Channelings

De 6e dimensie: hoe ontketen je je grenzeloze creativiteit? – Channeling 09-02-2023

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, en we willen graag spreken over zowel waarheid als de 6e dimensie.

Subjectiviteit van waarheid

Nu, we weten dat we hier al eerder over gesproken hebben, maar we willen graag wat meer diepgang geven aan de eerdere dingen die we je verteld hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

waarheid is subjectiefWe weten dat waarheid voor jullie iets subjectiefs is. Iedereen heeft zijn eigen waarheid, iedereen heeft zijn eigen kijk op zaken, iedereen ziet de wereld op zijn of haar eigen specifieke manier, gebaseerd op overtuigingen, programmering, meningen en ervaringen uit het verleden.

En dat is allemaal perfect, er is geen goed of fout.

Dus wat valt er dan te zeggen over waarheid, als iedereen zijn eigen waarheid heeft?

Praten over waarheid

Nou, er zijn bepaalde waarheden die onbetwistbaar zijn. Waarheden die de tand des tijds doorstaan, wat er ook gebeurt op Aarde, of in het Universum.

Er zijn waarheden die zo krachtig zijn, zo sterk, en zo waardevol voor elk wezen, elk voelend wezen, fysiek of spiritueel, dat ze uitgesproken moeten worden.

Een van deze waarheden is dat jij de schepper bent van jouw wereld.

Een andere van deze waarheden is dat er een geestelijk rijk is waar zoveel andere wezens leven, dat je hun rijkdom aan verscheidenheid, aan vormen en afmetingen niet eens kunt bevatten.

We willen het dus een beetje hebben over de 6e dimensie.

De 6e dimensie is een plaats waar je creëert in gedachten, in je geest. Het is een dimensie die speelt met fysieke vorm, maar in het niet-fysieke.

Wat is de 6e dimensie precies?

De 6e dimensie is een plaats in je wezen, waar je je wereld verandert vanuit een verhoogde gemoedstoestand, vanuit een hogere frequentie, vanuit een hogere vibratie, vanuit speelsheid.

6e dimensie, rijk van fantasieDaar ga je heen als je geest afdwaalt. Daar ga je heen als je visualiseert, daar ga je heen als je dagdroomt.

Het is de plaats in je geest waar je naartoe gaat als je denkt aan dingen die kunnen gebeuren, of dingen die je wilt laten gebeuren.

Het is het rijk der verbeelding, het rijk der fantasie, het rijk der verzinsels. En daar is niets ‘onwaar’.

Alles is mogelijk, alles is voor jou beschikbaar.

In de 6e dimensie kun je alles creëren wat je wilt.

Creatie met je hart, met emotie

En het leuke is, dat wanneer je het doet met je hart, vanuit de hoogst mogelijke staat van zijn, in de hoogste trilling, met je emoties erbij, je hoogstwaarschijnlijk datgene zult creëren wat je je hebt voorgesteld.

Je zult in vorm manifesteren, in je fysieke werkelijkheid, wat je je hebt voorgesteld in de 6e dimensie, in jouw hemel op Aarde, in je eigen creatie van jouw wereld.

Je zult het tot bloei zien komen, je zult de dingen die je je hebt voorgesteld echt ervaren, in je fysieke vorm, in je menselijk leven.

Draken berijden?

Nu, we zeggen niet dat je letterlijk draken zult kunnen berijden, als dat iets is wat je je hebt voorgesteld en van harte probeert te creëren.

drakenHoewel er manieren zijn om dat toch te ervaren. Bijvoorbeeld in 3D-films, zoals de film Avatar, waar soortgelijke ervaringen worden uitgebeeld.

Met VR-games kun je dat soort dingen ervaren. Maar dan is het nog maar de vraag of je echt draken wilt ervaren in je fysieke werkelijkheid.

We zeggen ook niet dat het onmogelijk is om een ritje op een draak te maken. Er zijn rijken van bestaan waar deze een realiteit zijn, en je zou jezelf in zulke rijken kunnen brengen via de 6e dimensie.

Begrijp de waarheid van jezelf

We zeggen alleen dat de Waarheid van de 6e dimensie is, dat je grenzeloos bent.

Je hebt macht, je bent een schepper, een krachtige, goddelijke, grenzeloze schepper.

En vanuit die positie ben je in staat om situaties, dingen, wezens te verzinnen, te bedenken, je voor te stellen, ermee te spelen, te fantaseren, die zijn wat jij wilt dat ze zijn, hoe jij wilt dat ze eruit zien en aanvoelen.

Dus stop met denken dat je beperkt bent, niet creatief genoeg, niet moedig genoeg, of wat voor etiket je ook op jezelf plakt.

Stap gewoon uit je schulp, en belichaam dat spirituele wezen, dat krachtige spirituele wezen dat je in werkelijkheid bent, en begin de wereld te zien door je eigen ogen, op de beste, meest opwindende manier die je je ooit zou kunnen voorstellen.

Dat is de manier om de wereld te creëren waarin je wilt leven.

Ga jezelf verrassen en wees speels

En je zult versteld staan van de dingen die daadwerkelijk zullen beginnen te verschijnen in je werkelijkheid, in je fysieke werkelijkheid, terwijl jij nog steeds in je fysieke menselijke vorm bent.

Wij houden zo veel van je, en wij nodigen je uit om je aan te sluiten bij het leger van mensen die dit al doen en de vrijheid en de vrede, de harmonie en de liefde vinden waarnaar zij zo hartgrondig op zoek zijn geweest.

Het is er al, het wacht op je.

EenhoornDus, spring op je paard, je draak, je eenhoorn, en speel met de feeën!

Want jij en de hele mensheid, jouw planeet, jouw wereld, kunnen wel wat meer speelsheid gebruiken.

We houden van je en we kijken ernaar uit om met je mee te spelen!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
1 jaar geleden

Bedankt voor deze prachtige en krachtige boodschap! 🙏❤️🙏❤️🙏

Madelieje
Madelieje
1 jaar geleden

Bedankt voor deze mooie boodschap,s ‘nachts komen er mooie gedichtjes door,dat hoorde ik ook van kennissen ik blijf het zien als een wonder,zoveel mooie boodschappen,niet helderziend maar veel gevoel vooral liefde,dat er gauw vrede en harmonie op Moeder. Aarde mag komen,hopende dat we allen van deze zwaren rampen mogen leren ( is er nog hoop ?)

Madelieje
Madelieje
1 jaar geleden

Dank u dat ik op deze wereld mag verblijven en blij kan zijn met mijn bestaan.Bedankt ook voor het unieke van mijn wezenen het feit dat ik tenminste in mijn gedachten vrij mag zijn.Het stelt me in staat om altijd en overal te vragen om hulp voor hen die het op deze wereld moeilijk hebben.Daaromvraag ik omgelijkheid voor iedereen in een maatschappij zonder oorlog,honger,ziekten,onderdrukking of angst.Ik mag het vragen want ik ben een tevreden mens en dankbaar voor alles wat ik heb en nog mag ontvangen.Dat innerlijk geluk wil ik graag delen en ik weet dat ik daarbij geholpen zal worden door de bron van Eeuwige Liefde,het Eeuwig Licht en de Oneindige Positieve Kracht van de Schepping.

Judith
Judith
1 jaar geleden

Afgelopen week las ik een artikel over een vrouw die opschreef wat ze graag wilde dat er ging gebeuren. Misschien is dat makkelijker voor mensen te doen dan het in je hoofd fantaseren. Zo schreef ze bijvoorbeeld, voordat ze ging wandelen, wat ze tegen was gekomen. Dus alsof ze het al mee had gemaakt. Vooral over bloemen en dieren en de bomen en mensen.
Heel vaak kwam het uit.
Nu wilde het geval dat de hond van kennissen van mij op de vlucht was geslagen. Het dier heeft een heel dieronvriendelijk verleden en was in paniek geraakt. Eigenaren waren ontroostbaar. Ik had met hun veel medelijden maar nog meer met de hond.
Bang en koud en angstig, niet weten wat hij moest doen of waar te gaan.
Iedere dag schietgebedjes omhoog gezonden, kaarsjes gebrand maar hij kwam niet terug. Toen ben ik het op gaan schrijven. 2 of 3x per dag. Alsof hij alweer terug was en lekker veilig en warm in zijn mandje lag. Na een dag of 6 het verlossende bericht. Hij was terug. Gezond en wel. Hoewel erg hongerig maar dat terzijde.
Had mijn geschrijf gewerkt? Ik weet het niet maar ga het zeker weer proberen.

Back to top button