Channelings

Hoe Liefde de basis is voor alles – Channeling 18-01-2022

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens. We zijn blij dat je weer de tijd neemt om een nieuw bericht van ons te lezen. In deze tijd is het voor jou als mens niet altijd eenvoudig om in liefde te zijn en te blijven. Dus we zullen hier vandaag wat dieper op ingaan.

Alles is liefde

Als eerste willen we je zeggen dat er niets anders is dan liefde. Alles om je heen, en alles waaruit jij ooit bent voortgekomen is liefde. En denk nu niet direct “wat een onzin”, als je bijvoorbeeld niet uit een liefdevolle relatie tussen je menselijke ouders bent ontstaan. We hebben het hier over een andere oorsprong, je ontstaan vanuit de onzichtbare wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

allesomvattende liefdeOoit heb je dusdanig sterk gefocust om naar de aarde te komen, dat je jezelf in fysieke vorm hebt gemanifesteert. Waar je vandaan komt is een plaats waar een overweldigende, voor mensen bijna niet te bevatten liefde heerst.

Je zult dit te zijner tijd zelf opnieuw ervaren wanneer je teruggaat naar je oorsprong, bij het sterven van je fysieke lichaam. Maar zover ben je nu nog niet, en je wilt natuurlijk wel zoveel mogelijk van die liefde in je fysieke leven ervaren, toch?

Liefde in een wereld vol problemen?

We begrijpen dat wanneer je om je heen kijkt, en de wereld ziet vanuit een vibratie van afgescheidenheid, vanuit gebrek en beperkingen, dat je die liefde niet ziet. En toch komt ook wat er nu gaande is in de wereld vanuit de oorsprong van Liefde.

Zoals we eerder al hebben gezegd, alles is liefde, alles gebeurt vóór jou. Niets gebeurt zonder reden.

Terug naar soevereiniteit voor de mens

Wat er nu gebeurt in de wereld, gebeurt om mensen te helpen bij het ontwaken uit hun, noem het, hypnose. Ze zijn gehypnotiseerd, in slaap gesust, door zoveel mogelijk buiten zichzelf te leggen.

De mensheid is steeds meer verantwoordelijkheden uit handen gaan geven. Overheden moesten steeds meer regelen, bepalen, zorgen dat dingen niet meer door mensen zelf bedacht hoefden te worden.

Er kwamen wetten, regels, bepalingen, en de mensheid vond het prima. Zo hoefden ze zelf niet zoveel na te denken, de overheden droegen overal zorg voor.

Maar de mens is van nature een vrij en soeverein, spiritueel wezen. En op de lange duur gaat het wrikken als je niet langer de vrijheid hebt om je te kunnen bewegen hoe en waar je wilt.

Het is dus nodig om die vrijheid weer terug te krijgen, en te gaan beseffen dat alles binnenin jezelf zit. Je hebt meegewerkt aan het uit handen geven van je verantwoordelijkheden, en nu is er een energiestroom die ervoor zal zorgen dat jij en iedereen de eigen verantwoordelijkheid, je soevereiniteit, weer terug kan nemen.

Nieuw respect voor het leven, voor de Aarde

En de basis hiervoor is liefde. Een allesomvattende liefde voor de mensheid, vanuit Source, vanuit de Bron, vanuit de plaats waar jij en iedereen vandaan is gekomen.

Er zullen de komende tijd heel veel mensen tot besef komen dat de wereld zoals die was niet terugkomt, en dat ze die ook niet terug wíllen. De wereld van beperkingen, de wereld van uitbuiting, van elkaar niet respecteren.

Respect voor levenHet is tijd dat er weer respect en liefde komt voor de Aarde en alles dat erop leeft. En de huidige toestanden in de wereld zullen hiertoe bijdragen.

En jij als mens hebt daar jouw rol in. Blijf je richten op liefde. Voel liefde vooral voor jezelf, accepteer wie jij bent en dat jij precies zo bent als je zijn moet.

Dat de ervaringen die je hebt, enerzijds de gevolgen zijn van keuzes die je maakte, anderzijds lessen zijn om je te helpen de kracht in jezelf terug te vinden. En daarbij zijn de dingen die je meemaakt ijkpunten voor jezelf, momenten om nieuwe dingen te leren, over jezelf en de wereld waar je in leeft.

Liefde is de belangrijkste motor achter alles. De bron van alles is liefde, en hoewel je het wellicht nog steeds niet ziet of gelooft, of zelfs maar wilt aannemen, is dit de grootste waarheid die er bestaat. Liefde is hetgeen waar je je aandacht op moet richten.

Waarom liefde voor de ‘slechte mensen’?

oorsprongJa, zelfs liefde voor degenen waar je een hekel aan hebt. Want ook zij zijn bezig met hun reis als spirituele wezens in een fysiek lichaam. De dingen die zij doen, staan jou als mens wellicht niet aan, maar ook deze mensen zijn vanuit de Bron, vanuit Liefde, aan deze reis in een fysiek lichaam begonnen.

Hun Hoger Zelf is net zo vol van liefde als dat van jou. En bedenk daarbij altijd dat alles één is. Jouw Hoger Zelf, hun Hoger Zelf, alles is één, alles komt uit dezelfde Bron, alles vindt zijn basis in Liefde.

En uiteindelijk overwint Liefde alles. Laat je niet verleiden tot haat, wat de andere kant van de medaille is. Want haat is een emotie die eerst dóór jou heen gaat. Net zoals alles waar je negatief over denkt via je gedachten en emoties eerst door jou heen gaat.

Voel je dus haat voor iemand, of afwijzing van iemand, dan gaat die emotie eerst door jou heen, en heeft in jouw fysieke lichaam zijn effect. Blijf daar verre van, focus je op liefde, en op liefde voor jezelf en alles om je heen, in de wetenschap dat alles is zoals het zijn moet. Zelfs als jij het grotere plaatje niet kunt overzien.

Wij houden van jou, en dat blijven we zeggen, net zolang tot je begrijpt dat jij net zoveel van jouzelf kunt en mag houden.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor nu compleet.

4.3 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Hier ben ik het helemaal mee eens. Wat je kan doen is het kwaad in het licht te zetten ipv haaten. Vergeven doe je voor jezelf.

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
2 jaren geleden

volop mee eens,Liefde overwin alles,ieder wens ik veel wijsheid.

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Goed om ons dit regelmatig voor te houden!

M.de Jong
M.de Jong
2 jaren geleden

Niks aan toe te voegen, want het
is waar,ook al zien merendeel van de mensheid het (nog) niet.

Back to top button