Binnenland

‘NOS en AD plegen een journalistieke en juridische misdaad’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Journalist en schrijver Ab Gietelink vindt de berichtgeving dat Nederlandse politici betaald zouden worden voor Kremlinpropaganda ‘te schandalig voor woorden’.

“Mensen worden verdacht gemaakt en dat is met onze vredesbeweging ook gebeurd,” zei Gietelink in blckbx today. “Dan staat er gewoon in het NRC Handelsblad: demonstreren voor de vrede, aangestuurd door Rusland en betaald door Rusland. Dat is gewoon een pure leugen. Puur fake news.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is de kern van het probleem

“Wat hier gebeurt, is dat het gesuggereerd wordt, zonder dat het bewezen is,” vervolgde hij.

Over de harde clash tussen FVD-leider Baudet en Jesse Klaver in de Kamer zei hij: “Stel nou dat je tegen Klaver zegt: u komt eerst uit een vredespartij – GroenLinks – en nu bent u een oorlogspartij. Hoe zou dat komen? Wordt u betaald door het militair-industrieel complex? Wordt u betaald door de NAVO? Bent u misschien corrupt? Dat is toch wel een vraag die we mogen stellen? Dat is toch een keurige vraag? Dat is het niveau waarop we nu zitten. En de media gaan daar gewoon in mee. Dat is de kern van het probleem.”

Journalistieke en juridische misdaad

Gietelink kan rekenen op bijval van schrijver Igor van Kaam. “NOS en AD plegen een journalistieke en juridische misdaad door met desinformatie laster te plegen,” stelt hij. “En dit alles puur uit paniek omdat rechts er beter voor staat dan globalistisch links in zowat heel de wereld.”

“Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Op deze manier leggen NOS en consorten juist de handelwijze van de beschuldigers bloot,” merkt Van Kaam op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niet bang
Niet bang
26 dagen geleden

Wordt mooi, morgen. Voor het eerst ga ik echt het paasfeest beleven. Tot ziens op het museumplein.

Trees
Trees
26 dagen geleden

Had je anders verwacht dan het door en door corrupte Nederland!

B.watervogel
B.watervogel
26 dagen geleden

Alles maar ook alles wat ik 4 jaar loop te verkondigen op internet wordt door Rusland betaald en ik leef er ruimschoots van. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe of zoiets. Laat ze allemaal het rambam krijgen die domme overbetaalde, media, dpg, msm schapen die niet eens weten waar Rusland ligt of voor staat. Wat willen ze nou zeggen, dat die Russen minder zijn dan westerlingen, dacht het even niet, compleet, gebrainwashed, gestoord zijn ze.

Margie
Margie
26 dagen geleden

Links is uitgeteld. Ze spartelen nog. Maar dat houdt ook op. Het ware gezicht van links wordt zichtbaar,en dat is geen prettig gezicht.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x