• Nieuwe column 19 juni 2015
  • Word nu NineForNews Sponsor
  • agenda
► Recente berichten

Bill Maher: “Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins”

Bill Maher: "Er moet meer gesproken worden over de gevaren van vaccins"

Robert F. Kennedy jr., de neef van de vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy, was onlangs te gast bij Bill Maher. Hij vertelde dat hij stad en land afreisde om mensen te vertellen over de gevaren van de uitstoot van kwik door kolencentrales, toen hij overal waar hij kwam te horen kreeg dat kwik vooral…Lees meer »

Monsterverdrag TTIP zet genetisch gemodificeerd voedsel op ons menu

Monsterverdrag TTIP zet genetisch gemodificeerd voedsel op ons menu

De recente goedkeuring van nieuwe genetisch gemodificeerde gewassen (ggo’s) zou niets te maken hebben met het omstreden vrijhandelsakoord TTIP, maar documenten van de Europese Commissie vertellen een ander verhaal. Op 24 april keurde de Europese Commissie met één enkel besluit maar liefst 19 ggo’s goed voor import naar de EU. Het gaat om maïs en…Lees meer »

Professor: “Aliens bestaan en zien eruit als mensen”

Professor: "Aliens bestaan en zien eruit als mensen"

Je ziet ze in films vaak als groene mannetjes met lange armen en grote ogen. Aliens uit de ruimte spreken al decennialang tot de verbeelding. In een nieuw boek van een gerenommeerde bioloog valt te lezen dat aliens waarschijnlijk heel erg op mensen lijken. Professor Simon Conway Morris heeft gezegd dat buitenaardsen die op ons lijken op…Lees meer »

Ben je de advertenties op deze site zat?
Sponsor ons dan vanaf € 2,50 per maand en geniet ongestoord van een 100% advertentievrije site.
Klik hier om meer te lezen en om sponsor te worden!

Inwoners Irak: “Wij weten dat Amerika terreurgroep ISIS voorziet van wapens en voedsel”

Inwoners Irak: "Wij weten dat Amerika terreurgroep ISIS voorziet van wapens en voedsel"

Een toenemend aantal inwoners van Irak beschuldigt de Verenigde Staten van de opmars van ISIS in hun land, zo schrijft de Wall Street Journal. Toen journalist Yaroslav Trofimov Irakese vluchtelingen interviewde in een tentenkamp in Bagdad kwam hij tot de ontdekking dat veel Irakezen van mening zijn dat de terreurbeweging directe steun krijgt van de Amerikaanse overheid. “We…Lees meer »

Er is een eenvoudige oplossing voor de Griekse crisis: straf de verantwoordelijken!

Er is een eenvoudige oplossing voor de Griekse crisis: straf de verantwoordelijken!

Krijgt u ook zo’n punthoofd van al die tegenstrijdige berichten over Griekenland en de oorzaak van de Griekse crisis? Hoe moet de Griekse crisis worden opgelost? De oplossing is simpel. We lopen even langs de oorzaken van deze crisis. Griekenland trad toe tot de Europese Unie en de eurozone op basis van zwaar vervalste boeken….Lees meer »

VIDEO: 2000 jaar oude mummie gevonden in Amerika

VIDEO: 2000 jaar oude mummie gevonden in Amerika

Geodeten die bezig waren in een gebied in Indiana waar een steengroeve moet komen, zijn op een gemummificeerd lichaam gestuit dat tot wel 2000 jaar oud kan zijn. “Ze konden een hoofd en een romp onderscheiden,” zei een lokale sheriff. “Het zou kunnen gaan om een begraafplaats van indianen.” Omdat de mummie dateert van voor 1940…Lees meer »

Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven

Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven

Na jaren van rechtszaken heeft het Duitse Hooggerechtshof de Bundestag opdracht gegeven informatie over UFO’s, de zoektocht naar buitenaardse intelligenties en een speciale VN-resolutie over onderzoek naar UFO’s vrij te geven. Deze informatie is verzameld door de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement. Tot op heden hield de Bundestag deze informatie niet alleen geheim, ook…Lees meer »

Onderzoek: Als je in een zwart gat valt verander je in een hologram

Onderzoek: Als je in een zwart gat valt verander je in een hologram

Wetenschappers hebben een theorie bedacht die kan verklaren wat er met materie gebeurt als het wordt opgeslokt door een zwart gat: het wordt een hologram. Hoewel we weten dat een zwart gat materie opslokt, hebben we geen idee wat er met die ‘informatie’ gebeurt als het zwarte gat verdwijnt. Toch is het antwoord op deze…Lees meer »

VIDEO: Mysterieuze graancirkels verschenen bij Stonehenge

VIDEO: Mysterieuze graancirkels verschenen bij Stonehenge

In het Engelse graafschap Wiltshire, waar ook het iconische Stonehenge staat, zijn twee nieuwe graancirkelformaties verschenen. Ze zijn vastgelegd door MrGyro, een website die met behulp van drones video’s maakt van de mysterieuze patronen. Sinds de jaren zestig wordt het fenomeen genoemd als bewijs voor het bestaan van aliens. Waarnemingen van graancirkels gaan terug tot…Lees meer »

“Gouverneur Californië zegt ‘ja’ tegen het vergiftigen van kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties”

"Gouverneur Californië zegt 'ja' tegen het vergiftigen van kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties"

Acteur Jim Carrey heeft felle kritiek geuit op de nieuwe wet die schoolgaande kinderen in Californië vanaf 2016 verplicht vaccinaties te krijgen. Hij zegt dat de handelswijze van Jerry Brown, de gouverneur van Californië, fascistisch is. “De gouverneur zegt ‘ja’ tegen het vergiftigen van nog meer kinderen met kwik en aluminium in verplichte vaccinaties,” schrijft Carrey…Lees meer »

Experts die de veiligheid van ons voedsel beoordelen hebben nauwe banden met bedrijven als Monsanto en Nestlé

Experts die de veiligheid van ons voedsel beoordelen hebben nauwe banden met bedrijven als Monsanto en Nestlé

Het Europese Agentschap voor Voedselveiligheid (EFSA) in Italië moet de waakhond zijn die scherp toeziet op de kwaliteit van ons voedsel. Wetenschappers van de EFSA kijken naar bestrijdingsmiddelen, E-nummers, voedselverpakkingen en de veiligheid van genetisch gemanipuleerde gewassen (ggo’s). EC-voorzitter Juncker wil ggo’s die door EFSA veilig zijn bevonden niet langer tegenhouden, iets wat zijn voorganger…Lees meer »

NASA: “Nee, dat is geen piramide op Mars”

NASA: "Nee, dat is geen piramide op Mars"

Op een foto van het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA is een piramidevormig object te zien. Paranormal Crucible stelt in een video op YouTube, die al bijna twee miljoen keer is bekeken, dat het gaat om het puntje van een veel grotere piramide. De foto werd op 7 mei 2015 door de Marsrover Curiosity gemaakt. Volgens Paranormal…Lees meer »

Astronomen: Parallelle universa zijn mogelijk geschikter voor leven dan het onze

Astronomen: Parallelle universa zijn mogelijk geschikter voor leven dan het onze

Bestaat er leven in andere universa? Over deze vraag heeft een groep astronomen zich gebogen. Ze hebben een paper gepubliceerd waarin ze schrijven dat andere universa veel geschikter kunnen zijn voor leven dan het onze. Het hangt allemaal af van de omstandigheden op het moment dat die universa werden gevormd, aldus de sterrenkundigen. Er is…Lees meer »