Uit recente studies is gebleken dat waterkers en broccoli, twee kruisbloemige groenten, het risico op verschillende kankersoorten verlagen door de concentratie antioxidanten in het bloed te laten toenemen.
Waterkers blijkt daarnaast het lichaam te beschermen tegen DNA-schade. De twee groenten verlagen de kans op darm-, borst- en prostaatkanker. Ze bevatten glucosinolaten, fytonutriënten die isothiocyanaten produceren. Die geven de groenten hun antikankerwerking.
In waterkers zijn stofjes gevonden die het signaal blokkeren dat tumoren aan weefsel in het lichaam geven, waardoor ze niet verder kunnen groeien.
Kankerstamcellen
Waterkers en broccoli bevatten van nature fenethylisothiocyanaat. Dit stofje gaat de strijd aan met kanker. Mensen die chemotherapie ondergaan denken dat kanker uit hun lichaam zal verdwijnen. In werkelijkheid verdwijnt alleen de tumor. De kankerstamcellen blijven intact. Dit is de reden waarom kanker na verloop van tijd kan terugkomen.
Kankerstamcellen die worden behandeld met fenethylisothiocyanaat sterven binnen 24 uur af. Het kan dus zeker geen kwaad om meer broccoli en waterkers te eten. Zorg ervoor dat je lichaam genoeg kankerwerende voedingsstoffen krijgt.
Adrenaline als remsysteem versus de kwantumrealiteit
ANP weigert persbericht van artsen over vaccinatiepaspoort: ‘Dit geluid mag kennelijk niet gehoord worden’
Reiner Füllmich GEARRESTEERD in Mexico en naar Duitsland gevlogen: ‘Dit werpt een flinke schaduw’
Oud-marineofficier ‘staat op punt boekje open te doen over duizenden topgeheime UFO-stukken’
Spiritualiteit en Wetenschap komen samen
Voormalig Pfizer-medewerker: ‘Schaakmat. Het spel is voorbij. Wij hebben gewonnen’
Brisant: AANSLAG gepleegd op auto Van Meijeren?
Het smerige manipulatiebeleid van overheid en media ontmaskerd. Een studie van deze professor laat zien hoe
NOS-nieuwslezer begaat Freudiaanse verspreking: ‘Coronapri… Coronapandemie!’