Channelings

Ga in de zesde dimensie van ware creatie – Channeling 24-11-2022

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad prachtige nieuwe dag. We zijn blij dat we wat meer kunnen vertellen over de zesde dimensie, waarmee we een paar dagen geleden zijn begonnen.

Wat zweven niet is

astraal reizenAllereerst willen we dat je begrijpt, dat wat sommigen van jullie veronderstelden niet het geval is, we hebben het niet over een buitenlichamelijke ervaring of astraal reizen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Toen we het over zweven hadden, bedoelden we dat je je voorstelt dat je zweeft, niet dat je je fysieke lichaam verlaat zoals bij een astrale reis. Nee, daar hadden we het niet over.

Als we het over de zesde dimensie hebben, bedoelen we het rijk van de verbeelding, waar je in je gedachten en vanuit je hart naartoe kunt gaan.

In feite is het de ruimte in je hart van waaruit je je werkelijkheid creëert. Als je je dingen voorstelt, zie je ze voor je, bijna net zo levendig als wanneer het echt zou zijn.

In de zesde dimensie creëer je wat het ook is dat je wilt ervaren, om het te realiseren in je fysieke werkelijkheid.

Manifestatie versus bewuste creatie

We willen dat je begrijpt hoe belangrijk dit is. Want als je je leven leeft vanuit de lagere trillingsfrequenties, vanuit een standpunt van gebrek en afgescheidenheid, van ‘oorzaak en gevolg’, waar je moet werken en moeite moet doen om dingen te manifesteren, zal wat het ook is dat je wilt, diezelfde energie van gebrek en afgescheidenheid hebben, van beperkingen, van ontberingen.

derde tot zesde dimensieTerwijl je om te creëren vanuit de hogere trilling, vanuit een hogere frequentie, van de derde dimensie, de dimensie van gebrek, beperking en afscheiding, die heel lang je dagelijkse gewone staat van zijn is geweest, naar de vierde dimensie gaat.

Vanuit de vierde dimensie, die de dimensie van transformatie is, ga je naar de vijfde dimensie, die een mentale staat van zijn is, van in zuivere liefde zijn, van verhoogde trilling, wetend dat je alles bent wat er is, wetend dat je een deeltje van God bent, wetend dat je God bent.

En van daaruit ga je verder naar de zesde dimensie, de dimensie van verbeelding en creatie, waar je moeiteloos kunt creëren, zonder veel anders te hoeven doen dan dat wat je wilt creëren al voor je te zien, het te voelen alsof het er al is, te weten dat het er al is.

Dat is wat wij noemen ‘je toekomst herinneren’, en als je naar dat rijk gaat, je verbeelding gebruikt, dan gebruik je het zoals het altijd al bedoeld was.

Gebruik van je denkende geest in de zesde dimensie

denkende geestJe geest, je denkende geest, je brein, was nooit bedoeld om gebruikt te worden als middel om ellende voor jezelf of anderen te creëren.

Het was nooit de bedoeling om je brein te gebruiken voor zorgen, voor worsteling, voor gedachten over hoe ellendig je je voelt, of hoe slecht dingen zijn. Of voor zorgen over geld, of andere dingen waarvan je het gevoel hebt dat het je ontbreekt.

Nee, het ware doel van dat brein dat je hebt, is om naar de zesde dimensie te gaan, waar je in staat bent om doelbewust alles te creëren wat je wilt ervaren, inclusief oplossingen voor uitdagingen.

Als je daarheen gaat, vanuit de hogere trilling van de vijfde dimensie, vanuit je hart, zul je gaan zien wat je ware kracht is.

Je zult de kracht van je geest gaan ervaren, en uitspraken als ‘mind over matter’ zullen onmiskenbaar meer betekenis voor je krijgen, want dat is wat je gaat ervaren.

Leef als de Meesterschepper die je bent

creëer in de zesde dimensieLaat dit dus even bezinken, en wuif het niet meteen weg als ‘new age onzin’. Nou ja, wij oordelen er niet over als je dat doet, je hebt alle recht om er zo over te denken als je wilt. We wensen alleen dat je er meer over nadenkt en het zelf uitprobeert.

Verhoog je vibratie, en visualiseer, stel je de wereld voor, je leven, precies zoals je wilt dat het is. Jij bent een Meesterschepper, weet je nog dat we je dat verteld hebben? Het is dus aan jou om bewust als dat te gaan leven.

We houden van je lief mens, en wanneer je ons nodig hebt, zijn we er. Wij zijn jij, jij bent ons.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neutraal punt.
Neutraal punt.
1 jaar geleden

Welkom welkom Lief Collectief inderdaad een mooie dag hoop dat het weer bij jullie ook lekker is.

Ik noem het geen New Age onzin wat nu een nieuwe trend schijnt te worden en waarmee veel van de tafel geveegd wordt zonder feitelijke kennis en ook heel goedkoop is omdat het voor de wetenschap niet te bewijzen schijnt te zijn en er op het ogenblik weinig mensen zijn die de praktijk op een zodanige manier aantonen dat het moeilijk wordt om het te ontkennen. Indien er zo iemand is dan loopt deze gevaar om geliquideerd te worden of wederom aan het kruis genageld gaat worden. Dit omdat men bang is dat we onze maximale potentiële krachten aanboren. Ik noem het ook geen Age Old wazige of onzin kennis. Ik vond de opmerking dat ons brein niet bedoeld is om ons zorgen te maken en waar het scheinbaar wel voor bedoeld is een krachtige tip. Human of Man van Manus wat denker betekent is een fase in de evolutie keten van Geest tot stof en weer terug. Momenteel zijn we door de diepste fase heen en zijn nu weer op een stijgende boog. Deze onderliggende fase van de evolutie wordt in mijn gevoel door jullie onderbelicht en zou veel duidelijkheid kunnen geven als een oriënterend kompas.
In de medische wetenschap hebben ze het ook over Mind over Materie en dat wordt niet als New Age onzin gezien maar gewoon als psychosomatische klachten bestempeld. Kortom het lichaam krijgt gebreken door de eigen gedachten of zelfbeeld. Of dit bewust of onderbewust gebeurt staat open ter discussie. Hoeveel mensen hangen graag hun niet doen van zaken op aan de kapstok van ik heb een slechte jeugd gehad. En waarom dan ook niet deze gedachten stroming omdraaien tot je eigen gelukzaligheid zoals hier voorgesteld wordt. Ik geef wat voorbeelden. Sommige mensen zien er op oude leeftijd nog jong uit en hebben een frisse uitstraling omdat ze niet in de negatieve maalstroom verloren zijn geraakt. Een ander heeft super gezond leven en mopperd of kankerd op de hele wereld en krijgt kanker en de roker die geen onrust stookt die volgens de algemene opinie allang dood zou moeten zijn overleefd de rest. Ik denk dat een heel belangrijk mechanisme wat ik hier nog niet ter sprake heb zien komen is Gij zult Niet Oordelen is . Pas dan kan je rust en vrede met jezelf krijgen en aan je eigen potentiële krachten in je werken waar deze channelings ons op attent maken indien je de behoefte voelt. Het kan namelijk heel goed mogelijk zijn dat je in dit leven andere prioriteiten voor jezelf gekozen hebt of zelfs in een vorig leven er misbruik van gemaakt hebt. Dat is ook iets wat ik hier niet terugvind. Het punt is dat het voor een groot publiek wordt aangeboden terwijl iedereen een uniek ziels-verleden en toekomst heeft.
Mij advies aan diegene die dit pad van toegepaste magie wil volgen vooral op het vlak van manifestatie is zoek eerst uit via een goede helderziende wat voor jouw in dit leven bedoeld is. Ik ben er zelf ooit door wat we Toeval noemen of beter iets wat je toevalt erachter gekomen. Ga niet op één mening af maar neem minimaal een second opinion. Pak dan de draad op om in harmonie met je gekozen pad te lopen indien dat op het gebied van deze Channelings ligt dan kan het een boost geven. Anders kan het ook mensen een frustratie erbij geven omdat ze niet zo volmaakt voelen of zijn als de ideale manier die ons hier voorgehouden wordt die overigens wel mooi is Kortom volgens oude voorspellingen in de Hindu cultuur en onder andere de droom uitleg van Daniël aan Nebuchadnezzar met de ijzeren voeten of onderbenen zitten we nu in de ijzeren tijd en gaat het allemaal volgens plan en gaan we weer langzaam aan geestelijker worden. Dus volg je eigen gevoel en leef in harmonie met je eigen natuur ook al ben je een oude mopperkont of crimineel het is allemaal een deel van het grote Spel en ooit verlangen we weer terug naar huis. Is het niet wonderlijk om een leven in materie door te maken en met materie dingen te doen lekker onvolmaakt als we zijn..

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Ook dat begrijp ik,dat is goed dat dit ook is gezegd. het is materie die wij goed kunnen leren of tot ons kunnen nemen,nee dat. is geen zweven door uittreding,tot zover weer bedankt voor de duidelijke uitleg. In liefde

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤💓💕💖💗

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Wat ook genezend zou kunnen werken,dat we van die mechanische en dat geschreeuw van muziek,weer eens romantische muziek kunnen beluisteren,en als die top 2000 wat was dat leuk om dit weer eens te horen,dank daar voor

Back to top button