Homepagina » Gezondheid » Veroudering… keer het proces om
nfn ua klok terugdraaien

Veroudering… keer het proces om

Veroudering hoort bij het leven. Bij de mens begint het proces van veroudering zo rond het 45e levensjaar, maar dit kan per persoon verschillen.

Een van de eerste tekenen van veroudering zijn bij de mens vooral te zien in het uiterlijk. Denk hierbij aan grijze en dunnere haren, een droge en brozere huid en rimpels. Bij vrouwen is daarbij de menopauze één van de lichamelijke kenmerken van veroudering, samen met een verminderende spiermassa. Dit laatste is overigens ook bij mannen het geval.

Naarmate de tijd vordert zullen er lichamelijke klachten ontstaan. Ook dit hoort bij het proces van verouderen. Wanneer en in welke mate deze klachten voorkomen verschilt per individu.

Veroudering – dit zijn de meest voorkomende klachten:

Botontkalking
Dit komt vaker voor bij vrouwen dan mannen. De botten worden brozer en breekbaarder, doordat het lichaam minder oestrogenen aanmaakt.

De motoriek
Als je om je heen kijkt zie je dat ouderen minder soepel en snel bewegen dan jongeren.

Evenwicht en coördinatie
Ook gaan het evenwicht en de coördinatie achteruit naarmate men ouder wordt. Als een oudere actief blijft en de juiste spiergroepen traint zal de motoriek vele malen langzamer achteruit gaan. De training moet echter wel natuurlijk en rustig opgebouwd worden.

Het gezichtsvermogen
Er zullen weinig mensen op leeftijd zijn die geen bril hebben. Als je ouder wordt ga je minder scherp zien en wordt je gezichtsveld kleiner. Ook is er een grotere kans op staar.

Het gehoor
Naarmate je ouder wordt is het moeilijker hoge tonen te horen. Hierdoor wordt het lastiger om gesprekken te voeren, vooral als er veel achtergrondgeluiden zijn of als er veel mensen door elkaar praten. Een gehoorapparaat kan dit oplossen maar, het is geen garantie. Een gehoorapparaat verstrekt namelijk alle geluiden, waardoor er nog steeds lastig een gesprek gevoerd kan worden.

De hersenen
Dit is van buitenaf niet te zien, maar de hersenen nemen zo’n 10% tot 15% af in gewicht naarmate je ouder wordt. Deze gewichtsafname kan gevolgen hebben voor het psychisch functioneren. Denk hierbij aan vergeetachtigheid. Er is helaas nog geen oorzaak voor deze gewichtsafname gevonden.

Keer het verouderingsproces om

Begin je last te krijgen van de eerste tekenen van het verouderingsproces, of heb je er misschien al langer of veel last van? Dan is er een manier die beter helpt dan welke andere manier dan ook. Het heeft te maken met de innerlijke biologische klok. Deze biologische klok verschilt per persoon en om die reden veroudert de één sneller dan de ander.

Met behulp van het hypnoseprogramma ‘Keer het verouderingsproces om’ oefen je grote invloed uit op deze biologische klok. Je kunt met dit programma je verouderingsklok afremmen, stopzetten en zelfs langzaam terugdraaien, waardoor de bijbehorende verouderingsklachten afnemen en zelfs kunnen verdwijnen.

Het programma bestaat uit vier delen en werkt beter dan een facelift, botoxbehandeling, of verjongende crèmes, omdat dit van binnenuit werkt en 100% natuurlijk is. Met behulp van een stukje herprogrammering van je biologische klok maak je het mogelijk je innerlijke verouderingsklok een stuk terug te draaien. Je zult de bron van jeugdigheid in jezelf terugvinden.

Door het terugdraaien van je biologische klok wordt het verouderingsproces omgedraaid en zul je je vanzelf steeds jonger en vitaler gaan voelen. Zo zullen niet alleen rimpels van binnenuit verminderen, maar ook klachten als stijfheid zullen flink afnemen. Na dit hypnoseprogramma zul je je krachtiger voelen dan ooit tevoren.

Wil je je weer jong voelen of je langer jong voelen? Klik dan hier en download nu het 4-delige programma.

Nu tijdens de feestdagen verkrijgbaar voor nog geen tientje per deel, zodat je snel kunt genieten van het verjongende resultaat.

[Trancewerk]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Word een geldmagneet

1 Opvallende methode om een geldmagneet te worden

In welke periode van het jaar je ...

ESP

ESP – 4 Ongelooflijke voordelen van buitenzintuiglijk waarnemen

ESP is de afkorting voor Extra Sensory ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!