Homepagina » Channelings » Wat doet oordelen met je? – Channeling 25-11-2021
channeling

Wat doet oordelen met je? – Channeling 25-11-2021

Welkom, welkom, lief mens, wat fijn dat we weer even met je mogen spreken op deze wonderschone dag. We genieten van ons contact en we zijn blij dat je ons toestaat weer het nodige met je te delen.

Etiketjes plakken, het is zo gewoon

Aan onze kant is geen oordeel,labelen zoals je inmiddels wel hebt begrepen. Voor jou als mens is dat minder makkelijk te begrijpen, omdat je overal een label op wilt plakken.

En we begrijpen dat je dat niet bewust doet, het is hoe je bent opgegroeid, hoe het je is aangeleerd door je omgeving, mensen die je in je gehele leven hebt gezien en gekend. Zoals iedereen gewend is te labelen en te oordelen, zo doe jij dat ook.

We willen je graag bewustmaken van dit gegeven, omdat het beter voor je is om oordelen los te laten. En niet meer overal een label of etiketje op te plakken.

Natuurlijk begrijpen we dat dit oefening vereist, dat je dat niet van de ene op de andere dag kunt. En neem vooral ook je tijd om hiermee te leren omgaan, en het ‘niet oordelen’ je eigen te maken. Tijd is immers sowieso subjectief, aan onze kant is er geen lineaire tijd zoals je dat op aarde kent.

oordelenOordelen en negativiteit

Wat we vooral willen benadrukken, en ook dit hebben we al eerder gezegd, is dat je met oordelen negativiteit binnenhaalt. En natuurlijk kun je ook positief labelen, doordat je dingen mooi of leuk vindt, of mensen lief en aardig vindt. Daar is op zich ook niets mis mee.

Waar het probleem in schuilt, is het oordelen in negatieve zin. Zodra je een oordeel, of uitgesproken mening, over iets, iemand of een situatie, hebt, begeef je je in een lagere vibratie.

Je kunt dit zelf voelen. Denk maar eens aan iets waar je echt een negatief oordeel over hebt. En je ziet dat er al direct zo tien dingen in je opkomen, nietwaar? Politiek, het weer, eten dat je niet lekker vindt, mensen die je niet mag. Hoe voelt dat? Kijk eens goed naar je fysieke reacties op dat wat je denkt.

plezierVoel wat je gedachten met je doen

En ter vergelijking: denk nu eens aan iets dat je werkelijk blij maakt. Het maakt niet uit wat het is. Misschien je laatste vakantie, een gevoel van vrijheid, een heerlijke maaltijd met je lievelingseten, een video van een dier of een baby waar je heel hard om moet lachen… bedenk maar iets.

Vaak kost het je meer moeite om zoiets positiefs te bedenken, is het niet? Maar hoe vóelt het? Voel je het effect op je lichaam? Voel je de zonnestraaltjes in je hart? Het plezier? De glimlach om je mond?

Speel hiermee, ga je bewust worden van wat je gedachten met je doen! Ontdek in jezelf wat oordelen over mensen, dingen en situaties met je fysieke gestel doen. En wanneer je je hiervan bewust bent, en het verschil duidelijk voelt, heb je een eerste stap gewonnen op weg naar een leven zonder oordeel.

En zodra je je op dát pad begeeft, is de weg voor magische gebeurtenissen open!

Je hebt altijd de keus

Oordelen is aangeleerd gedrag, je hebt het niet nodig en je kunt prima zonder. Het is aan jóu of je deze weg in wilt slaan, maar we beloven je dat áls je dat doet, je leven met sprongen vooruit zal gaan!

Wat je denkt en wat je voelt, zijn keuzes. Onthoud dat, jíj bepaalt, jíj kiest hoe je je voelt en welke gedachten je toestaat.

We zijn altijd bij je om je te steunen en te helpen, ook al zie je ons niet. Wij zijn jij, jij bent ons, alles is één.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS, en we houden van jou, we houden van de mensheid, we houden van jullie prachtige planeet Aarde.

En daarmee zijn we voor vandaag compleet.

4.5 19 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
3 dagen geleden

🙏❤💓💗💖💏🙈🙉🙊🙏

Jag
Jag
3 dagen geleden

🙏💡🙏🍀🌞👋

Nano
Nano
3 dagen geleden

👍✝️🌹🙏♣️

Dorien
Dorien
3 dagen geleden

Heb een dubbel label, kan je er alles over vertellen hoe vernietigend dit is…

x

Check Also

positief denken

Positief denken, kan dat nog wel in deze wereld?

We kennen allemaal wel mensen bij wie ...

ua nfn stop vergelijken

Ontdek waarom jezelf vergelijken fout is

Jezelf vergelijken met anderen. We doen het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x