Channelings

Vertrouwen hebben, waarom kun je het toestaan? – Channeling 03-01-2023

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. Ja, we zijn altijd blij om bij je te zijn, en we spreken graag met je over vertrouwen hebben.

Alles is zoals het hoort te zijn

We weten dat velen van jullie zich verloren voelen, bang voor de toekomst, geen idee hebbend wat er komen gaat in deze ogenschijnlijk donkere tijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Je kunt vertrouwen hebben dat alles in orde isMaar wij zijn hier om je eraan te herinneren dat alles goed is, je kunt vertrouwen hebben dat alles is geregeld zoals het hoort te zijn.

Je kunt vertrouwen hebben dat alles ten goede zal keren, ook al lijkt het alsof de hele wereld uit elkaar valt en alles alleen maar erger en erger wordt.

Wat geef jij je aandacht?

Zoals we al vaker hebben gezegd, willen we dat je je focus richt op de goede dingen.

We moedigen je aan om te kijken naar de dingen waar je van houdt, die je gelukkig maken, om te kijken naar de dingen die je inspireren, die je innerlijke vuur aanwakkeren, die je energie geven.

Door je op die dingen te focussen, kom je in een andere stemming, een betere staat van zijn. Je zult je lichter en gelukkiger voelen, ongeacht de omstandigheden.

Hoe je je voelt en hoe je reageert op wat er buiten in de wereld om je heen gebeurt, wordt veroorzaakt door hoe je de dingen ervaart.

Als je je aandacht richt op de negatieve kant van de dingen, zal de wereld zwaar, donker en eng aanvoelen.

Maar als je je focust op de lichtere dingen, als je jezelf toestaat nog steeds te zingen en te dansen, zul je ontdekken dat de situaties om je heen lichter, zachter en niet meer zo eng aanvoelen.

Leer meer vertrouwen hebben, verander je vibratie

Probeer het, we willen dat je meer vertrouwen krijgt in de uitkomst van deze levensveranderende periode in het bestaan van de mensheid.

Er is nog nooit een tijd als deze geweest, nog nooit zijn er zoveel mensen samen wakker geworden, zoveel mensen die uit hun levenslange staat van slaapwandelen komen.

Open je ogen, zie de kracht die je is gegeven, door de Bron, door jouzelf, jij bent die kracht, jij bent de kracht die alles aandrijft.

Ga terug naar het weten wie je bent, vertrouwen hebbend dat je alles aankunt wat op je pad komt, want jij bent alles wat op je pad komt!

Waar focus je op?Als je je focust op de dingen waarvan je houdt, de dingen die je graag doet, de mensen met wie je graag tijd doorbrengt, dan zul je de wereld anders gaan waarnemen, omdat je vibratie verandert.

En daar gaat het allemaal om. Pas je vibratie aan, kom in de hogere frequenties, en ontdek hoeveel gemakkelijker je je leven kunt leiden, zonder de zorgen, zonder de dagelijkse strijd en het denken van wanhopige gedachten.

Focus op wat je wel wilt

Er is werkelijk niets om je zo druk over te maken. Het enige wat je doet met zorgen maken, is meer creëren van wat je niet wilt.

Begin dus beter aandacht te schenken aan de dingen die je wel wilt, en ze zullen zich in je fysieke wereld gaan ontvouwen.

We willen dat je weer in je kracht komt, dat vertrouwen hebben je basis is, dat je de verslaving aan negatief denken kunt loslaten, want dat is wat het is.

Het is een verslaving, een programma in je geest. Je zit in een constante loop, loopt rond in dezelfde cirkels, dezelfde gedachtengang, steeds weer opnieuw.

Je mag nu stoppen, begin naar die gedachten te kijken en zie dat ze nutteloos zijn. Ooit waren ze misschien nuttig, maar die tijd is al lang voorbij.

Dus laat de negativiteit vallen, en begin te kijken met een andere blik. Zie de wereld anders dan voorheen.

Verander je perspectief, verander hoe je over dingen denkt.

Stop met oordelen, en begin terug te keren naar je gevoel van vertrouwen, vertrouwen hebbend dat alles verloopt zoals de bedoeling is.

Open en sta toe, verwelkom de schoonheid van het leven

We houden zoveel van je, lief mens, en we wensen je niets dan het beste. En daarom wensen we je een gelukkig leven, met gelukkige gedachten, en een gelukkige kijk op de wereld.

Begin de schoonheid van alles te zienWant de wereld is mooi. De planeet, de mensheid, en alles op de planeet en rondom de mensheid, het is allemaal mooi, het is allemaal perfect, wat je er ook van denkt.

Je zult het zelf zien, als je het jezelf toestaat. Open en sta toe, want de schoonheid van het leven is hier voor jou om te ervaren!

We houden zoveel van je, lief mens, en we kijken uit naar onze volgende ontmoeting.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

Bedankt voor deze positieve opsteker.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Bedankt, had dit even nodig….

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏💪❤💓💗💞👍

Madelief
Madelief
1 jaar geleden

Vandaag 2 heerlijke momenten zijn mij toe gevallen dit is een geschenk uit het Universum

Back to top button