Uit recente studies is gebleken dat waterkers en broccoli, twee kruisbloemige groenten, het risico op verschillende kankersoorten verlagen door de concentratie antioxidanten in het bloed te laten toenemen.
Waterkers blijkt daarnaast het lichaam te beschermen tegen DNA-schade. De twee groenten verlagen de kans op darm-, borst- en prostaatkanker. Ze bevatten glucosinolaten, fytonutriënten die isothiocyanaten produceren. Die geven de groenten hun antikankerwerking.
In waterkers zijn stofjes gevonden die het signaal blokkeren dat tumoren aan weefsel in het lichaam geven, waardoor ze niet verder kunnen groeien.
Kankerstamcellen
Waterkers en broccoli bevatten van nature fenethylisothiocyanaat. Dit stofje gaat de strijd aan met kanker. Mensen die chemotherapie ondergaan denken dat kanker uit hun lichaam zal verdwijnen. In werkelijkheid verdwijnt alleen de tumor. De kankerstamcellen blijven intact. Dit is de reden waarom kanker na verloop van tijd kan terugkomen.
Kankerstamcellen die worden behandeld met fenethylisothiocyanaat sterven binnen 24 uur af. Het kan dus zeker geen kwaad om meer broccoli en waterkers te eten. Zorg ervoor dat je lichaam genoeg kankerwerende voedingsstoffen krijgt.
Deze verpleegkundige neemt het op tegen de NWO en pleit voor een tweede Neurenberg-tribunaal
‘D66 sorteert voor op een vaccinatieplicht. Onacceptabel!’
Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere ‘cabal’: “Amerika is in groot gevaar”
Fleur Agema haalt uit naar Rutte, De Jonge & Van Dissel: ‘Forse obstructie parlement en dus van het volk’
David Martin: ‘We staan aan de vooravond van massamoord op 5- tot 11-jarigen’
Britse UFO-dossier geopenbaard na verkiezingen. Gaan deze stukken het Britse Roswell-mysterie oplossen?
Om deze reden kun je maar beter ver uit de buurt van windmolens blijven
Video’s: voetballers vallen nog steeds om, krijgen hartaanvallen en sterven zelfs op het veld
Klaus Schwab noemt Covid-19, klimaatverandering en 4e industriële revolutie ‘belangrijkste uitdagingen’