Channelings

Creëer je buitenwereld, door je binnenwereld te veranderen – Channeling 05-04-2022

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn blij en verheugd om op deze mooie dag weer met je te spreken. Je weet dat we altijd blij zijn om ons gesprekje met jou te hebben, en vandaag verheugen we ons erop je wat meer inzichten te geven in de relatie tussen je binnen- en buitenwereld.

De buitenwereld

Zoals je nu waarschijnlijk wel weet, is de wereld om je heen een illusie, een reflectie van de dingen die zich binnenin je afspelen. Binnenin je geest, je gedachten, je programmering. Het wordt gevormd door je overtuigingen. En door je overtuigingen te veranderen kun je je buitenwereld veranderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

buitenwereld wordt gevormd door vroeg geïnstalleerde overtuigingenHet vergt oefening om tot een punt te komen waar je dit zonder nadenken kunt doen. Als je overtuigingen hebt die je werden ingeprent toen je jonger dan acht jaar was, want de meeste menselijke overtuigingen en programmeringen stammen uit de jaren tussen geboorte en acht jaar, kan het als een moeilijke opgave voelen om die overtuigingen te veranderen.

Maar met de juiste hulpmiddelen en aanpak hoeft het niet zo moeilijk te zijn.

Verandering komt van binnenuit

Je kunt elk moment beginnen, en elke dag is een nieuwe dag om te beginnen met oefenen hoe je vanaf dat moment je leven wilt leiden.

We zijn er altijd om je aan te moedigen je meer op je binnenwereld te richten, naar je gedachten te kijken, je bewust te zijn van wat je denkt en waar je over peinst.

Koester je zorgen, gedachten over dingen in de buitenwereld, je financiën, dingen die jou of de wereld zouden kunnen overkomen? Ben je gefocust op politiek, op de dingen die de regering doet? Of ben je gefocust op de dingen in je directe realiteit?

Als je je buitenwereld wilt veranderen, ben jij degene die moet veranderen wat er binnenin je leeft. Er is geen andere mogelijkheid, want zoals we al zeiden is je buitenwereld een weerspiegeling van wat er binnenin jou rondgaat.

Begin een dankbaarheidsdagboek

buitenwereld is gevormd door vroeg geïnstalleerde overtuigingenJe moet dus aan jezelf werken. Dit is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Je kunt beginnen door elke morgen voor je opstaat aan drie dingen te denken waar je dankbaar voor bent.

Schrijf ze op in een dagboek en doe dit elke morgen. En opnieuw voordat je ’s avonds naar bed gaat, schrijf je weer drie dingen op die je een dankbaar gevoel geven.

In het begin kan het zijn dat je heel hard moet nadenken, misschien zelfs om slechts één ding te bedenken. Maar na een paar dagen zul je zien dat je het onder de knie krijgt, en je zult zien dat je gemakkelijk drie dingen kunt opschrijven waar je je echt dankbaar over voelt.

Als je op het punt komt dat het echt gemakkelijk gaat en je vijf of misschien zelfs tien dingen kunt opschrijven die je dankbaar stemmen, ga je gang, breid maar uit!

Als je maar onthoud dat je elke keer minstens drie dingen moet opschrijven, de rest is bonus.

Het effect zal snel genoeg zichtbaar zijn

dankbaar voor kleine dingenJe zult beginnen te ervaren dat je over het algemeen dankbaarder wordt, voor het leven, voor de kleine dingen, je koffie ’s morgens, dat je een bed hebt om in te slapen, voor je werk, voor het geld in je portemonnee om een brood te kopen, voor je kinderen, je huisdier, je comfortabele schoenen, je kleren… alles en iedereen kan iets zijn om op je lijst te schrijven.

En voel echt in dat gevoel van dankbaarheid, voel de energie van dankbaar zijn door je lichaam stromen. Binnen een korte tijd, van een paar dagen tot een paar weken, zul je zien dat je buitenwereld begint te veranderen.

Nee, dat betekent niet dat oorlogen ophouden, en dat je regering ineens een ommezwaai 180 graden de andere kant op maakt… maar dichter bij huis zul je vriendelijker gezichten zien, je zult meer harmonie ervaren tussen de mensen in je directe invloedssfeer. En dat zal invloed hebben op je gevoelens in het algemeen.

Uiteindelijk zullen er grotere veranderingen optreden! Oefen dit, lief mens, en je buitenwereld kan niet hetzelfde blijven, ze zal moeten veranderen!

En met die les voor vandaag sluiten we dit af.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, jij bent ons, wij zijn jou, alles is Eén, en daarmee zijn we compleet.

4.8 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
2 jaren geleden

Heerlijk en ja dat werkt. Ik pas dat al enige tijd toe….
Dank je wel

Jet
Jet
2 jaren geleden

Bedankt voor deze praktische tip! Hier kan ik mee aan de slag! 🙏❤️

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Leg eens uit hoe je dat moet doen als je je rekeningen niet meer kan betalen. In de kou zitten,2x per dag kan eten en je eigen risico voor je medicijnen niet meer kan betalen? Moet ik daar dan ook dankbaar voor zijn? Dat je niet kan slapen omdat je geen idee hebt hoe je alles moet betalen? Jullie zullen wel gelijk hebben maar zo werkt het dus niet. Maar ja,het antwoord wat je dan van jullie krijgt,daar heb je zelf voor gekozen. Lekker makkelijk toch?

Marjolein
Marjolein
2 jaren geleden

Bedankt voor de tip welke ik ga gebruiken, ik probeer zeker altijd dankbaar te zijn. Zelfs om de tijd waarin we nu zijn beland want wij mogen een ommekeer meemaken die zoveel moois zal gaan brengen. Daar geloof ik heilig in, mijn moeder van 80 is soms verdrietig en dan zeg ik ma, wees blij dat je deze veranderingen mee kan maken ❤️ het is een zware tijd maar na regen komt zonneschijn

Back to top button