Channelings

Wat is scripting en hoe kun je het gebruiken om je beste leven te creëren? – Channeling 16-02-2023

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie, nieuwe dag. We willen graag spreken over een onderwerp dat enige interesse heeft gewekt onder sommigen van jullie, namelijk de praktijk van scripting.

Wat is scripting?

Eerst zullen we uitleggen wat scripting is, want niet iedereen zal bekend zijn met deze praktijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

scripting van je wensenScripting is een vorm van verhalen vertellen, gezien vanuit een plaats waar de dingen al gemanifesteerd zijn, al gematerialiseerd, al ervaren in de fysieke wereld waarin je leeft.

Je vertelt het op een manier die je voor je ziet, alsof het al echt gebeurd is.

En het geeft je al de uitkomst van bepaalde situaties die zich op dit moment ontwikkelen en ontvouwen.

Met scripting stel je je de uitkomst voor, je kijkt als het ware in de toekomst, in de door jou gewenste toekomst, en je ervaart vooraf hoe het zal voelen als die situatie inderdaad verloopt zoals je hebt opgeschreven hoe ze zou verlopen.

Hoe ga je te werk?

Met scripting neem je het heft in eigen hand. Je schrijft en verbeeldt, verzint en schrijft, en je schrijft het altijd alsof het al gebeurd is.

Je kunt dit zo vaak doen als je wilt, of het bij één keer laten.

Je zou bepaalde verhalen vaker kunnen schrijven, telkens met iets andere woorden, of gezien vanuit een ander perspectief, of door de ogen van iemand anders die erbij betrokken is.

Door dat te doen en het vaker aan te wakkeren met je emoties, krijgt de uitkomst meer brandstof en dus meer kracht om zich te ontvouwen zoals verwacht.

Je emoties zijn zeker heel belangrijk bij deze vorm van manifesteren en het creëren van je werkelijkheid.

Houd het positief

houd het positiefWat ook heel belangrijk is, is om altijd positieve woorden te gebruiken. Schrijf positieve uitkomsten, en houd de beelden die je creëert zo positief mogelijk, waardoor ze meer energie, meer kracht en een hogere vibratie of frequentie krijgen.

We weten dat velen van jullie deze techniek al gebruiken, en vooral degenen onder jullie die vast geloven in deze scriptingtechniek, zullen er zeker prachtige resultaten mee boeken.

Waarom moet je erin geloven? Omdat je dan het resultaat niet zult belemmeren met twijfels en tegenstrijdige gedachten!

Je gedachten hebben scheppende kracht, dus wil je alle gedachten vermijden die je focus wegleiden van het gewenste resultaat!

Enkele resultaten

We weten van een vrouw die de terugkeer van een hond realiseerde, terug naar zijn mensenfamilie die verdriet had om het verlies van hun geliefde huisdier. Haar scripting resulteerde na een paar dagen in de terugkeer van de hond.

Wij weten ook van mensen die hun droomhuis manifesteerden, mensen die het winnen van hun specifieke auto scriptten, mensen die hun gezondheid terugkregen, familievetes die werden beëindigd, en we kunnen nog wel even doorgaan, de lijst kent geen einde.

Dus, als je bereid bent om in je verbeelding te duiken en je toekomst te gaan schrijven door de gewenste resultaten op te schrijven van de dingen die je nu ervaart, gebruik je in feite de kracht van de 6e dimensie, het rijk van de fantasie en de verbeelding, om je wereld te scheppen!

Je kunt jezelf bewijzen dat alles wat we je nu al meer dan een jaar vertellen, waar is. Je zult in je eigen leven ervaren dat je inderdaad de schepper bent van alles wat je ziet en alles wat je ervaart.

Begin nu en ga door

begin te schrijvenDus, neem een pen of open een lege pagina op je computer of op je telefoon, en begin je script te schrijven. En maak er een dagelijkse gewoonte van, een routine, om je beste leven te creëren!

We houden van je lief mens, en we kijken uit naar wat je gaat schrijven.

Gebruik je woorden, maak gebruik van je emoties, stuur het met liefde de wereld in, en zie wat er gebeurt!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zijn jou, jij bent ons, jij bent Source, en alles is goed, alles is Eén!

En daarmee zijn we compleet.

4.7 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rianne
Rianne
1 jaar geleden

Ooit, lang, lang geleden, in de jaren’60 heb ik dit ook gedaan. Als 1e klasser van de middelbare school hadden we sportdag. Ik verbeeldde me met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat ik van iedereen inclusief jongens zou winnen met de hardloopwedstrijden. En natuurlijk won ik. Ik zweefde ahw over de grasmat en aanschouwde het met volle verbazing. Op mijn inmiddels 72e heb ik dit in mijn leven vele vele malen toegepast. Ook in situaties waarin het belachelijk leek, maar het is altijd gelukt. Als je het maar met volle overtuiging doet. Je creëert echt je eigen werkelijkheid.

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Goed plan!

Judith
Judith
1 jaar geleden

Ik was de vrouw van die hond. Ik deed dit naar aanleiding van een heel kort stukje op een andere site. Ik dacht toen,’ nooit geschoten altijd mis.’ Het lukte dus. Maar na jullie uitleg, heel erg bedankt hiervoor, voel ik me nog meer gesterkt in het voornemen dit veel vaker te gaan doen.
Stel dat iedereen die dit leest gaat schrijven voor een oprecht liefdevolle wereld. Wat een impact zou dat hebben.

Mieke
Mieke
1 jaar geleden

En daarom gebeurt het dan ook zo dat de mensen zullen ontwaken , en de donker kant word steeds doorzichtigger (dommer) dus verlaagd het inzicht (drempel ) dat voor tot ontwaken komen nodig is , de groep ontwaakte is zo nog groter , bij ontwaken wordt je vrij je eigen realiteit te bepalen de donkere zijde is geheel geblokkerd voor de collectieve bewustzijns energie , dat doen ze om te kunnen manipuleren en zelf vrij te blijven .maar wat ze niet weten of door hebben dat ze speelbal van eigen realiteit zijn, en zo andere laten zien wat fout is . Zoek en vind de bron en wordt vrij,, blokkeer de bron en wordt zijn slaaf lijkt het wel

Back to top button