to-establish-global-authoritarian-power/
https://needtoknow.news/2020/07/vaccine-companies-partner-with-mastercard-to-merge-vaccines-with-cashless-money-system/

W.A. v.d. Berg
W.A. v.d. Berg
5 maanden geleden

Dit is wereldwijd al tientallen jaren zo. De overheid, dus de belastingbetaler, is de klos!

johan den haag
johan den haag
5 maanden geleden

hahah en het volk maar allemaal slikken.

Het is net een slecht sprookje

maar in dit geval zijn de spelers allemaal slecht :
reus (big pharma), heks (olongren) pinokkio ( Rutte) etc…
Helden? Helaas geen helden

H.J.
H.J.
5 maanden geleden

Dus zo gaat het Linkse Rutte Kartel om met de NEDERLANDSE bevolking.
Garantie tot aan de deur.
Tot de dood er op volgt.???

Zomaar iemand
Zomaar iemand
5 maanden geleden

Eerst maar eens zien hoe het in de USA uitpakt, waar minder dan de helft zich nog wil laten vaccineren.
Uiteraard zal met chantage en dwang worden geprobeerd dit percentage op te krikken, maar ik hoop dat velen daar kunnen ontsnappen.

salvar
salvar
Reactie op  Zomaar iemand
5 maanden geleden

print uit : URVM en draag het op zak.
niemand mag je iets opdringen mits je geen misdadiger bent etc.
ieder mens is soeverein en kunnen ze niets maken.
geen mondkapje , geen 1,5 meter , geen vaccin etc.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  salvar
5 maanden geleden

@salvar,

Beste,

Ik speel nu even advocaat van de duivel oké!!!???

U print dit mooi uit, en ziet een busje agentjes bij uw deur stoppen om u op te halen….
U begint met uw verhaal en men neemt u mee, simpel, u wordt tegen de grond gewerkt zoals u dit reeds tientallen keren gezien heeft bij “illegale demo’s” en wordt in een busje gesmeten met uw hoofd onder een zitting!!
Dan wordt de persoon “salvar” netjes eruit gehaald bij de eerste de beste psychiatrische kliniek en VERPLICHT opgenomen, en beste, dit kan ewoon want de wet ervoor is reeds afgelopen januari in werking getreden!!

Aanklacht, verwarde man/vrouw en een gevaar voor zijn omgeving en daar zien we nooit meer iets van terug!!

En vandaar dat ik alk gedurende een klein jaartje of tien aan het roeptoeteren ben om GROEPEN te vormen en elkaar af te schermen of te beschermen tegen deze achterlijk geworden pliesie-ezels welke waakzaam en nou ja, laat ook maar!!

U begrijp hiermee toch hopelijk wat ik bedoel!!

Sta je er alleen voor, en ik garandeer dat dit bijna 100% is, dan ben je het bokkie….

Capiche….

En beste, dat weten ze en die 100% ook en dus……is er he le maal niemand die salvar zal helpen…….en helaas, ik zit ergens in Zuid-Limburg!!

Fijne en rustige avond gewenst verder…

Gladiator

salvar
salvar
Reactie op  Gladiator
5 maanden geleden

beste Gladiator
natuurlijk zal je gelijk hebben maar je moet toch iets om de burger die slapend ten ondergaat wakker te schudden.
groeperingen zullen er helaas (waarschijnlijk ) niet komen.
kijk maar hoe slim ze zijn bij het kabinet,rivm en de andere trawanten.
1,5 meter betekend veel mensen die niet kunnen demonstreren.
zo meteen mondkapje dat iedereen braaf opdoet.
etc. etc.

goede dag verder

x

Check Also

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x