Channelings

Probleem oplossen, 2 eenvoudige manieren om het snel te doen – Channeling 04-10-2022

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

aaneenschakeling van problemenWelkom, welkom lief mens, op deze mooie dag. Het doet ons genoegen weer met je te spreken. Vandaag willen we het met je hebben over problemen, dat waar jullie allemaal zo onder lijden.

Wanneer is iets een probleem, en hoe kun je problemen oplossen? We hebben het al eerder over dit onderwerp gehad, maar we willen het opnieuw bespreken, het vanuit een andere invalshoek benaderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Velen van jullie zien het leven als een aaneenschakeling van problemen, van het ene naar het volgende. En als er iets is opgelost, zie je het volgende alweer opdoemen. Het lijkt een eindeloze stroom van dingen die misgaan, waardoor je je afvraagt hoe je er allemaal bovenop kunt blijven.

We begrijpen dat dit vanuit menselijk oogpunt frustrerend kan zijn, en soms zelfs eng. Vandaag willen we je wat meer inzicht geven in dit onderwerp, zodat je voor de rest van je leven beter toegerust bent om om te gaan met wat jij ‘problemen’ noemt.

Eerste manier

Als eerste willen we je aanmoedigen om je woordenschat te wijzigen. We nodigen je uit om vanaf vandaag het woord ‘probleem’ niet meer te gebruiken. In plaats daarvan zouden we graag zien dat je het inruilt voor ‘uitdaging’, of ‘ervaring’. Want dat is veel feitelijker dan wanneer je de dingen een ‘probleem’ noemt.

Als er iets misgaat, althans in jouw perspectief, en je voelt dat je een beslissing moet nemen, of dat je te maken krijgt met iets onverwachts, dan is het meestal je verwachting die de stress veroorzaakt. Je verwachtte een andere uitkomst, je verwachtte iets beters of in ieder geval anders.

Maar heb je hier wel eens dieper over nagedacht? Heb je, in plaats van je te richten op je problemen, wel eens nagedacht over hoe het komt dat iets voor jou uitgroeit tot een ‘probleem’?

Er zijn vele vormen van problemen die in je menselijk leven kunnen ontstaan. Sommige hebben te maken met geld, sommige met relaties, met banen, kinderen, familie, veel dingen hebben te maken met je leefomgeving, wat je huis kan zijn, of je stad, je land, of zelfs de planeet.

Het ontstaan van problemen

denkenMaar wanneer wordt iets precies een ‘probleem’ waar je steeds weer aan denkt? Nou, daar is je antwoord al: wanneer je er steeds weer aan gaat denken!

Problemen bestaan alleen in je gedachten! Ze ontstaan als je een gedachte hebt, of als er iets in je ogenschijnlijke ‘buitenwereld’ gebeurt, en je blijft erover nadenken… en ineens voel je dat je een probleem hebt.

Je voelt je gevangen, je weet niet wat je moet doen, en je gedachten nemen de benen en rennen ermee weg: je hebt een probleem!

Tweede manier

Wanneer je dat ervaart, willen we dat je vanaf nu je gedachten stopt, het geklets en geratel in je geest stopt, en gewoon naar de feiten kijkt.

Niet naar de verhalen die je verteld zijn, of die je jezelf verteld hebt, maar stap in het nu-moment en kijk gewoon naar wat er feitelijk in dat moment is, daar en dan.

En als je dan je vocabulaire verandert, je niet langer denkt dat je een probleem hebt, maar kijkt naar de uitdaging die daar verschijnt, ben je in staat om het te zien als een avontuur, een ervaring.

Het kan iets zijn om van te leren, om van te groeien, want alles wat er gebeurt, wat het ook is, gebeurt voor jou, en zo verschijnt alles in je fysieke, menselijke ervaring, om van te groeien.

Verander je perspectief, en daarmee je leven

Stap uit de angst en stap in je kracht, wetende dat wat je ook tegenkomt, je er sterker, wijzer en veerkrachtiger uit zult komen!

probleem versus uitdaging En het begint met je gedachten en hoe je alles wat zich in je leven aandient waarneemt. Zie de schoonheid van de uitdagingen, zie de opwinding in de ervaringen, en je leven zal veranderen!

We zeggen niet dat je geen uitdagingen meer zult tegenkomen, maar de manier waarop je ze waarneemt zal veranderen. En het ligt allemaal in je macht om dat te doen!

We houden van je lief mens, en we willen niets dan de beste ervaringen voor je.

En hoewel je er meestal negatief over denkt, zijn je uitdagingen, wat je vroeger ‘problemen’ noemde, er voor jou om te groeien, te leren en te ervaren. Haal er het beste uit door een ander perspectief te kiezen!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏💞👍

Jet
Jet
1 jaar geleden

Goed om me dit weer ‘ns te her- innemen. Bedankt! 🙏❤️

Jet
Jet
1 jaar geleden

Her-inneren bedoel ik natuurlijk! 🤭

Sylvia
Sylvia
1 jaar geleden

Ja, ik zit al bijna 20 jaar in een ‘uitdaging’. Met familieleden die slecht betalen. Terwijl ik wel belasting moet betalen over mijn bezittingen die ze ‘huren’.
Dus al 20 jaar zit ik constant op het randje van faillissement, hoe overleef ik zelf.
De oplossing was geweest dat ik ze eruit had getrapt. Dat was een mogelijkheid geweest omdat ze slecht en te weinig betalen.
Maar ik ben net als jullie, ik kan mezelf goed bedotten en allemaal redenen vinden om hen hun gang te laten gaan. Omdat het mijn oom en tante zijn. Omdat ze heel veel kinderen hebben. Omdat mijn oma het niet had gewild dat ik haar lieve zoon had benadeeld. enz. enz enz.
Ondertussen heb ik al jaren geen leven, kan amper mijn eten betalen.
Maar hé, ik leef wel in een uitdaging he!

En, bent u daar nou blij mee?

Back to top button