Channelings

Hoe maak je van Valentijnsdag een prachtige, dagelijkse viering van de Liefde? – Channeling 14-02-2023

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij weer met je te spreken op deze mooie nieuwe dag. Zoals je waarschijnlijk weet, is het vandaag wat jullie mensen Valentijnsdag noemen.

Valentijnsdag, viering van de liefde

Valentijnsdag, viering van de liefdeDus laten we het hebben over deze speciale dag, een dag voor de liefde. Tenminste, dat is wat het zou moeten zijn, toch?

Valentijnsdag is van oorsprong de viering van Sint Valentijn, maar tegenwoordig is het voor de meeste mensen een dag waarop zij tijd doorbrengen met hun geliefden, dat kan een partner, een goede vriend of zelfs een kind zijn.

Het is een dag waarop de viering van de liefde centraal staat.

Aanvankelijk stuurde men op Valentijnsdag iemand stiekem een kaart, zonder de afzender bekend te maken, om te laten weten hoe geliefd diegene was.

Tegenwoordig gaat het meer om het geven van cadeaus en kaarten, en niet meer zozeer om het geheimzinnig doen. Het heeft een beetje van zijn magie verloren, maar dat is niet onverwacht.

Want liefde vieren, op slechts één dag in een heel jaar… is nogal magertjes, toch?

De beste gelegenheid om de liefde te vieren?

We begrijpen dat je vaak zoekt naar manieren om te vieren, je zoekt naar speciale gelegenheden.

gelegenheden om te vierenEn natuurlijk zijn er verjaardagen, huwelijksjubilea en andere speciale gelegenheden die gewijd zijn aan de viering van de liefde of van één specifiek persoon. Maar Valentijnsdag is in veel landen een echt ding geworden.

Hoe zit het dan met het oprechte gevoel van liefde vieren, niet alleen op een bepaalde dag, maar elke dag?

Zou het niet geweldig zijn als je je vrienden, je partner, je kinderen, je ouders, iedereen van wie je echt en diepgaand houdt, op elke willekeurige dag zou kunnen vertellen hoeveel je van ze houdt?

Vertel het ze!

Dus, dat is wat we je aanmoedigen om te doen. Ga erop uit en laat de mensen van wie je houdt weten dat je van ze houdt.

Bewaar dat niet voor één dag. Doe het niet alleen op Valentijnsdag, of op een trouwdag of ander jubileum, maar doe het elke dag!

Want liefde is de lijm die mensen bij elkaar houdt, het is wat je verbindt met de mensen om je heen. Liefde is de kracht die jou en de mensen in je leven sterker maakt, die de dingen creëert die je wilt.

En ja, toon liefde, zelfs voor de mensen die je niet kent.

Heb ze allemaal lief

Dat brengt ons bij het tweede punt waar we het over willen hebben. Waarom geen liefde sturen naar ieder ander mens? Niet alleen degenen die je kent, niet alleen degenen die je al liefhebt, maar ook degenen die je nog nooit hebt ontmoet, degenen die je niet kent.

meisje op de fietsDie buurman die je nog nooit gesproken hebt, of die postbode die je elke dag voorbij ziet komen maar niet eens zijn naam kent. Of dat schoolmeisje op haar fiets dat langs je rijdt, of die mevrouw die haar hond uitlaat in het park.

Of de mensen in je supermarkt, mensen in het verkeer, als je staat te wachten tot het stoplicht weer op groen springt, kijk dan om je heen, en zie de mensen in hun auto’s of op hun motoren. En stuur ze liefde.

Begin liefde te verspreiden waar je ook gaat, elke dag, de hele tijd! Je zult ontdekken dat het vrij gemakkelijk is, om in dat gevoel van liefde voor alles te stappen.

Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren, en zelfs voor de levenloze objecten die je ziet.

Straatlantaarns, tegels op de stoep, het gras, bloemen, bomen… stuur alles je liefde, druk uit hoeveel je van ze houdt, en je begint een totaal nieuwe ervaring voor jezelf.

Valuta van de liefde

Want als je meer liefde begint te delen, wat een energetische uitwisseling is, zul je meer liefde ontvangen.

Vooral wanneer je niet alleen liefde geeft aan de dingen die buiten je lijken te zijn, maar vooral aan jezelf.

Want jij bent degene die die buitenwereld creëert. Dus hou van jezelf, en je zult zien dat die liefde naar je terugkomt.

Liefde gaat eerst door jou heen, en het zal zeker naar je terugkeren. Zo werkt het.

valuta van liefdeLiefde is energie, liefde is als valuta. Geef het door, en je krijgt het terug en de waarde ervan zal altijd groeien.

Dus, wij wensen je een gelukkige Valentijnsdag, en een gelukkige elke dag. Verspreid je liefde, deel je licht, en begin een verschil te maken voor jezelf, je naasten en de rest van de wereld.

We houden zoveel van je, lief mens, en we kijken uit naar ons volgende gesprek.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

5 9 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
7 maanden geleden

🙋❤💓💞👍👌

Jet
Jet
7 maanden geleden

Voor iedereen die dit leest ( of niet leest) ik hou van jou! ❤️❤️❤️

Sander
Sander
7 maanden geleden

Prachtig zeg

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x