Channelings

Hoe kun je de wereld veranderen waarin je leeft? – Channeling 27-12-2022

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

slechte heersers over de wereld?Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. In onze vorige boodschap spraken we over oplossingen, en dat er een oplossing is voor elk probleem dat je tegenkomt. Vandaag willen we een vraag beantwoorden die we vaak krijgen: hoe kun je problemen oplossen die ogenschijnlijk veroorzaakt worden door slechte mensen?

Wat moet je doen, om tot oplossingen te komen voor dat soort problemen?

In feite is het niet jouw taak om na te denken over het hoe, noch het waarom, van zulke problemen, maar omdat jullie mensen de neiging hebben om dit te doen, gaan we dieper op dit onderwerp in.

Hoe kom je zover dat je oplossingen kunt zien voor problemen die volgens jou veroorzaakt worden door mensen die slechte bedoelingen hebben?

Slechte mensen, verschrikkelijke wereld?

Als je om je heen kijkt, zie je dat er mensen zijn die in jouw ogen ‘slecht’ zijn, of ‘kwaadaardig’, of erger.

Mensen die volgens jou van plan zijn de hele mensheid tot slaaf te maken, mensen die de wereld willen beheersen, mensen die van plan zijn de meerderheid van de mensheid te doden, om meer controle over mensen te krijgen.

Dat is wat velen van jullie in gedachten hebben, als je aan problemen denkt. Je denkt dat je leven in gevaar is, dat je gedwongen wordt om dingen te doen die je niet wilt, je bent bang om je vrijheid te verliezen, je bent bang om je leven te verliezen, toch?

Hoe jouw wereld ontstaat

Welnu, zoals we in ons vorige bericht al zeiden, ben je veel te veel gericht op de buitenwereld. Je geeft zoveel van je aandacht, zoveel van je energie, zoveel gedachten, aan die dingen die ogenschijnlijk buiten je zijn.

met gedachten en emoties is hoe je creëert En wat je met die aandacht doet, is je intentie, je scheppingskracht, de kracht van de energie die alles creëert, richten op dat wat je niet wilt.

Je wilt het niet, maar het staat voortdurend bovenaan in je gedachten, en krijgt zo het grootste deel van je aandacht.

En het wordt vooral problematisch als het gepaard gaat met emoties en heftige gevoelens.

Creatie aangedreven door emoties

Als je over deze dingen spreekt, en je raakt van streek of gefrustreerd, of je wordt boos over dat we je iets anders proberen te vertellen dan je op de buitenwereld te richten… dat is het gevaarlijkste wat je kunt doen, je gedachten deze enorme lading geven door je emoties!

Emoties plus gedachten, gecombineerd met visuals, beelden in je geest, waarbij je je de ergste scenario’s voorstelt die zouden kunnen gebeuren, creëren jouw wereld!

Nu begrijpen we dat je dit het grootste deel van je leven hebt gedaan, en dat nemen we je niet kwalijk, maar we zijn hier om je te vertellen dat er betere manieren zijn, andere manieren om je leven te leiden, om een betere wereld te scheppen, een wereld waarin je niet bang hoeft te zijn.

En die wereld wordt gecreëerd op precies dezelfde manier als dat je nu wat je slecht noemt creëert, en chaos, oorlog, honger, misbruik, armoede….

Richt je op het goede, richt je op liefde, denk gedachten over hoe jij zou willen dat de wereld is.

Denk gedachten aan mensen die ideeën delen, samen lachen, gevoelens van vreugde delen, plezier delen, genieten van elkaars gezelschap en voel de gevoelens die je zou willen voelen als dit de werkelijkheid was waarin je leeft.

Voel het alsof het al zo is, en zie de beelden van een vreedzame wereld, van harmonie, van overvloed, voedsel genoeg voor iedereen, en verwerp gedachten die je zullen afleiden van dat wat je wilt.

Je hebt alleen jezelf nodig om de wereld te veranderen

Je denkt dat je geen verschil kunt maken in deze wereld, omdat er volgens jou zoveel misstanden zijn, dat je die nooit in je eentje zou kunnen oplossen.

focus op het lichtMaar de realiteit is dat je ALLE verschil kunt maken. Je hoeft alleen maar een andere weg te kiezen, andere gedachten te kiezen, je focus te veranderen en die te richten op wat je wilt, in plaats van op wat je niet wilt.

We hebben het al vaak gezegd, dat is hoe je problemen oplost, door je te richten op hoe je wilt dat de dingen zijn.

Zie het alsof het al zo is. Voel de gevoelens die je zult voelen alsof het al gerealiseerd is. Jouw wereld, jouw creatie, is opgebouwd vanuit de overtuigingen en gedachten die je koestert!

Jij bent de schepper

We houden van je lief mens, en we zullen je blijven herinneren aan de realiteit van wie je werkelijk bent: de schepper van jouw eigen wereld.

Jij bent de regisseur, de hoofdrolspeler, de acteurs, het decor, de rekwisieten, de figuranten, de camera’s, het publiek… jij bent alles in en rond je eigen film.

Jij bent de Bron, jij bent Alles, er is niets buiten jou. Er is geen afscheiding, dat is allemaal een illusie, schijn, rook en spiegels. Alles is Eén, alles ben Jij!

We houden van je, en we wensen je een gelukkig leven, gericht op het goede, en dus de wereld creërend waarin je wilt leven.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
3 maanden geleden

We moeten positiever in de meerderheid komen op de ze wereld🙏💪❤💓💗👍💞

Madelief
Madelief
3 maanden geleden

Dank voor deze les,maar het is zo weleens geweest om te denken over een oplossing,maar dan krijg je de mededeling dat je tegen een muur praat,die geef ook geen oplossing terug. Nu is voor mij de oplossing loslaten en accepteren dit gebeurd al 50jaar en er is nog geen oplossing en toch los gelaten blijf Liefde sturen het is goed zo,toch is het wereld gebeuren moeilijkwe hebben allemaal een eigen wil ,alleen bij muziek en dans zie je vreugde,en dat is ook emotie,mooi toch

Niet bang
Niet bang
3 maanden geleden

Heerlijke boodschap.

Max_Q
Max_Q
3 maanden geleden

De wereld moet eerst worden verlost van WEF, WHO, Bilderberg en Vrijmetselaars. DAN pas heb je kans op een positiever beeld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x