Channelings

Manifesteren: de do’s en don’ts – Channeling 23-06-2022

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn zo blij om met je te spreken, en we houden zo veel van je. We willen graag enkele woorden met je delen over manifesteren.

Ieder mens is een ster in manifesteren, ook al beseffen de meesten van jullie dit niet. Wanneer je je bewust wordt van je gedachten, en de frequentie waarin je verkeert, wordt het veel gemakkelijker om de dingen die je wilt te creëren en te manifesteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Blijf weg van ‘hoe’

Wat belangrijk is, is dat je je nooit richt op het ‘hoe’ van wat je wilt manifesteren. Wanneer je iets wilt, focus je dan nooit op ‘hoe’ je het moet doen, of hoe je het kunt krijgen. Dat is niet jouw taak.

Jouw taak is om jezelf in de trillingsfrequentie te brengen die is afgestemd op datgene wat je wilt. Om dat te doen, moet je beginnen te voelen alsof je het al gemanifesteerd hebt. Meestal kun je dit doen door te visualiseren of gewoon door jezelf in een blij en tevreden gevoel te brengen.

visualiserenVisualiseren, gecombineerd met emoties die je het gevoel geven alsof het al gebeurd is wat je wilt manifesteren, is één van de belangrijkste dingen om te doen.

Jij kunt het grote geheel niet overzien

Als we zeggen dat je je niet moet bezighouden met het ‘hoe’ van dingen, bedoelen we dat je jezelf enorm beperkt als je wel bezig gaat met hoe je iets wilt krijgen of bereiken.

Jij, als mens, bent niet in staat om alle opties te zien, en de verschillende manieren te creëren die nodig kunnen zijn om je manifestatie tot bloei, tot realisatie te laten komen.

Je Ziel en je Gidsen weten dat wel. Zij zijn degenen die de taak hebben om dingen te laten gebeuren. Maar ze kunnen dat alleen doen wanneer je in de juist frequentie bent, afgestemd op de vibratie van dat wat je wilt.

Waarom lijkt het niet altijd te werken?

Nu klagen veel mensen dat ze nooit manifesteren wat ze werkelijk willen. Hoe komt dat?

Eén van de problemen is, dat je alleen denkt vanuit je menselijk standpunt, en zelden vanuit het standpunt van je Ziel. Wat jij wilt, kan volledig tegengesteld zijn aan wat je Ziel weet dat het beste voor je is.

We weten dat je daar bezwaar tegen zult maken, door te beweren dat je een vrije wil hebt.

Het verlangen van je Ziel

Natuurlijk heb je een vrije wil, je kunt willen wat je wilt, maar als het niet in overeenstemming is met wat het verlangen van je Ziel is, kun je merken dat je de hele tijd tegen obstakels aanloopt, omdat je Ziel niet volledig ondersteunt wat je denkt dat je wilt.

zielsverbindingWanneer je vertraagt, je gedachten stopt, en naar je hart gaat, zul je contact maken met je Ziel, en je Ziel kan je communiceren wat je moet doen, of wat de dingen zijn waarmee je moet stoppen ze te doen.

En je zult verrast zijn, want wat je Ziel wil voor jouw menselijk leven, is veel beter, veel overvloediger, dan alles wat je beperkte menselijke geest zou kunnen bedenken!

Stap uit de weerstand

Een ander ding is weerstand. Als je weerstand voelt tegen dingen, zul je merken dat je problemen en blokkades op de weg creëert, die je verhinderen te bereiken wat je wilt.

Probeer je leven te leiden met zo weinig mogelijk weerstand. Dat is geen gemakkelijke taak, dat begrijpen we, maar het is mogelijk en veel mensen over de hele wereld ervaren zo’n leven.

En vele anderen zijn getuige van mensen die hun manier van leven hebben veranderd door te kiezen voor een leven zonder weerstand.

Om te manifesteren wat je wilt, moet je je richten op wat je wilt, alsof je het al hebt bereikt, en die emoties voelen, hardop lachen, gillen en schreeuwen uit pure vreugde, alsof je al hebt ontvangen wat je wilt.

Wees afgestemd op dat wat je wilt, zonder weerstand.

Dit of beter

En vraag altijd, altijd, om wat je wilt of beter, zodat je je Ziel en je Gidsen niet beperkt en ze het beste laat uitwerken wat er voor jou te krijgen is!

Dus als je een levenspartner wilt manifesteren, kun je zeggen: “Ik wil dat die-en-die mijn partner wordt, of iemand die beter is”, om jezelf niet te beperken tot alleen die persoon, want misschien zou iemand anders veel beter voor je zijn.

Jij kunt het niet weten, maar je Ziel wel en die weet hoe je dat kunt realiseren.

huis manifesterenOf je wilt een nieuw huis en je hebt je droomhuis gezien. Dan kun je zeggen: “Ik wil manifesteren dat ik in dit huis woon, of één dat nog beter is”.

Vermijd altijd jezelf te beperken. Vraag niet om een specifiek geldbedrag, want het gaat nooit om geld. Het gaat altijd om dingen, mensen en situaties die je wilt, en je Ziel is degene die je daar gemakkelijk in kan voorzien.

Vertrouw gewoon, focus, visualiseer, voel, en weet dat wat het beste is voor jou en je leven, zal verschijnen in je realiteit.

Dit zijn slechts een paar gedachten over dit onderwerp, maar we vonden dit belangrijk voor je om te weten. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrit
Gerrit
1 jaar geleden

Bedankt voor deze uiteenzetting, als ik het goed begrijp kan er een dualiteit bestaan tussen mijn ego en mijn ziel. Als ik b.v. wil genezen van een aandoening, kan het zijn dat mijn ziel al voor mijn geboorte heeft beslist deze aandoening te willen krijgen en dus anders heeft beslist en mijn lichaam dus opzadelt met veel pijn en moeite.

Alec
Alec
1 jaar geleden

Lieve mensen,
Ik geloof wel dat deze ‘procedure’ werkt. Tenminste voor datgene wat men ‘wil’. Helaas zal dit structureel alleen weinig soelaas bieden, want deze wil komt uit ons denken. De verwachting is dus er zo continu gelukt wordt nagejaagd, alsof dat buiten onszelf ligt.
Waarom niet ook het ‘wat’ loslaten en meer vertrouwen (en gevoel) opbouwen in ons eigen potentieel, waarmee we geboren zijn? Richt je op deze inwendige overvloed en bron, dmv. te voelen van:
1/ gevoelens, waardoor blokkade vrijkomen, die onze verbinding daarmee kunnen versterken. Bijv. door meditatie, deep tissue massage, 1:1 relaties, waarin je elkaar hiervoor de ruimte geeft, ipv. er bovenop te springen met goed bedoelde adviezen.
2/ resonantie = dat waar jouw lichaam toe wordt aangetrokken (of afgestoten). Ga je daar opaf, dan komt je handelen letterlijk ‘in lijn’ met je innerlijke kwaliteiten. Die heb je in principe allemaal nodig, om tot passievol handelen en leven te komen. Dan creëer je overvloed voor jezelf en de mensen om je heen.

Roel
Roel
1 jaar geleden

Dank je voor je mooie verhaal. Ik heb een opmerking: als je creeert door iets te willen, creeer je de wens en niet het item zelf. Ik creeer door het item te hebben.

Back to top button