Het Complot

The Carlyle Group, de familie Bush en 9/11 (video)

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

The Carlyle Group is één van de grootste militaire aannemers in de Verenigde Staten. De investeringsmaatschappij specialiseert zich in crony kapitalisme.

Onder crony kapitalisme wordt een kapitalistische staat verstaan die gekenmerkt wordt door een nauwe band tussen het bedrijfsleven en de overheid.

The Carlyle Group werd in 1987 opgericht door een groep van ondernemers, onder wie David Rubenstein. De groep is zeer invloedrijk, met name op het gebied van defensiebedrijven en corporaties.

AlpInvest

In de jaren negentig raakten de familie Bush en de familie Bin Laden nauw betrokken bij de groep. De twee families kregen bestuurlijke functies toebedeeld. De groep wordt onder andere beschuldigd van betrokkenheid bij 9/11.

The Carlyle Group beheerde in 2003 via AlpInvest ruim 20 individuele fondsen in vijf investeringsdisciplines: overnames, durfkapitaal, vastgoed, reorganisatorische overnames en lucratieve overnames.

Nederlandse pensioenfondsen

AlpInvest belegt onder meer kapitaal voor de Nederlandse pensioenfondsen ABP (Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds) en PFZW (Pensioenfonds Zorg en Welzijn, voorheen PGGM). Deze private-equityfirma werd in 1999 opgericht door ABP en toen nog PGGM. In 2011 werd het bedrijf overgenomen door The Carlyle Group. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam.

De groep, die meer dan 150 miljard dollar (115 miljard euro) beheert, maakt deel uit van de zogenoemde ‘IJzeren Driehoek’ waarin de Amerikaanse overheid, defensiebedrijven en investeerders samenkomen.

Bron: Presstv.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mb
mb
9 jaren geleden

De EU wordt ook door de lobby geregeerd. Daarom moeten publieke sectoren in de aangesloten landen ook geprivatiseerd worden.

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Dit is niet werkelijks iets nieuws. Toch ??

Keizer Biff
Keizer Biff
9 jaren geleden

Tijd om ze eindelijk eens flink te KIELHALEN!!

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Die 911 operatie was een “in het kader van de illuminati ofwel de machthebbers achter de schermen een redelijk succesvolle operatie”. Men heeft een poging gewaagd om mensen te doen overtuigen dat zelfs 2 torens op hun eigen zwaartekracht (vol met staalconstructies) op hun eigen zwaartekracht in elkaar te doen zakken. Dat is onmogelijk zonder hulp van explosieven om diezelfde zetting der zwaartekracht te bewerkstelligen. Er is zoveel meer te vinden hoe men wolkenkrabbers naar beneden kan laten zakken. Ja 911 was een valse vlag operatie en best wel gelukt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x