Homepagina » Archeologie » Vreemde objecten op schilderij zorgen voor beroering. Waren er aliens aanwezig bij de kruisiging van Jezus?
Vreemde objecten op schilderij zorgen voor beroering. Waren er aliens aanwezig bij de kruisiging van Jezus?

Vreemde objecten op schilderij zorgen voor beroering. Waren er aliens aanwezig bij de kruisiging van Jezus?

In de Svetitschoveli-kathedraal in Georgië is een afbeelding van Jezus te zien die onder complottheoretici voor nogal wat beroering zorgt. Dat schrijft de Daily Express.

De afbeelding toont een menigte rond Jezus terwijl hij wordt gekruisigd. In de hoeken zijn een soort vliegende objecten zichtbaar. De objecten zijn koepelvormig en laten een spoor achter.

Historici die het 11e-eeuwse schilderij hebben bestudeerd zeggen dat de vreemde objecten beschermengelen zijn.

Belangrijke rol

Maar tijdens de Byzantijnse periode, die in het zuidoosten van Europa en het zuidwesten van Azië duurde tot de jaren 1450, werden engelen afgebeeld als mensachtigen met vleugels.

“De onbekende kunstenaar lijkt ons te vertellen dat deze vliegende schotels aanwezig waren bij de dood van Jezus,” schrijft de website The Ancient Aliens.

“De gezichten wijzen erop dat deze vaartuigen werden bestuurd door mensen of wezens die een belangrijke rol speelden bij de gebeurtenis,” klinkt het.

Gedaanteverwisselaar

Jezus Christus en het christendom zijn door de jaren heen al vaak gelinkt aan buitenaardse activiteit, aldus de Express.

Uit oude Egyptische teksten zou bijvoorbeeld zijn gebleken dat hij een gedaanteverwisselaar was die soms onzichtbaar was en kon vliegen.

De teksten, die zijn bestudeerd door professor Roelof van den Broek van de Universiteit Utrecht, bevatten een aantal opvallende passages.

Verdween

Zo zou stadhouder Pontius Pilatus hebben gezien hoe Jezus voor zijn ogen verdween. En in een droom zag hij Jezus vliegen.

Ook vroegen de autoriteiten Judas volgens de teksten om hem te identificeren door hem te kussen omdat hij van gedaante kon verwisselen.

De teksten, geschreven door bisschop Cyrillus van Jeruzalem, werden uiteindelijk niet opgenomen in de Bijbel.

[Express]

Vond je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

30 reacties

 1. JEZUS=VALSE HOOP
  De figuur Jezus is verzonnen om ons valse hoop te geven en ons mak als lammeren te maken! De `gewone`mensen zoals wij zijn ze zijn eigenlijk met alles besodemieterd……..MET A.L.L.E.S…van maanlandingen tot 9/11.
  De aarde is een straf en gevangenis planeet en er wordt voor gezorgd dat we nooit….NOOIT…….lekker in onze vel zullen zitten dat zie je overal om ons heen en nu weer met de overname door het westen door die fascistische moslim-cultuur waar NIEMAND iets tegen kan doen NIEMAND.
  En ook met die zogenaamde “verlosser” jezus….hij is gemaakt om ons tot makke willoze schapen te maken en de wang toe te keren we zitten met zijn allen in de SHIT of in de HEL op deze gevangenis planeet.
  Onze enige redding is misschien de dood maar zelfs dat is niet helemaal zeker.

  `Jesus Christ Never Existed`
  https://www.youtube.com/watch?v=8-k2glNuwLI&list=PLEpr4aa9rk9q_lnJ5cse6eqM3C_rWfmPv

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLEpr4aa9rk9q_lnJ5cse6eqM3C_rWfmPv
  Gefängnisplanet Erde
  https://www.youtube.com/watch?v=lLG7y4OSF8o&list=PLdRAnEY090npPrnSH8Wy_dDUaGmimjhyp

  12 likes
  • Rob Steenwinkel.

   Een discussie of Jezus nu echt heeft bestaan lijkt me niet zinnig, echter de opmerking dat hij is gemaakt om van ons makke schapen te maken is volledig de schuld van de religieuze entiteiten. Religie heeft het geloof de nek om gedraaid.

   16 likes
   • Precies. Jezus zei tot de Farizeeërs dat religie de mens nooit tot God kon brengen. Alleen Hij kon dat. Dat was zo shocking voor de religieuze autoriteiten.
    “Before Abraham was, I AM (yhvh)”.

    4 likes
  • Rob, Aarde is geen gevangenis. Het werk van god is nog niet uitgekomen door dat ie steeds gedwarsboomd word. Dit is wat ik er uit haal. Eerste Era, foute engelen, kleedje word uitgeklopt, maar er word tevens verteld dat ie nogmaals in de toekomst moet optreden. tweede Era, 70 generaties later is in ons tijdperk (zeggen ze). Kleedje zal weer worden uitgeklopt.
   Wat ik er uithaal, god is geen voorstander van technologie, de duivel wel. Al die telefoons, computers, etc etc is het werk van de duivel. De mens zelf kan niets bedenken, laatstaan uitvinden. Veel uitvinders hebben ook verklaart dat alles door een visioen tot ze gekomen is. Opmerkelijk vind ik ook dat de aarde 5700 jaar stil staat met wat simple uitvindingen. Meestal uitvindingen om andere mensen om te brengen. Dan de laatste 300 jaar gaat het in een hoge snelheids trein en de trein gaat steeds sneller.

   Je ziel kan niet dood, je vervoermiddel wel die is van vlees en bloed.

   9 likes
  • wat bent u een lekker positief persoon zeg….
   als u depresief bent en niet lekker in u vel zit wilt niet zeggen dat de rest van de wereld zich ook niet lekker in hun vel zitten… Ik raad u aan om met een psycholoog te gaan praten.

   4 likes
   • Wat is er Nadien, kan je niet tegen de waarheid? of heb je een andere waarheid, zet hem neer zou ik zeggen. En nee ik heb geen psycholoog nodig, ben gewoon recht door zee.

    1 likes
 2. De reptilian shapeshifter, al veel onzin over Jezus gehoord maar deze is voor mij nieuw. Nog even en we krijgen te horen dat Mark Rutte ook een shapeshifter is en dat hij ook de verschijning van Maxima regelmatig aanneemt in de nachtelijke uurtjes.

  11 likes
  • Bert s
   Niet zo nieuw hoor bert, Als je vroeger al op Niburu.nl zat en de stukken van de Galactic Federation zou hebben gelezen die door Salusa zijn verteld had je dit al geweten. Jezus was een figuur die in verschillende dimensies en tijden kon leven. Hij was ook lid van deze federatie en was geen aards mens. Dus eigenlijk niks nieuws onder de zon.

   3 likes
  • Ja Bert en de wereld zou al vele malen volledig veranderd zijn voor 2013 of 2015 maar in ieder geval voor 2017. Dus de wereld is nu helemaal zoals de galactic federaton, mike quinsey en andere demente bejaarden hebben verteld.

   En zo ook het ieder jaar in een nieuws luwe maand komt dit weer voorbij drijven, samen met artikelen over de vulkaan bij Bosnië en vele andere zich herhalende ” nieuwsfeiten”.

   0 likes
 3. een schilderij uit de 11 eeuw is niet uit de tijd van christus.

  14 likes
 4. Quote: En in een droom zag hij Jezus vliegen.

  Dan moet het natuurlijk waar zijn!

  10 likes
  • een vraag voor jou…
   hoe kan het dat je beeld hebt als je droomt maar toch je ogen dicht heb?
   denk daar maar eens over na,geprogrammeerde mens.

   fff

   3 likes
 5. Het lijken net vliegende kwallen ,maar alle gekheid op een stokje het zou zomaar kunnen ,van ufo’s heb ik vaak genoeg gelezen dat ze niet driedimensioneel zijn maar van een hogere trilling/dimensie afkomstig . Jezus is toentertijd geascendeerd naar een hogere trilling en zoals zijn 12 dicipelen zagen werd hij opgeheven(trekstraal?)en ontrok een wolk hem aan hun zicht,. zat er een Ufo in die wolk?? Tegenwoordig verschijnen er vaak filmpjes van ufo’s die verborgen zitten in wolken…

  7 likes
 6. Het is de interpretatie van een schilder, geen foto! Dus zegt niets over de daadwerkelijke kruisiging. Dat geldt voor alle renaissance kunst overigens: Interpretatie!!!

  11 likes
 7. Ze verzinnen ook van alles om dat geloof maar in stand te houden die geloofsmaffia verliest steeds meer klanten en GELD/MACHT. Wanneer worden zij eens ter verantwoording geroepen voor al die oorlogen en ellende die zij veroorzaakt hebben !

  9 likes
 8. Dit is letterlijk informatie die ik in 2001 heb gelezen. Heeeele oude informatie dus.

  3 likes
 9. Lucas 4-28 ev … En zij werden allen in de synagoge met toorn vervuld, als zij dit hoorden.
  En opstaande, wierpen zij Hem uit, buiten de stad, en leidden Hem op den top des bergs, op denwelken hun stad gebouwd was, om Hem van de steilte af te werpen.
  Maar Hij, door het midden van hen doorgegaan zijnde, ging weg…..

  Hij werd gewoon onzichtbaar

  3 likes
 10. Jezus is nooit gekruisigd geweest en dat hebben jullie daar zelf over een artikel gepubliceerd

  2 likes
 11. Jammer dat het hele schilderij niet zichtbaar is, zijn buikspieren zijn hier namelijk geschilderd als een penis. Deze onbekende kunstenaar hield wel van een geintje.

  1 likes
 12. Kruisiging? Van wie dan?

  Tamuz, Dionysis of Jezus?

  Allen uit maagd geboren op 25 december (beter uit een maagd dan uit een maag); konden over water lopen en veranderden dat meteen maar even in wijn (ze waren er toch); ook deden zij de blinden weer kijken – een en dezelfde figuur.

  – met andere woorden: wat wordt er met deze mythologisch beeldtaal nu echt bedoeld?

  Als je dat ‘get’ wordt alles meteen anders…

  1 likes
 13. Koepels, bolvormige werken, Bolwerken, duiden op Geestkracht.
  De aarde is dan ook Rond!

  0 likes
 14. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  De ‘UFO’s’ naast Jezus symboliseren respectievelijk dag en nacht. Dta is inmiddels wel algemeen bekend.

  0 likes
 15. de schilderij werd gerealiseerd in de 11de eeuw. soms wordt het antwoord te ver gezocht. kan het gewoon niet zijn dat de schilder niet veel gelooft hecht aan het goddelijk verhaal en een die hard believer is van ufos. misschien door een persoonlijke ervaring?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

UFO in de lucht boven Groot-Brittannië houdt gemoederen flink bezig. Wat is dit?

UFO in de lucht boven Groot-Brittannië houdt gemoederen flink bezig. Wat is dit?

Groot-Brittannië was deze week in de ban ...

Onze voorouders werden bezocht door buitenaardse beschaving. Schrijver vertelt hier zijn opzienbarende verhaal

Onze voorouders werden bezocht door buitenaardse beschaving. Schrijver vertelt hier zijn opzienbarende verhaal

De Zwitserse schrijver Erich von Däniken is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!