Channelings

1 simpele techniek, om te reizen of te doen wat je maar wilt! – Channeling 22-06-2023

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn en we willen het graag hebben over reizen en hoe je kunt reizen, zonder je ook maar een centimeter te verplaatsen.

Reis naar tropische plekkenWe weten dat mensen ervan houden om van omgeving te veranderen, om andere culturen of een andere leefwereld te ervaren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Je houdt ervan om delen van de wereld te zien die je nog nooit hebt gezien, en je houdt ervan om ander eten te ervaren, nieuwe geuren, bloemen en planten waarvan je niet eens wist dat ze bestaan, evenals dieren die je nog nooit hebt gezien.

Om dat allemaal te kunnen doen, ben je gewend om te reizen. Dat hoort bij het spel, om bepaalde dingen te zien, om bepaalde dingen te ervaren, zou je naar verschillende delen van de wereld moeten reizen.

Reizen beperkt

We hebben gezien hoe reizen voor velen van jullie een probleem is geworden sinds jullie planeet te lijden had onder de gevolgen van een wereldwijde pandemie.

We gaan niet in op de details van die pandemie, we begrijpen dat een deel van de menselijke bevolking gelooft dat dit een val was om controle te krijgen, terwijl anderen geloven dat er inderdaad een gevaarlijk virus de wereld rondging, dat vele kwetsbaren heeft gedood.

Hoe dan ook, welke betekenis je ook geeft aan de dingen die sinds begin 2020 zijn gebeurd, reizen is voor velen van jullie een probleem geworden.

Daarom zijn we hier, om je eraan te herinneren dat je a. grenzeloos bent, je kunt gaan en staan waar je maar wilt, en b. je bent niet echt beperkt als je je verbeelding en je hart altijd tot je beschikking hebt!

Nu zou je kunnen zeggen ‘je voorstellen dat je reist is niet dezelfde ervaring als daadwerkelijk ergens naartoe gaan’, maar daar zijn wij het niet mee eens.

Alternatieve manier van reizen

Als je vanuit je hoofd naar je hart gaat en drie keer diep ademhaalt, ben je in staat om je elke ervaring voor te stellen, net zo levendig als het zou zijn in je fysieke werkelijkheid.

Reizen in je dromen wordt net zo echt ervaren als wanneer je wakker bentJe kunt het vergelijken met dromen. Als je droomt, ervaar je dan niet wat je droomt als echt alsof het op dat moment in je fysieke werkelijkheid gebeurt?

Op dezelfde manier kun je je reizen voorstellen, de ervaringen die je zou willen hebben, in je verbeelding, vanuit je hartruimte.

Het is gemakkelijk en het gunstige resultaat zal zijn dat je ook reizen in je fysieke werkelijkheid zult creëren.

Je zult dit misschien niet begrijpen of geloven, maar waar je je voor openstelt, de beelden, de gevoelens, de gewaarwordingen van ergens anders zijn, zullen ook nieuwe ervaringen in je uiterlijke wereld creëren.

Als reizen op je verlanglijstje staat en je voelt je beperkt door regels, of door angst voor ziektes, of omdat je lichamelijke gezondheid je ervan weerhoudt om te reizen, of omdat je het gevoel hebt dat je geld tekort komt, welke reden je ook hebt om niet te reizen, je hebt altijd de mogelijkheid om vanuit je hoofd in je hart te gaan.

En van daaruit kun je je jouw perfecte reis voorstellen, naar waar je maar wilt!

Eén techniek voor alles

Het is echt zo eenvoudig. Van je hoofd naar je hart gaan, door drie keer heel diep adem te halen en de lucht langzaam weer uit je longen te laten ontsnappen, terugkomend in het nu-moment, dat is de techniek om alles te creëren!

Het is de techniek om in het moment te zijn, om angst en zorgen los te laten, om terug te komen bij de essentie van wie je werkelijk bent: weten dat je Source bent, de Bron, God, een soeverein en onbeperkt wezen.

Het is het belangrijkste advies dat we je willen geven, om je kracht in te schakelen om te doen waarvoor je hier gekomen bent: je leven vreugdevol en gelukkig, overvloedig en vrij leven.

En je hoeft alleen maar van je hoofd naar je hart te gaan, door drie keer langzaam en diep adem te halen.

Je bent zo geliefd, en je bent een soeverein, spiritueel, vrij wezen dat altijd en overal kan reizen. Gebruik eenvoudigweg je verbeelding en de kracht die jij bent.

We houden van je, we houden van je, we houden van je. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.1 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
phillippe vdf de coensel
phillippe vdf de coensel
9 maanden geleden

woeih.com natural law non man made eternal and binding conditions that are in place to learn and live without harming other sentient beeings tis echt niet moeilijk ik zeg zelfs meer het is onmogelijk onsouvereign geboren te worden denk daar maar eens over na groetjes vanuit brugge

Marijke
Marijke
9 maanden geleden

Pipo komt niet alleen aan de deur – nu ook erachter. Niet bij mij. Mijn herder zit klaar!

Rose
Rose
9 maanden geleden

Innerlijk reizen , je bewustzijn is spiritueel zonder lichaam. Terugkomen is lastig paar met voeten op de grond blijven zolang je lichamelijk bent en wereld stap voor stap positiveren. We leven al te lang in de duisternis. Hartelijk dank🙏💪❤💞💓💗💖

ewald in love
ewald in love
9 maanden geleden

zeker grappig en waar in het verbeelden naar je hart gaan, maar het blijft verbeelding.en derhalve mind! Hoe zou het zijn om concreet, praktisch en ervaringsgericht in je lijfelijke brug achterover de energie van het hart te voelen als nothing in all zomaar met een vriendelijke glimlach en thuisgekomen Hier en Nu zo anders als gedacht. In-statisch ipv extatisch en zeker ook zowel het een als het ander.

Back to top button