• Word nu NineForNews Sponsor
  • columns2015-04-13
  • agenda
► Recente berichten

March Against Monsanto: Honderdduizenden de straat op tegen meest gehate bedrijf ter wereld

March Against Monsanto: Honderdduizenden de straat op tegen meest gehate bedrijf ter wereld

Er is slechts één bedrijf waartegen ieder jaar een internationale mars wordt georganiseerd. Op zaterdag 23 mei is het weer zo ver. De March Against Monsanto. Honderdduizenden mensen zullen meedoen aan een vreedzaam protest tegen het landbouwbedrijf. De website March Against Monsanto meldt dat er in alle windstreken wordt gedemonstreerd. Van Bordeaux tot Göteborg en van…Lees meer »

Wetenschappers TU Delft vinden zelfhelend biologisch beton uit

Wetenschappers TU Delft vinden zelfhelend biologisch beton uit

Gebarsten beton is niet alleen ontsierend, maar ook gevaarlijk. Als water de kans krijgt door de scheuren te sijpelen, kan dat de stabiliteit van een gebouw in gevaar brengen. Na jaren experimenteren komt een Nederlands onderzoeksteam van de TU Delft met een op de natuur geïnspireerde oplossing: biologisch beton dat zichzelf kan herstellen doordat er…Lees meer »

Oeps! Geen smeltend poolijs door global warming

Oeps! Geen smeltend poolijs door global warming

Forbes Magazine heeft NASA-gegevens gepubliceerd waaruit blijkt dat het poolijs, in tegenstelling tot wat veel alarmisten zeggen, niet smelt. James Taylor onthult dat er in vergelijking met het jaar 1979, toen de metingen begonnen, meer poolijs is. Taylor merkt op dat de media nagenoeg geen aandacht hebben besteed aan de nieuwste gegevens. De ijskappen zijn…Lees meer »

Extreme droogte in Californië veroorzaakt door HAARP?

Extreme droogte in Californië veroorzaakt door HAARP?

De extreme droogte in Californië eist een zware tol. Al sinds 2012 kampt de Amerikaanse staat met uitzonderlijke droogte, volgens wetenschappers de ergste in 1200 jaar. De Universiteit van Californië berekende het economische verlies voor 2014 alleen al op 2,2 miljard dollar en 17.000 banen. De miljoenen trekvogels die de staat passeren, vonden nauwelijks nog…Lees meer »

VIDEO: Van 100 naar 19 epileptische aanvallen per dag dankzij cannabis

VIDEO: Van 100 naar 19 epileptische aanvallen per dag dankzij cannabis

De 3-jarige Addyson had tot voor kort tot wel 100 epileptische aanvallen per dag. Ze verhuisde met haar ouders van Ohio naar Colorado, waar medicinale cannabis legaal is. Dankzij de cannabisbehandeling gaat het nu een stuk beter met het meisje. Moeder Heather Benton vertelde aan de zender WCPO dat Addyson twee dagen na de verhuizing…Lees meer »

In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

In de documenten van Osama bin Laden die de Amerikaanse geheime diensten hebben vrijgegeven, zit ook een overzicht van zijn bibliotheek. Hij had veel Engelstalige boeken, vooral over samenzweringstheorieën, ook over 11 september 2001. De Amerikanen besloten de boekenlijst vrij te geven nadat één van de bekendste journalisten van het land, Seymour Hersh, in een…Lees meer »

Wat gaan de Chinezen aantreffen op de achterkant van de maan?

Wat gaan de Chinezen aantreffen op de achterkant van de maan?

Het ambitieuze Chinese ruimtevaartprogramma aast op een wereldwijde primeur: de eerste landing op de achterkant van de maan. Dat meldt het Russische persbureau Sputnik (Ria Novosti) op gezag van de Chinese staatstelevisie (CCTV). Het gaat om de missie Chang’e-4, waarbij een robotjeep op de achterkant van de maan moet landen. “We praten nu over de…Lees meer »

‘Spontane’ chaos: Demonstraties Ferguson gefinancierd door miljardair George Soros

'Spontane' chaos: Demonstraties Ferguson gefinancierd door miljardair George Soros

De demonstranten die eerder dit jaar in de Amerikaanse stad Ferguson de straat opgingen om te plunderen en gebouwen in brand te steken, zijn betaald door organisaties die worden gesteund door miljardair en Bilderberger George Soros. Althans, de frontgroepen van Soros beloofden de betogers een riante beloning, maar omdat sommigen van hen nog niet uitbetaald hebben gekregen…Lees meer »

VIDEO: Bizarre ‘trompetgeluiden’ uit de lucht overal ter wereld waargenomen

VIDEO: Bizarre 'trompetgeluiden' uit de lucht overal ter wereld waargenomen

Mensen van over de hele wereld zeggen vreemde trompetgeluiden te horen die uit de lucht lijken te komen. Niemand kan met zekerheid zeggen wat de bron van de geluiden is. Op YouTube staan filmpjes met de ‘apocalyptische’ geluiden. Een aantal van deze filmpjes komen uit Canada, Australië, Duitsland en de Verenigde Staten. In een filmpje…Lees meer »

Mysterieus groen licht in de lucht boven Groningen

Mysterieus groen licht in de lucht boven Groningen

Harry Perton uit Groningen maakt graag foto’s van de natuur. Dinsdag ging hij op pad in de Onlanden, het grensgebied tussen de provincies Groningen en Drenthe. Bij thuiskomst keek hij even raar op. Op één van zijn foto’s van dreigende luchten is een groen lichtverschijnsel aan de hemel te zien. “Opeens flitste er iets,” schrijft…Lees meer »

Ecuador verbreekt wereldrecord herbebossing: 44.883 mensen planten in één dag 647.250 bomen

Ecuador verbreekt wereldrecord herbebossing: 44.883 mensen planten in één dag 647.250 bomen

Afgelopen zaterdag verbrak Ecuador een wereldrecord voor herbebossing. Tienduizenden mensen kwamen bijeen om 647.250 bomen te planten. Dat gebeurde allemaal in één dag tijd. “Ecuador zendt hiermee een historische boodschap,” stelde de Ecuadoraanse minister van Milieu Lorena Tapia. “Het laat zien dat Ecuador zich bezighoudt met de bescherming van de natuur. Het is ook meteen een uitnodiging…Lees meer »

School voor hooggevoelige kinderen opent deuren in Meppel

School voor hooggevoelige kinderen opent deuren in Meppel

Onder de naam Chalcedoon, een steensoort, is maandag Ik Ben Bewust Onderwijs (IBBO) van start gegaan in de wijk Oosterboer in Meppel. De school is gestart met zeven leerlingen. De nieuwe school is een initiatief van Anita Movrin. Zij had met haar eigen kinderen problemen met het reguliere onderwijs. Haar kinderen zijn hooggevoelig, wat betekent…Lees meer »

Jesse werd ernstig ziek na een poliovaccin. Hij stapte over op rauw voedsel en herstelde volledig

Jesse werd ernstig ziek na een poliovaccin. Hij stapte over op rauw voedsel en herstelde volledig

Jesse Bogdanovitsj komt uit Kroatië. Toen hij als baby een poliovaccin kreeg, raakte hij verlamd en werd hij ernstig ziek. De behandelingen in het ziekenhuis maakten alles alleen maar erger. Jesse kreeg last van maagproblemen en ook verzwakte zijn immuunsysteem. Zijn ouders besloten met hem de natuur in te gaan, iets wat volgens hem wonderen…Lees meer »

Hillary Clinton krijgt bijnaam door nauwe banden met Monsanto: bruid van Frankenvoedsel

Hillary Clinton krijgt bijnaam door nauwe banden met Monsanto: bruid van Frankenvoedsel

De Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton wordt vanwege haar nauwe banden met chemiereus Monsanto ook wel de ‘bruid van Frankenvoedsel’ genoemd. Clinton is groot voorstander van genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s). Een grote groep vrouwen uit de landbouwstaat Iowa heeft het vertrouwen in Hillary Clinton opgezegd nadat ze erachter waren gekomen dat ze banden heeft met Monsanto. Liberale kiezers…Lees meer »

Poetin zegt dat Oekraïne wordt overspoeld door neonazi’s. Hij zou wel eens gelijk kunnen hebben

Poetin zegt dat Oekraïne wordt overspoeld door neonazi's. Hij zou wel eens gelijk kunnen hebben

De Oekraïense president Petro Porosjenko heeft vrijdag enkele controversiële wetten aangenomen. Met deze wetten wil het land breken met zijn Sovjetverleden. De Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) bestempelt de wetten in een bericht op Twitter als ‘zeer zorgelijk voor de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid’ in Oekraïne. De wetten voorzien onder…Lees meer »

Voormalige pr-goeroe premier Cameron: “Egoïstische elite bestuurt het land”

Voormalige pr-goeroe premier Cameron: "Egoïstische elite bestuurt het land"

Een goede vriend van de Britse premier David Cameron heeft fel uitgehaald naar de gevestigde orde, die volgens hem een bedreiging vormt voor de democratie van het land. Steve Hilton heeft gezegd dat het land wordt bestuurd door een egoïstische elite, bestaande uit enkele parlementsleden, zakenmagnaten en journalisten die naar dezelfde diners gaan en hun kinderen…Lees meer »

Vliegen we binnenkort in vier uur naar de maan?

Vliegen we binnenkort in vier uur naar de maan?

NASA heeft een nieuwe motor getest die de ruimtevaart revolutionair kan veranderen. De EmDrive heeft geen brandstof nodig, maar zet in plaats daarvan elektriciteit om in micogolven, die vervolgens een ruimteschip voortstuwen. Deze vorm van aandrijving is bijna een decennium geleden bedacht door de Britse wetenschapper Roger Shawyer, die na zijn uitvinding jarenlang voor gek…Lees meer »

VIDEO: Piloot die Barack Obama rondvloog spreekt zich uit over UFO’s

VIDEO: Piloot die Barack Obama rondvloog spreekt zich uit over UFO's

Andy Danziger, de piloot die Barack Obama rondvloog tijdens zijn presidentscampagne in 2008, zegt dat UFO’s echt bestaan en dat hij er zelf één gezien heeft. In 1989 vloog Danziger op een dag als copiloot van Kansas City naar Waterloo in Iowa toen hij rechts van hem in de verte een witte schijf achter de wolken…Lees meer »