Channelings

De elementen, wat zegt hun kracht over jou? – Channeling 03-05-2022

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij dat je weer de tijd neemt om onze boodschap te lezen. We willen dat je weet hoeveel er van je gehouden wordt, en we willen je aanmoedigen om meer en meer van jezelf te houden. Vandaag hebben we het over de elementen, en hoe die met jou te maken hebben.

Als je kijkt naar de schoonheid die in de natuur te vinden is, zul je zien dat jij een deel van diezelfde natuur bent. Je bent er niet van afgescheiden, al lijkt dat voor je fysieke zintuigen wel zo te zijn. In werkelijkheid ben jij de natuur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De natuur is een werkelijkheid op zich. Ze gedijt, ze zorgt voor zichzelf, ze kalmeert.

Maar ze kan soms ook hard en hardvochtig zijn. Neem bijvoorbeeld dieren die achtervolgd worden en dieren die opgejaagd worden. En als de prooi gevangen wordt, ziet het er voor mensenogen gruwelijk en afschuwelijk uit. Het toont de kracht die in de natuur ligt, puur en rauw.

Vier elementen nader bekeken

Het eerste element dat we willen bespreken is water. Denk aan zowel de schoonheid als de kracht van water. Water kan subtiel zijn, in zachte stroompjes, van de bergen naar beneden stromend, beginnend met kleine druppeltjes.

En terwijl het naar beneden stroomt, bouwt het water zich op, de stroom wordt groter naarmate steeds meer water zich bij de reis naar beneden voegt. En onderweg is het water zo krachtig, dat het de rotsen die het aanraakt polijst.

water, één van de elementenJe hebt ongetwijfeld watervallen gezien, maar je hebt ook de enorme muren van water gezien die jullie een tsunami noemen. Brullend, donderend als een goederentrein, de kracht hebbend om te doden en te vernietigen, alles meesleurend wat het aanraakt.

Onderschat nooit de kracht van water.

Vernietigende kracht

Laten we het nu even over een ander element hebben. Laten we het over vuur hebben. Steek een kleine lucifer aan, en je ziet een zacht flakkerend vlammetje. Het lijkt ongevaarlijk te zijn. Eén keer zacht blazen en het is weg.

vuurMaar je weet hoe verwoestend vuur kan worden als zo’n piepklein vlammetje in droog materiaal wordt aangestoken. Aangemoedigd door een zacht briesje kan dat kleine vlammetje duizenden vlammen ontsteken, waardoor vuren ontstaan die meters boven de grond uitstijgen, alles op hun pad verterend en verwoestend, altijd hongerig naar meer brandstof.

Geen mens of dier kan het tegenhouden zonder zijn eigen leven te riskeren, zonder het risico te lopen door het vuur gegrepen te worden. Dat is de kracht van de natuur… de kracht van de elementen.

Van kalmerend tot dodelijk

Er zijn nog twee elementen te bespreken, aarde en lucht. We zullen het nu even over lucht hebben. Denk aan milde, zachte briesjes, die met je haar spelen, zacht je huid beroeren.

Een briesje kan je herinneren aan de zachte aanraking van overleden dierbaren. Een briesje kan helpen je wat af te koelen op een hete zomerdag. Een briesje kan troostend zijn, maar winden kunnen ook stormen worden.

Stormen kunnen prachtig zijn om mee te maken op een strand, kijkend naar de witte koppen op de golven, luisterend naar het geluid van de woeste zee, kijkend naar bomen die heen en weer zwiepen en zich staande proberen te houden tegen de gierende wind.

Maar wanneer stormen steeds meer kracht krijgen, wervelwinden en tornado’s vormen, en overgaan in orkanen, zijn ze een niet te onderschatten kracht.

luchtZulke winden kunnen dieren, auto’s en boten optillen, en hele landen verwoesten, zoals je vaak over de hele wereld hebt gezien. Dus ja, lucht is een andere mooie, maar enorm krachtige natuurkracht.

De sterke kracht van Moeder Aarde

En dan de aarde zelf. Mensen vinden het meestal heerlijk om met blote voeten op de aarde te lopen, zich geaard te voelen, zich verbonden te voelen met jullie mooie Moeder Aarde. Maar de kracht van Gaia is onmeetbaar.

Gaia heeft haar bergen en valleien met de sterkst mogelijke kracht gebouwd, door de aarde van onder haar korst omhoog te duwen. En tot op de dag van vandaag, tonen aardbevingen de krachten van de Aarde.

aardeHet magma binnen in haar, is zo krachtig dat het complete dorpen kan absorberen, waarna de zwarte, rokende lava aan de oppervlakte achterblijft, alsof Gaia heeft overgegeven.

De kracht van vulkanen en de gevaren van lavafonteinen zijn ondoorgrondelijk.

Vergeet nooit jouw kracht

Waarom delen we dit met je? Omdat we willen dat je begrijpt dat jij zelf deze kracht bent, deze kracht die de natuur laat zien.

Nee, jij als de fysieke mens kunt de wind, het water, de lucht of de aarde niet verslaan, maar de echte jij, als het spirituele wezen dat jij bent, jij bent degene die dit alles creëerde!

Jij bent de kracht die alles wat je ziet gevormd heeft. En de enorme kracht die in de elementen zit, is de kracht die jij eraan gegeven hebt. Jij bent die kracht, jij bent de drijvende kracht erachter.

Jij bent Source, en het wordt tijd dat je dat gaat beseffen!

We houden zoveel van je, lief mens, jij bent de kracht, je hebt niets te vrezen. Je bent eeuwig, je bent voor eeuwig en altijd.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. Wij zijn jij, jij bent ons. En daarmee zijn we compleet.

4.6 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
1 jaar geleden

Lieve iedereen bedankt voor de wijze les die ons gegeven wordt,de natuur kan mij ontroeren voor mij kan hij hard overkomen maar ook Liefdevol en dat maak mij dankbaar en blij

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Zo is het!
Dat de mensheid ervan doordrongen mag worden, alles in eigen hand te hebben.
Het is maar wat prioriteit heeft, hoever wij ONT wikkeld zijn, zodat we eindelijk eens gaan begrijpen dat macht, hebzucht, haat, agressie, criminaliteit, oorlogs gerammel enz. volkomen zinloos zijn.
Vroeg of laat, met of zonder geld en macht vergaan we tot stof en na zeer korte tijd heeft niemand het meer over je. Alsof je nooit hebt bestaan!
Houdt dit voor ogen als het ego weer opspeelt en ons dingen laat roepen die nergens op slaan.
We hebben het n.l. altijd tegen onszelf omdat er buiten ons niets bestaat.
De eeuwige beweging!

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏👪❤👍🌋🌅🌊🌎

Back to top button