Channelings

4 Actiepunten om je wereld te veranderen – Channeling 04-08-2022

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn verheugd weer bij je te zijn op deze prachtige dag. De vorige keer hebben we gesproken over je soevereiniteit, en we konden zien dat velen die onze boodschap lazen ermee resoneerden. Maar er is meer nodig, dan alleen maar de waarheid van onze woorden voelen of erkennen. Wat nodig is, is actie!

Je moet de dingen waarvan je weet dat ze waar zijn in praktijk brengen, anders blijf je vastzitten. Actie is het woord waar we ons vandaag op zullen concentreren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Wat voor actie is nodig?

Zoals we in vorige boodschappen al gezegd hebben, is het niet nodig dat je op de barricaden springt en een fysieke strijd begint om de wereld te veranderen.

actieIn feite moedigen we je aan om helemaal niet te vechten, en zeker niet tegen iets te vechten.

Betekent dit dat we willen dat je achterover leunt, en afwacht, en passief toekijkt hoe de dingen zich in je leven en je wereld ontvouwen?

Nee, zeker niet. We moedigen je wel aan om te beginnen met heel goed naar je eigen denkpatronen en gedrag te kijken.

Ze zijn een indicator van wat je in en om je heen creëert, wat naar je zal terugkaatsen vanuit de schijnbare buitenwereld.

Actiepunt 1: stop met oordelen

We moedigen je aan om te beginnen je oordelen onder de loep te nemen. Je hebt het waarschijnlijk al eerder gelezen, dat we zeggen dat je niets of niemand moet veroordelen.

Want oordelen is altijd iets dat eerst door jou heen gaat, en dat heeft een grotere invloed op jezelf dan op wat dan ook dat je als buiten jezelf ziet!

Dus oordelen is het eerste waar je je bewust van moet worden.

Het zal een werk in uitvoering zijn

En natuurlijk veroordelen wij je niet als je moeite hebt je oordeel los te laten. We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om gewoonten te veranderen die je zijn ingeprent vanaf de dag dat je in deze fysieke wereld geboren werd.

Maar toch, kijk eens hoe vaak je oordeelt, en hoe hard je soms bent in het veroordelen van andere mensen. Er valt in dat opzicht nog veel te winnen!

Je zult zien dat als je ophoudt met oordelen, je wereld zal beginnen te veranderen. Mensen zullen niet langer over jou oordelen, want hun oordeel is een afspiegeling van jouw oordeel!

Oordelen is een grote, dus oefen minstens een maand, of beter nog twee maanden, om niet langer te oordelen. Word je bewust van hoe je denkt, hoe je naar de wereld en de mensen om je heen kijkt.

Als je verandering merkt, dat je minder oordelen hebt, kun je beginnen te werken aan het tweede actiepunt, uit de weerstand komen.

Actiepunt 2: stop met weerstand

Tweede actiepunt: stop met je tegen dingen te verzetten. Als je je tegen dingen verzet, hoe groot of klein ook, ben je in feite aan het oordelen. Het is een andere kant van dezelfde medaille.

Weerstand komt voort uit een oordeel, meestal een veronderstelling, verwachting of zelfs een vooroordeel over iemand, iets, of een bepaalde situatie.

Het begint met je gedachten over dingen. Als je verwacht, of veronderstelt, dat een of andere situatie verkeerd zal gaan, zal dat weerstand oproepen. En vanuit die weerstand creëer je precies die dingen die je niet wilt.

Actiepunt 3: verander je verhalen

Het volgende op de lijst is te beginnen met je verhalen te veranderen. Als je de verhalen verandert die je jezelf (en anderen) vertelt, stop je met negatief te zijn, of overal problemen op je pad te zien.

Je houdt op te denken in termen van dingen die hopeloos mislopen, want die gedachten veroorzaken een enorme weerstand. En weerstand weerhoudt je van de dingen die je wilt; in plaats daarvan creëert het de dingen die je niet wilt.

Dat is dus een derde punt om aan te werken.

Als je je soevereiniteit hebt teruggenomen door niet langer te accepteren dat anderen proberen je te overheersen, en je begint aan deze actiepunten te werken, zul je zien dat de dingen om je heen gaan veranderen.

Je wordt een aardiger mens, en je zult zien dat het steeds gemakkelijker wordt om liefde voor jezelf te vinden, want dat is het vierde en laatste actiepunt.

Actiepunt 4: heb jezelf lief

Stop met zo hard voor en over jezelf te zijn, jezelf de schuld te geven van dingen die verkeerd gingen, jezelf uit te schelden omdat je fouten maakt, of dingen niet weet, of dingen niet kunt, of om dingen die je in het verleden gezegd of gedaan hebt.

Stop met het zelfoordeel, de negatieve zelfpraat, en begin jezelf lief te hebben.

Je zou een bulletlijst kunnen maken met actiepunten, dingen om aan te werken. En probeer niet aan alle actiepunten tegelijk te werken, want je zult er dan veel meer moeite mee hebben dan wanneer je ze één voor één aanpakt.

Investeer in jezelf en je wereld

Als je tijd en energie investeert in het werken aan deze punten, zul je zien dat je wereld zal veranderen. Het is een effectieve manier om de dingen te scheppen die je wilt, zonder ergens tegen te vechten.

Het is het werk dat gedaan moet worden, en het is werk binnen in je. Want daar begint je wereld, en je universum: binnen in jou!

We houden van je, we houden zielsveel van je, en we zijn er altijd om je aan te moedigen zodat je dingen wat luchtiger ziet, zodat je het mooie van je leven weer herkent.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liefde madeliefjep
Liefde madeliefjep
1 jaar geleden

Weerstand dat is het juiste woord wat ik meedraag,niet de helen dag ,maar ik vind dit heel moeilijk in de maatschappij,er gebeurd zoveel wat ik als onaangenaam ervaart,ook al staan wij hier buiten,maar het gevoel is niet prettig,we wonen toch in een collectieve maatschappij,een mens heeft toch medeleven,maar ik begrijp deze les goed,ook daar weer aanwerken. Toch wil ik U. allen,Liefde, Licht,Kracht en Vrede toe wensen !

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤👍💗

Getuige
Getuige
1 jaar geleden

Klopt, allemaal,,maar hier op aarde “”””leven “”””
We op dit moment, oordelen,veranderd niets,
Maar ja,,,de TUIN zal toch omgespit moeten worden alleen al om de overgebleven bloemen
Te laten bloeien.
Dank voor uw bemoedigende schrijven.!!.

Back to top button