Channelings

Zelfliefde, is dat iets waarmee jij worstelt? – Channeling 15-11-2022

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad prachtige dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, en we willen het graag wat meer hebben over zelfliefde.

We zien dat het moeilijk voor je is om zelfliefde voluit, compleet en onvoorwaardelijk toe te passen. We begrijpen dat het door je opvoeding en geprogrammeerde overtuigingen niet zo gemakkelijk voor je is om op zo’n manier liefde voor jezelf te voelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Hoe onvoorwaardelijk is jouw liefde eigenlijk?

Maar als je zelfliefde niet onvoorwaardelijk kunt voelen, hoe verwacht je dan iemand anders onvoorwaardelijk lief te hebben? Je denkt misschien dat je onvoorwaardelijk van je kind(eren), familieleden of vrienden houdt. Maar is dat werkelijk zo?

crimineel gedragIs je liefde zo heel, zo compleet, dat je hoe dan ook van hen houdt? Wat als ze iemand zouden vermoorden? Zou je dan nog steeds van ze houden?

Of wat als ze iemand beroven, of in een huis inbreken, en je ontdekt dat, zou je dan nog steeds van ze houden?

Of als ze drugs begonnen te gebruiken, en vanuit een zeer duistere plek andere mensen zouden molesteren om aan hun middelen te komen?

Wat heb jij in het verleden gedaan?

Welnu, stel soortgelijke vragen over jezelf. Heb je ooit een, in jouw ogen, ‘grote fout’ gemaakt, waar je tot op de dag van vandaag spijt van hebt?

Heb je tegen iemand gelogen? Heb je iemand iets wijsgemaakt waarvan je wist dat het niet waar was? Heb je iemand pijn gedaan, misschien zelfs met opzet, omdat ze jou pijn hadden gedaan?

En hoe denk je over jezelf, in het licht van de dingen die je in het verleden hebt gedaan? Hou je van jezelf, onvoorwaardelijk, of kleineer je jezelf, omdat je zo ‘dom’, ‘kortzichtig’, ‘hebzuchtig’ bent geweest, of welk etiket je ook voor jezelf hebt?

Of misschien heb je een ander niet bedrogen, maar heb je toegestaan dat anderen jou bedrogen. Wat als je vreselijk bent misleid door anderen, en door naar hen te luisteren je broodwinning of je huwelijk bent kwijtgeraakt?

Misschien heeft je onnadenkendheid iemand anders het leven gekost, of heb je iets gedaan waardoor je andere mensen fysiek pijn hebt gedaan, en voel je wroeging en spijt, en schuld.

schuldgevoelHoe liefdevol ben je voor jezelf gezien die dingen? Kun je nog van jezelf houden, of ben je hatelijk naar jezelf, geef je jezelf de schuld, herinner je jezelf voortdurend aan de vreselijke dingen die je in je leven hebt gedaan?

Hoe liefdevol is dat?

Nu is het tijd om jezelf te vergeven

Als je jezelf zo behandelt, verzekeren we je, dat je niet van jezelf houdt. Liefde, Ware Liefde, onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde, kent geen grenzen, kent geen beperkingen, kent geen schuld, noch blaam, noch spijt.

Als je onvoorwaardelijk van jezelf houdt, betekent dit dat je de dingen die je hebt gedaan kunt loslaten.

Wat niet betekent dat je de gevolgen, als die er zijn of waren, voor je daden niet meer onder ogen zou moeten zien, als onderdeel van het 3D-spel dat je in het fysieke rijk speelt. Maar dat neemt niet weg dat je jezelf nu mag vergeven, voor welke wandaden je ook hebt begaan.

Je mag jezelf vergeven, en je mag jezelf liefde geven, zonder schuld, zonder jezelf de rest van je leven te moeten straffen, omdat je geloofde dat het ‘Karma’ is, of dat je ‘een lesje moet leren’.

zelfliefdeJe hebt recht op zelfliefde

Het goddelijke, Source, de Bron van alles, dat wat je werkelijk bent, verwijt je nooit iets wat je gedaan hebt, of ooit zult doen, in je menselijke ervaring.

Want alles wat je doet, heb je gedaan en zul je doen voor de ervaring. Om elk facet van het menselijk leven te ontdekken, zowel de mooiste als de gruwelijkste dingen.

Het gaat om emoties, en ontdekken hoe het voelt als je bepaalde stappen en handelingen zet.

Je bent heel, je bent geheeld, je hebt recht op liefde, omdat Source van je houdt; omdat je Source bent, en er niets buiten Source is.

Het is dus tijd. Het is tijd om te beginnen met zelfliefde, om jezelf op alle mogelijke manieren te accepteren en lief te hebben, en jezelf te vergeven voor alle dingen waarvan je vindt dat je ze verkeerd hebt gedaan.

Het was in de eerste plaats nooit verkeerd, het was er allemaal voor jou om te onderzoeken en te ontdekken. Wat het ook was dat je deed.

En als je begint jezelf lief te hebben en te accepteren, zul je een verschuiving maken in hoe de wereld om je heen die zelfliefde naar jou begint terug te kaatsen.

We houden van je lief mens, je bent het zo waard om geliefd te worden! Dus begin nu, met van jezelf te houden, en stap terug in de ware aard van wie jij bent: Pure goddelijke Liefde!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

LIEFDE is als een ring er is geen eind aan,we kunnen er het beste van maken,maar we zijn allen verschillend in een patroon van denken,maar deze boodschap is ook weer uit LIEFDE. dank daar voor.

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Wat zou het mooi zijn als er op de basis school al iets van deze wijsheid aan kindertjes geleerd zou worden,dit is Universeel dus geen verschil makend LIEFDE doe geen zeer. Laten we vandaag beginnen van uit ons huis Liefde te sturen naar alles wat groeit ,bloeit en leeft,dan zijn we met z’n allen een kleinstukje een

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
1 jaar geleden

Zo waar, alles begint bij jezelf.

Back to top button