Channelings

Menszijn of ‘mensdoen’, wat beschrijft jou beter? – Channeling 24-03-2022

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, wat geweldig dat je hier weer terug bent op deze mooie dag. We zijn altijd blij met je te spreken, en we hopen dat onze boodschappen je zullen helpen je opnieuw te verbinden met de Ware jij, degene die je in werkelijkheid bent, het spirituele wezen dat zich in jouw lichaam bevindt.

Menszijn of ‘mensdoen’, hoe is dat bij jou?

Je de liefde herinneren die jij bent, je de kracht herinneren die je hebt, zijn een paar van de belangrijkste dingen om te bereiken in dit leven. Maar er zijn zoveel afleidingen onderweg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

meer mensdoen dan menszijn?Je werd geboren in een leven waar iedereen denkt dat je menszijn bestaat uit dingen moeten doen. Je hebt altijd van alles te doen, dingen om aan te werken, dingen te leren, te weten, te vinden, te zoeken, je bent altijd aan het doen!

Maar in werkelijkheid ben je zoals ze het zo mooi in het Engels zeggen, een ‘human being’!  Het is ‘menszijn’, niet ‘mensdoen’!

We begrijpen dat je dan meestal antwoordt met opmerkingen als “Ik moet werken, wie betaalt anders mijn rekeningen?” Of “Als ik deze dingen niet doe, doet niemand ze!”.

Er is altijd die druk van doen, doen, doen.

Moet het zo zijn?

Wat als je je manieren zou veranderen? Wat als je zou beginnen met een beetje minder te doen, en een beetje meer te zijn. Je bent al alles wat je nodig hebt, je beseft het alleen nog niet. Je bent je (nog) niet volledig bewust van je ware kracht en van je ware aard.

Je zou wonderen beginnen te zien gebeuren als je gewoon zou loslaten, zou stoppen met zoveel te doen, zou stoppen met duwen en trekken, moeite doen, proberen om dingen voor elkaar te krijgen, maar gewoon dingen loslaten.

Laat ze over aan het Universum, aan Source, en laat dingen zijn.

Vertraag, wees stil

Een van de dingen die je zou kunnen doen is meer gaan mediteren. Neem meer tijd om je geest tot stilte te brengen, laat dat voortdurende geratel van je innerlijke stem langzaam verstommen, zodat de stilte meer ruimte krijgt.

Stilte is de perfecte versneller om dingen te laten gebeuren. Vanuit stilte kunnen de meest magische dingen groeien, vorm krijgen en gemanifesteerd worden in je werkelijkheid.

Maar de meeste van jullie mensen zijn bang voor stilte. Als er stilte in een gesprek valt, begint iedereen zich ongemakkelijk te voelen. En onmiddellijk voelt iemand de behoefte om te beginnen te praten, al was het maar om de stilte te vermijden, want de meeste mensen zijn niet meer gewend om stilte te aanvaarden en te waarderen.

Je hoeft niet zoveel te doen

meditatieMaar stilte is het perfecte beginpunt om te leren meer te zijn in plaats van meer te doen. Meer stilte, betekent meer stille tijd, meer tijd om uit te rusten en om te wennen aan ‘zijn’ in plaats van ‘doen’.

Meditatie kan dus een goede oefening zijn om te wennen aan stilte en jezelf toe te staan meer te zijn. Je bent zo krachtig, je hoeft echt niet zo veel te doen.

Ja, je hebt je baan of andere verplichtingen, maar daarnaast zijn er zoveel dingen die je jezelf oplegt waarvan je denkt dat je ze moet doen.

Je denkt altijd dat je ‘moet’, of dat je ‘zou moeten’, dat het ‘nodig is dat je dit of dat doet’… Oefen om jezelf meer te kalmeren en wanneer je die drang voelt om te ‘doen’, haal dan een paar keer diep adem en ontspan, in de wetenschap dat alles perfect is precies zoals het is.

Je hoeft geen dingen te doen om te komen waar je wilt zijn. Je Hogere Zelf, de Bron, is degene die het werk voor je doet. Je hoeft alleen maar de energie te volgen.

Onderneem geïnspireerde actie

Laat de dingen die je doet, de dingen zijn waartoe je je geleid voelt. Als het komt van ‘ik moet’ en ‘zou moeten’, dan komt het vanuit je menselijke deel.

Als het een energie is die aanvoelt als een sterke kracht die je leidt, die je aanstuurt, die je de dingen laat zien waarvan je voelt dat het de leuke dingen zijn om te doen, dat is wanneer je actie onderneemt. We noemen dat geïnspireerde actie.

Volg de energie, volg het licht, en onderneem geïnspireerde actie wanneer je je zo geleid voelt. Voor het overige neem je meer tijd om te ontspannen en gewoon te zijn.

En bij dat kleine stukje advies, laten we het voor vandaag.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.9 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kees
kees
2 jaren geleden

We zijn er zeker van dat Christus, nu hij uit de dood is opgestaan, niet meer zal sterven. De dood heeft geen macht meer over Hem.
Door Zijn sterven heeft Hij de macht van de zonde eens en voor altijd gebroken. Bijbel, Romeinen 6 vers 9 en 10.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Het hoofd leeg maken kan je idd leren, en is ook goed voor je mentale gezondheid. Top❤👍

Hans
Hans
2 jaren geleden

Prachtig weeral! Dank voor al die wijze woorden. Ik vind het onwaarschijnlijk dat deze channeling blijft doorgaan want ik brn er zeker van dat dat voor vele mensen niet te brgrijpen. Maat misschien wordt er zo wel een zaadje geplant….

Narada Muni
Narada Muni
2 jaren geleden

Volledig correct.

Back to top button