Channelings

Stilte, en wat je ontdekt als je naar ‘binnen’ gaat – Channeling 28-06-2022

Help door dit met anderen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij dat je weer een gesprek met ons wilt hebben. Deze keer zouden we willen, dat je je bewust wordt van stilte tijdens je dag.

Maak je gedachten stil

stilteWanneer je in stilte zit, de ruis van je dagelijks leven wegstemt, verstom je de stemmen in je hoofd die altijd maar kletsen, over dingen die je moet of wilt doen, dingen die je moet zien, dingen waar je aan moet denken…

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Als al die dingen stil zijn, kun je het geluid van stilte gaan ‘horen’.

Wanneer je geest stil is, en de gedachten zijn gaan liggen, of je laat ze zweven of wegdrijven als wolken in de lucht, dan sta je open voor informatie uit het niet-fysieke rijk.

Is het veilig?

We weten dat veel mensen bepaalde angsten hebben om open te staan voor het niet-fysieke, omdat ze veronderstellen dat ze open komen te staan om ‘overgenomen’ te worden door demonen, verloren zielen, of andere entiteiten.

Maar wij verzekeren je, dat wanneer je van een plaats van liefde komt, oprechte liefde, je niets te vrezen zult hebben.

Waar liefde is, is geen plaats voor duisternis.

Ontdek je Ziel

Wanneer je in die staat van stilte bent, kun je de stem van je Ziel beginnen te ontdekken, en de stem van je gidsen.

luisterJe zult ze niet letterlijk horen, je zult ze horen als het ‘geluid’ van je innerlijke stem, alleen komen ze met een totaal andere energie.

Ze komen met een duidelijk voelbare energie van liefde, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van wie jij bent.

Je kunt deze energie voelen, en je zult de schoonheid beginnen te ervaren van alleen zijn en toch niet alleen zijn, omdat je Ziel bij je is.

Verschillende soorten gedachten

Vanuit die plaats van openheid, van stilte, kun je beginnen met het ontdekken en leren om controle te krijgen over je gedachten.

De gedachten die uit je Ziel komen, de gedachten die anders zijn dan je dagelijkse gedachten, zullen je helpen om meer te leren over de dingen die je doet en wilt doen in je menselijke ervaring.

Mensen zitten gewoonlijk zo verstrikt in hun dagelijkse leven, dat ze zelden de tijd nemen om stil te zijn en zich af te stemmen op de vibratie van hun Ziel.

Maar als je dat doet, en als je de tijd neemt om je geest stil te maken, om de stilte binnen te gaan, zul je prachtige dingen gaan ervaren die je drukke dagelijkse geest nooit zou kunnen doorgronden!

Nieuw perspectief, zonder oordelen

Je krijgt nieuwe perspectieven op uitdagingen in je leven, je krijgt nieuwe perspectieven op wat er gaande is in de wereld, met de mensen om je heen, en je komt op een punt waar je voor jezelf kunt zien, hoe gek oordelen eigenlijk is.

Want oordelen over anderen, is oordelen over jezelf. Door het gevoel van afgescheidenheid dat je hebt in je menselijk bestaan, voel je je afgescheiden van alle andere mensen.

Maar zoals we al vele malen eerder hebben gezegd, alles is Eén, er is geen afgescheidenheid.

En in de stilte, de gedachteloosheid, ben je in staat de plaats te betreden waar je heelheid ervaart, eenheid, het gevoel te weten dat alles met elkaar verbonden is, en dat alles Eén is.

Beoefen stilte

stilte met yogaWe willen je aanmoedigen om de tijd te nemen, liefst dagelijks, om de stilte binnen te gaan, te genieten van de stilte, en te zien waar het je leidt.

Want je hebt zoveel meer potentieel dan je beseft!

En vanuit de kalmte, binnenin de stilte, kun je het punt vinden waar je een start kunt maken, om een beter leven te creëren voor jezelf, en voor ieder ander!

We houden zoveel van je, lief mens, en we kijken er echt naar uit om je te zien ontplooien, leren en groeien vanuit de stilte binnenin je, waar je Ziel zich bevindt.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Ik ga het NU meteen doen!

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Prachtig en helemaal waar!

Izzy
Izzy
1 jaar geleden

Je gedachten stil zetten is niet mogelijk. Geen aandacht schenken aan wat voorbij komt is meditatie…

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤💕💖👍

Back to top button