De eigenaresse van restaurant Pappadavada in India bewaart restjes eten, en zet ze in een koelkast aan de kant van de weg. Ze kwam op dit idee nadat ze mensen naar eten zag zoeken in vuilnisbakken. Dat schrijft The Independent.
Minu Pauline (28) zegt rond de 80 restjes eten per dag in de koelkast te zetten. Er zijn inmiddels meer mensen en restaurants die maaltijden in de koelkast plaatsen.
De eigenaresse zegt met dit hartverwarmende idee iets te willen doen tegen de honger, maar ook tegen de voedselverspilling. Haar restaurant heeft dagelijks veel overschotten, die normaal gesproken gewoon weggegooid worden.
De koelkast kan 24 uur per dag worden gebruikt. Iedere avond halen tientallen mensen er eten uit. “Ik heb zoveel glimlachende klanten,” zegt Pauline. “Ik kan de positiviteit gewoon voelen in mijn restaurant.”
[Refdag]
Vaccinatieramp in Australië en Israël: het aantal overlijdens explodeert
Koningsdag: Zijn de nazaten van koningin Wilhelmina wel biologische Oranjes?
Onderzoek: Schokkend aantal sterfgevallen rechtstreeks veroorzaakt door coronavaccins
Definitie van ziekenhuisopname door corona stilletjes verruimd: ‘Schande’
Ancient Aliens 6: De kracht van het getal 3 (video)
Het ‘verloren’ idee van Edison: Een apparaat om te luisteren naar geesten
De wedergeboorte: Aarden met behulp van je aardster chakra
Journalist: ‘Als er deze winter weer lockdowns komen, kun je toch wel stellen dat die vaccins niet de oplossing zijn’
Manchester: 10.000 prikuitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen komen opdagen