Channelings

2 Stappen om van armoede naar overvloed te gaan – Channeling 02-05-2023

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, en we willen graag spreken over armoede en overvloed.

Wanneer je je arm voelt

je arm voelenWelnu, we weten dat velen van jullie zich arm voelen, niet alleen op financieel gebied, maar in het algemeen. Armoede is voor veel mensen een probleem, en misschien voel jij je ook arm. Dan is deze voor jou.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Armoede is leven in gebrek aan iets dat je nodig hebt, of waarvan je vindt dat je het moet hebben. Dat kan geld zijn, voedsel of een dak boven je hoofd. Maar het kan ook betekenen dat je geen liefhebbende partner of geen liefdevolle en zorgzame familie hebt.

Misschien ben je een wees en heb je een leven geleefd, of leef je nog steeds, zonder de liefde van je ouders. Van sommigen zijn de ouders nog in leven, en toch hebben zij het gevoel dat zij de liefde van hun ouders missen, om welke reden dan ook.

Daardoor kun je je arm voelen, de behoefte voelend aan datgene wat mist.

Wij begrijpen dat deze situaties vanuit jouw menselijk perspectief moeilijk kunnen zijn en je hart kunnen vullen met gevoelens van verdriet, rouw, soms zelfs verslagenheid of depressie.

Wat is de oorzaak van armoede?

Wat we willen dat je begrijpt, is iets wat we je al vele malen eerder hebben verteld: je gedachten zijn de werkelijke oorzaak van welke vorm van armoede of gebrek je ook ervaart.

Je bent in wezen een oneindig, goddelijk, eeuwig levend en altijd liefdevol wezen. Dat is de Waarheid van wie je werkelijk bent.

Door te denken en te voelen dat je een totaal gebrek hebt aan datgene wat je wilt, of dat nu geld, aandacht, liefde of wat dan ook is, voedt je je brein met gebrek.

Nu, ook dit hebben we al heel vaak gezegd: we nemen het je niet kwalijk, we veroordelen je er niet om. Maar wij moedigen je aan om uit die zelf opgelegde kooi te komen die je om je heen hebt gecreëerd, door je gedachten te veranderen en je gewoonten te veranderen!

Want door gedachten van armoede, van onwaardigheid, van onvermogen, van niet-genoeg-zijn te herhalen, creëer je je eigen gevangenis. Een mentale en emotionele gevangenis, die zich in je fysieke werkelijkheid zal laten zien als constante, figuurlijke muren waartegen je je hoofd stoot!

Stap 1: krijg duidelijkheid over wat je denkt en voelt

Jij hebt de macht om uit het gebrek, uit de armoede te stappen, door je gedachten en gevoelens te veranderen.

We begrijpen dat je reactie zou kunnen zijn: “Wacht eens even! Ik heb niet om dit gebrek aan geld gevraagd! Ik heb nooit mijn huis, mijn bedrijf of mijn gezin willen verliezen! Ik wilde overvloed, ik wil liefde, ik wil liefhebben en geliefd worden”.

Welke gedachten denk je elke dag?Als jij jezelf hierin herkent, denk dan eens goed na: waar denk je elke dag aan? Wat zijn jouw repeterende gedachten en repeterende gevoelens gedurende een algemene dag in je leven? Zijn dat gedachten en gevoelens van geluk, van overvloed, van liefde?

Of heb je vooral gevoelens van frustratie, omdat je zegt dat je liefde of overvloed wilt, maar eigenlijk focust op het gebrek ervan.

Als je gedachten denkt van ‘Ik wil dit of dat, maar ik heb het nog niet‘, dan vul je je geest met gebrek, en dat bepaalt je trillingsfrequentie, waarmee je datgene aantrekt waarop je gefocust bent.

Begrijp je dit? Je frequentie, je vibratie, is wat aantrekt. Dus als je in een trillingsfrequentie van gebrek zit, is gebrek wat zich zal manifesteren in je fysieke werkelijkheid.

Stap 2: verander je gewoonten, verander je gedachten

Als je je gemoedstoestand kunt veranderen, je manier van denken, je gedachten kunt veranderen om al liefde te voelen, om al overvloed te ervaren, op welke manier dan ook, al was het maar om je vibratie naar een hoger niveau te tillen, dan zal je fysieke werkelijkheid dat volgen! Dat moet, er is geen andere manier. Wat je aantrekt past altijd bij je vibratie!

Dus hoe kun je je overvloedig voelen en de gevoelens van armoede en gebrek overstijgen?

Door te kijken naar waar de overvloed al is! Kijk naar de natuur, er is altijd een overvloed aan vogels, vlinders, bijen, bladeren aan de bomen, bloemen, zelfs een overvloed aan goede, liefdevolle mensen.

Zie de goede dingen in jouw leven, zie dat er altijd dingen zijn om dankbaar voor te zijn. Herken de overvloed aan daden van vriendelijkheid in de wereld. In plaats van je aandacht te richten op het gebrek eraan.

Richt je op de dingen waarvan je houdt, en richt je op de dingen die je al hebt, en wees daar dankbaar voor.

Wees dankbaar voor en focus op wat je al hebt

Wees dankbaar voor de overvloed die er al isDankbaarheid voor de dingen die je al hebt, stuurt een boodschap naar het Universum, naar Source, dat je klaar bent voor de volgende stap, dat je openstaat om meer te ontvangen van waar je van houdt.

Wanneer je een trillingsfrequentie van liefde en overvloed uitzendt, zul je precies dat ontvangen.

Onthoud altijd: armoede begint in je geest! Het wordt niet buiten je gecreëerd waardoor jij je arm voelt. Het is het tegenovergestelde: het wordt binnenin jou gecreëerd, door je gedachten en gevoelens, en dan verschijnt het in je realiteit.

Voor nu denken we dat dit genoeg is om over na te denken. Probeer het, til je gedachten naar een hoger niveau en kom daarmee in betere gevoelens en een betere algehele trillingsfrequentie.

Wij houden zoveel van je lief mens, en wij weten: als je dit onder de knie krijgt, zul je je zoveel beter voelen, zoveel meer overvloed hebben, en het zal je realiteit veranderen! Kom op, probeer het eens!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefj
Madeliefj
1 jaar geleden

Liefde,Gezondheid,Respect,Dankbaarheid,Bloemen,Dieren,water. Er is zeker armoede,maar dat is niet alleen geld,maar we leven wel in een gecreeerde maatschappij,en dat is voor iedereen verschillend,maar dit zijn toch levenslessen of is dit ook niet waar ?Toch wel een goede leerstof,bedankt

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
1 jaar geleden

Weer heel helder en herkenbaar beschreven, bedankt.

Back to top button